Munajahti etsintäkisa, voita satasella Saaren Taikaa!

Suuri etsintäkisa on täällä taas! Munajahti pääsiäisen kunniaksi. Etsi muna ja voit voittaa satasella Saaren Taikaa!

Etsintäkisa munajahti

Munajahti! Palkintona 100 eurolla Saaren Taikaa!

Pääsiäisen kunniaksi starttasimme supersuositun etsintäkisamme, eli munajahdin! Etsi muna sivuiltamme ja voit voittaa sadalla eurolla Saaren Taika tuotteita!

Munajahdin säännöt

Munajahdin säännöt ovat tutut aikaisemmista etsintäkisoistamme, mutta kertaan ne vielä tähän:

Olemme piilottaneet jonnekin www.saarentaika.com sivuille kuvanmukaisen Pääsiäismunan (sama  kuin kuvassa, mutta etsittävä kuva sijaitsee eri sivulla!).

Pääsiäismuna

  • Etsi Pääsiäismuna, kerro lomakkeella mistä se löytyi ja olet mukana arvonnassa.
  • Arvonnan sääntöihin kuuluu, että et kerro julkisesti blogin kommenteissa tai somekanaviemme kommenteissa jos olet löytänyt munan tai missä muna piileskelee. Paljastamalla munan sijainnin, rajaat itsesi pois arvonnasta.

Mitä valitset voittopakettiisi, mikäli onni osuu kohdallesi?

Akneiholle sopivan Suomen suosituimman Teepuusaippuan, vaiko sen pikkuveljen, mustapäiden tuhoksi osoittautuneen Aktiivihiili Teepuusaippuan?

Vai kenties jo kesäksi pehmeää ja ihanaa hamam-pyyhettä?

Käy kurkkimassa jo palkinto vaihtoehtoja verkkokaupassamme, jossa muuten parhaillaan mahtava Kevät-ale ja runsaasti tuotteita jopa -60% alennuksella!

Kisa on käynnissä 29.3.24 klo 23.59 asti ja kaikkien siihen mennessä munan löytäneiden ja lomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan 100€ arvoinen Saaren Taika tuotepalkinto.

Voittajalle ilmoitetaan sähköpostilla ja hänellä on viikon verran aikaa ilmoittaa yhteystietotonsa ja lunastaa pakintonsa. Mikäli voittajasta ei kuulu 7vrk sisällä, arvotaan palkinto uudestaan kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Palkinto lähetetään voittajalle kotimaassa maksutta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä lahjakortiksi. Palkinnon sisältöön voi itse vaikuttaa.

Pidätämme oikeuden siirtää etsittävä kuvake mikäli joku osallistujista paljastaa sen sijainnin. Pidätämme myös oikeuden muuttaa kisan sääntöjä, mikäli se on kisan jatkumisen kannalta tarpeen.

Kaunis kelomänty Särkisalon saaristossa, meri taustalla

Osallistumislomake


Emme kerää sähköpostiosoitettasi markkinointiimme, emmekä mihinkään muuhun tarkoitukseen, kuin mahdollisesta pakinnosta ilmoittamista varten.

Lue alkuperäinen postaus tässä blogissa: this site

Share:

Follow