Kotimainen käsityö työllistää moninkertaisesti

Työllistämme kotimaisella, käsityönä valmistetulla luonnonkosmetiikalla ja ekopesuaineilla jopa yhdeksänkertaisesti verrattuna koneellisilla linjastoilla valmistuviin tuotteisiin. Tapamme toimia eri tavalla mahdollistaa useiden työpaikkojen luomisen Suomeen ja erityisesti Perniöön. Tämän kautta pystymme tarjoamaan merkittävän panoksen yhteiskuntamme hyvinvointiin, joka on meille sydämen asia.

Suomessa valmistettua luomukosmetiikkaa

Olemme ylpeitä siitä, että jokainen Saaren Taika® -tuote on huolellisena käsityönä Suomessa valmistettu.


Saaren Taika teepuusaippua estää tutkitusti aknea

Työllistämme kotimaisella, käsityönä valmistetulla luonnonkosmetiikalla ja ekopesuaineilla jopa yhdeksänkertaisesti verrattuna koneellisilla linjastoilla valmistuviin tuotteisiin.

Kotimaisen käsityön työllistävä vaikutus

Esimerkiksi Chosen by Johanna Mustikka -kasvovoiteesta valmistuu käsityönä kerrallaan vain noin 27 kappaletta voidetta.

Tämä käsityönä tapahtuva valmistusprosessi työllistää 3-5 henkilöä itse voiteen valmistuksessa ja vielä 2-4 henkilöä etikettien kiinnittämisessä, kuten myös muiden voitetuotteidemme kohdalla. Tämän lisäksi työllistämme paikallista luomumaatilayritystä hankkimalla mustikanlehdet käsin poimittuna heiltä.

Meillä käsin, muilla ulkoistettuna tai koneellistettuna

Saaren Taiassa lähes kaikki tapahtuu käsityönä vanhoja tapoja ja perinteitä kunnioittaen.

@saarentaika Miten käsityö on kulkenut suvussamme?❤ Suvussamme on kulkenut erilaiset käsityötaidot jo vuosisatojen ajan. Vaarini on rakentanut niin puusta kuin metallistakin monenlaisia esineitä, nämä hauskat puiset tarroitustuet mukaan lukien. Vaarini taitojen juuret ulottuvat syvälle sukuhistoriaamme. Tarina kulkee taaksepäin aina 1700-luvulle, Daniel Medelplaniin, joka oli merkittävä kirjanpainaja ja käsityöläinen omalla ajallaan. Hän tuli tunnetuksi erityisesti Pälkäneen puuaapisesta, jonka hän kaiversi puulaatoille Isonvihan aikana vuonna 1719. Tämä osoittaa, kuinka käsityötaidot ja luovuus ovat kulkeneet suvussamme sukupolvelta toiselle, muovaten jokaisen sukupolven elämää ja ammatillista polkua. #saarentaika #käsityö #avainlippu #luonnonkosmetiikka #pyykkietikka #historia ♬ alkuperäinen ääni – SaarenTaika

Verkkokaupan varasto

Emme ole ulkoistaneet varastoamme emmekä tilaustenkäsittelyämme, mikä on kasvava trendi verkkokauppa-alalla. Sen sijaan meillä toimii tilausten keräilyssä ja käsittelyssä parhaillaan noin neljä henkilöä, ja kiireaikoina muutama lisää.

@saarentaika ⏰Jos haluat vielä saada Black Friday yllätyskassin itsellesi, niin nyt kannattaa kiireesti suunnata Saaren Taika Shoppiin, sillä niitä on vain muutama jäljellä!🛍 Tämän vuoden Black Friday tilaukset rikkovat ennätyksiä!🖤 #saarentaika #blackfriday #blackweek #teepuusaippua ♬ alkuperäinen ääni – SaarenTaika

Mittaus ja pullotus

Pyykkietikat, kasvoöljyt, vartaloöljyt ja löylytuoksut mitataan, sekoitetaan ja pullotetaan käsin ilman koneellista linjastoa, toisin kuin monilla vastaavilla toimijoilla.

@saarentaika Käsintehdyt Saaren Taika pyykkietikat valmistuvat 100%:sesti luonnosta peräisin olevista ainesosista! Saaren Taika on edelläkävijänä kehittänyt ensimmäiset suomalaiset pyykkietikat, joissa ei ole käytetty yhtään keinotekoisia kemikaaleja. Lisäksi Saaren Taika pyykkietikat ovat markkinoiden ainoat, joita ei ole laimennettu vedellä, tarjoten näin riittoisan ja kestävän vaihtoehdon. Pyykkietikka on perinteinen kotitekoinen huuhteluaine, joka on ollut suosittu jo aiempien sukupolvien keskuudessa. Se on ollut luotettava valinta äitien ja isoäitien pyykin raikastamiseen ja pehmentämiseen. Pyykkietikka ei ainoastaan tee tekstiileistä raikkaita ja pehmeitä, vaan se myös säilyttää muun muassa hamam-pyyhkeiden ja mikrokuituliinojen imukyvyn paremmin kuin perinteiset huuhteluaineet. Mitä Pyykkietikka tekee? Saaren Taika pyykkietikka tarjoaa monia etuja: se silottaa vihastuneet luonnonkuidut, tekee tekstiileistä kestävämpiä käytössä, ja säännöllisesti käytettynä se vähentää pesukoneen tunkkaista tuoksua sekä tarvetta pesukoneen säännölliselle puhdistukselle. Lisäksi pyykkietikka puhdistaa kotisi putkistoja ja voi jopa nopeuttaa pyykkiesi kuivumista! Kokeile Saaren Taika pyykkietikkaa ja palaa takaisin aikaan, jolloin pyykinpesu oli yksinkertaista, luonnollista ja tehokasta. Pyykkietikka ei ole vain wanhanajan ratkaisu, vaan se on ajaton apu nykypäivän kodinhoitoon! Mihin Pyykkietikkaa ei saa käyttää? Pyykkietikka on erinomainen valinta erityisesti niille tekstiileille, joilta toivotaan lisääntyvää pehmeyttä, kuten pyyheliinoille ja lakanoille. Sekä puuvilla että pellava hyötyvät pyykkietikan käytöstä, säilyttäen rakenteensa ja tuntuen miellyttävän pehmeiltä. On kuitenkin tärkeää huomata, että pyykkietikka ei sovellu kaikille materiaaleille. Sen käyttöä tulisi välttää silkin, polyakrylaatin, asetaatin ja triasitaattikuidun kanssa, jotta tekstiilien ominaisuudet säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla. #saarentaika #pyykkietikka #pyykinpesu #käsityö #käsityötä #kotimaista ♬ original sound – SaarenTaika

Etiketöinti ja pakkaus

Voiteemme, voidedeodoranttimme, kasvo- ja vartaloöljymme, löylytuoksumme ja pyykkietikkamme etiketöidään kaikki käsityönä, ilman koneellisia tarroituslinjoja.

Palasaippuamme, palashampoomme, palahoitoaineemme ja siivoussaippuamme kääritään käsin silkkipapereihinsa ja pakataan käsin rasioihinsa, ilman koneellisia pakkauslinjoja, joita suurin osa vastaavista brändeistä käyttää.

@saarentaika 🤩Nyt kääritään saippuaa! Käärijämme sujauttavat käsin valmistetut Saaren Taika palasaippuat sukkelasti silkkipaperissa rasiaan sekä laittavat eränumeron pohjaan. Tämän jälkeen saippuat siirtyvät varastoomme, josta reippaat tilaustenkäsittelijämme pakkaavat ne asiakkaidemme tilauksiin. ⁠ #saarentaika #käsityö #luonnonkosmetiikka #teepuusaippua #ihonhoito #kauneus ♬ original sound – SaarenTaika

Palasaippuoidemme valmistusprosessi työllistää 3-5 henkilöä valmistuksen eri vaiheissa ja lisäksi 2-4 henkilöä huolehtii tuotteiden pakkaamisesta.

Perinteitä kunnioittavaa

Vaikka teknologian edistyminen ja automaation kasvava rooli tuotannossa tarjoasikin meille mahdollisuuksia koneellistaa ja ulkoistaa monia toimintojamme tuotteidemme valmistuksesta lähetykseen, olemme tietoisesti valinneet toisenlaisen tien.

Me Saaren Taiassa arvostamme käsityöläisyyttä ja käsillä tekemisen perinteitä, jotka ovat olleet osa sukuamme jo satojen vuosien ajan. Isältäni periytyvät kädentaidot juontavat juurensa pitkälle sukumme historiaan, aina 1600-luvulla asti.

Tuolloin esi-isämme, Daniel Medelplan kaiversi Johannes Gezelius vanhemman vuonna 1666 painattaman aapisen ’Yxi paras lasten tawara’ tekstit 28 erilliselle puulaatalle, joka oli vaivalloista. Koukeroisen fraktuuratekstin kaiverrus peilikuvana vaati äärimmäistä tarkkuutta. Hänen aapisensa on tunnettu myös siitä, että siinä on ensimmäistä kertaa käytetty kukon kuvaa. Lähde.

Eettistä ja vastuullista

Tapamme toimia eri tavalla mahdollistaa useiden työpaikkojen luomisen Suomeen ja erityisesti Perniöön. Tämän kautta pystymme tarjoamaan merkittävän panoksen yhteiskuntamme hyvinvointiin, joka on meille sydämen asia.

Tästä samasta syystä emme myöskään ole antaneet Saaren Taika -tuotteitamme suurten ketjutavaratalojen valikoimiin.

Olemme yksi harvoista kotimaisista ekokosmetiikkabrändeistä, jotka tällä vastuullisella päätöksellä ohjaavat kuluttajia tekemään ostoksia pienissä kotimaisissa yrityksissä, taaten siten työpaikkoja ja elinkeinoa pienyrittäjille.

Tämä päätös tukee paikallisia yhteisöjä ja edistää kestävää kehitystä koko alalla. Voitkin löytää Saaren Taika -tuotteita vain asiantuntevista ja henkilökohtaista palvelua tarjoavista erikoisliikkeistä!

Lue alkuperäinen postaus tässä blogissa: this site

Share:

Follow