VOITTO TULI! Särkisalon saaristosta kertova radiomainos voitti audiomainonnan kilpailussa ensimmäisen sijan

Särkisalon saaristosta kertova radiomainos voitti audiomainonnan kilpailussa ensimmäisen sijan yrityskuva kategoriassa!

Särkisalon saaristosta kertova radiomainos voitti audiomainonnan kilpailussa ensimmäisen sijan

Kaiku-audiomainonnan kilpailu

Kaiku gaala Saaren Taika audiomainos

RadioMedian vuosittaisen Kaiku-kilpailun tarkoituksena on kehittää suomalaisen audio- ja radiomainonnan tasoa, kohottaa tekijöiden ammattitaitoa sekä lisätä suomalaisen audiomainonnan arvostusta. Kilpailuun saa osallistua mainoksilla, jotka on ensiesitetty vähintään yhdellä kotimaisella radiokanavalla, tai tänä vuonna myös radioyhtiön omistamalla alustalla 14.11.2022–31.12.2023.

Tämän vuoden Kaiku-kilpailun ehdokasmäärä kasvoi edellisvuosista ja nyt kisan yhdeksään kategoriaan ilmoitettiin yhteensä 159 audiomainosta, joista ammattilaisraati valitsi vuoden voittajat. Kategorioiden voittajien lisäksi KaikuGaalassa palkittiin myös vuoden ääninäyttelijä Ushma Olava, vuoden radiomainostaja OP Ryhmä, vuoden mediatoimisto Virta UM, vuoden mainostoimisto Folk Finland ja vuoden tuotantoyhtiö Miracle Sound.

Kaiku-audiokilpailun voittajat:

Yrityskuva -kategorian voittaja:
”Hetki Särkisalon saaristossa” (Saaren Taika -brändi) – Saaren Taika / Bauer Media Oy

Tuomariston perustelut: 

”Voittaja on brändilleen uskollinen ja spotit luovat erinomaista ja eheää mielikuvaa yrityksestä. Toteutus on hyvin laadukas. Spiikkerivalinta on osuva, ja äänimaisema on kauniisti toteutettu ja yhtenäinen. Mainoksen muistijälki on vahva spottien pituuden ja epämainonnallisuuden vuoksi, minkä vuoksi mainos erottuu ja hyppää esiin yleisestä mainosvirrasta. Juuri tällä tavoin voidaan tehdä myös pitkiä audiomainoksia.”

Mitkä hymyt!! Ihan tässä herkistyy itsekin näitä kuvia katsellessa <3>

Kiitos Bauer Medialle ja Havulaavulle mainoksemme suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kiitos koko Saaren Taika tiimille kaiken tämän mahdollistamisesta!

Voittajien hymyt!

Kuuntele Särkisalon saaristosta kertovat radiossa pyörineet tarinamainokset tästä

Tutustu Särkisaloon

Lue alkuperäinen postaus tässä blogissa: this site

Share:

Follow