Ekologinen ikkunanpesuaine, Saaren Taika siivoussaippua!

Ympäristöystävällisellä Saaren Taika siivoussaippualla saat kirkkaat ikkunat helposti ja vähällä vaivalla! Siivoussaippuamme on erinomainen lian irroittaja hellävaraisuudestaan ja ekologisuudestaan huolimatta.

Ekologista ikkunanpesua Saaren Taika siivoussaippualla

Saaren Taika siivoussaippua on monikäyttöinen ekopesuaine, jolla peset niin ikkunat, kuin kaiken muunkin!

Ympäristöystävällisellä Saaren Taika siivoussaippualla saat kirkkaat ikkunat helposti ja vähällä vaivalla!  Siivoussaippuamme on erinomainen lian irroittaja hellävaraisuudestaan ja ekologisuudestaan huolimatta. 

Katso alla näkyvältä videolta, miten vuosia ikkunassa pinttyneenä pysyneet rasvatahrat lopulta luovuttivat ja puhdistuivat biohajoavalla Saaren Taika siivoussaippualla:

Biohajoava ikkunanpesuaine

Ekologista ikkunanpesua Saaren Taika siivoussaippualla


Koiran kuomaama eteisen ikkuna puhdistui kirkkaaksi saaren Taika siivoussaippuan kanssa

Ympäristöystävällinen ikkunanpesuaine

Valitsin ikkunanpesuun tällä kertaa Greippi Siivoussaippuan. Kuten kaikki muutkin Saaren Taian siivoussaippuat, on se 100% biohajoava ja ekologinen sekä täysin myrkytön pesuaine. Ympäristöystävällisenä saippuana se ei tee hallaa luonnolle, vaikka sitä pesuveden mukana maahan joutuisikin.

Tiesitkö muuten, että saippuan sisältämällä greipin eteerisellä öljyllä on myös erittäin myönteinen vaikutus mielen virkeyteen? Ikkunanpesun yhteydessä voi siis myös nauttia muista greipin eteerisen öljyn tuomista hyödyistä!

Saaren Taika Siivoussaippuaa voi käyttää ikkunanpesussakin monella eri tapaa riippuen ikkunanpesuvälineistä. Siitä voi tehdä perinteisen saippuaveden vatiin, siivoussuihkeen suihkepulloon tai sitten voit hieroa siivousliinaa suoraan saippuapalaan.

Linnunkakat pois ikkunasta Saaren Taika siivoussaippualla

Vinkkejä helppoon ikkunanpesuun

Ikkunanpesu kannattaa aloittaa sisäpuolelta. Sisemmät ikkunat ovat useimmiten kaikista puhtaimmat, joten pesuvesi ja välineet pysyvät puhtaina pidempään. 

Mikäli ikkunasi eivät ole hirmuisen likaiset, sopii siivoussaippuasta tehty suihke niiden pesemiseen loistavasti. Tehokkaan suihkeen saat, kun liuotat 1 – 2 tl raastettua siivoussaippuaa 500ml lämmintä vettä kohden ja laitat seoksen suihkepulloon. Suihkuta ikkuna siivoussuihkeella kauttaaltaan kosteaksi ja pyyhi sitten ikkuna mikrokuituliinalla puhtaaksi ja kuivaksi.

Likaisten ikkunoiden ollessa kyseessä kannattaa tehdä vatiin saippuavesi: valuta vatiin lämmintä vettä pitäen saippuapalaa hanan alla, jolloin siitä liukenee saippuaa veden sekaan. Saippuavesi sopii käytettäväksi esimerkiksi varrellisen pesimen kanssa. Toinen hyvä vaihtoehto on hieroa kostutettua mikrokuituliinaa suoraan saippuapalaan ja hangata ikkuna puhtaaksi sillä. Tämä on tehokkain ja nopein tapa puhdistaa likainen ikkuna. 

Parhaan lopputuloksen saat, kun käytät ikkunan kuivaamisessa kumilastaa tai mikrokuituliinaa. Siivoussaippuaa ei tarvitse siis erikseen huuhdella pois, vaan ikkuna jää kirkkaaksi, kun se kuivataan oikeaoppisesti! Muista kuivata myös ikkunan nurkat ja reunat huolellisesti.

Alla muutamia kokemuksia Saaren Taika siivoussaippuasta ikkunanpesussa:

”Makuuhuoneeni ikkunassa on edellisen omistajan toimesta ollut vuosia ikkunakoristeiden jättämät rumat jäljet, joita en ole saanut lähtemään edes liuottimilla.

Nyt lukuisten kokemusten inspiroimana päätin vielä kokeilla Saaren Taian siivoussaippuaa. Saippuan kostutus, tahrojen hankaus, odottelua ja mikrokuituliinalla hankaus.

En olisi voinut olla yllättyneempi, kun rumat jäljet antoivat periksi ja sain puhtaat ikkunat!”

”Parvekelasit ennen ja jälkeen Greippi siivoussaippuan.
Ensin tuolla saippualla kunnon hinkkaus ja loppusilauksena vielä ikkunanpesuaineella silaus.”

”Ulkona grillin takana oleva ikkuna ja ikkunalauta olivat aivan rasvaroiskeiden peitossa. Ei toiminut ikkunanpesuaineet eikä sappisaippua (rasva vain levisi). Lopulta rasvaroiskeet kohtasivat voittajansa! Siivoussaippualla ja mikrokuituliinalla hävisivät rasvakalvot molemmista.”

”Vanhan talon ikkunan puitteet ja karmit saivat käsittelyn Laventeli siivoussaippualla!

Siivoustasi helpottavat Saaren Taika Siivoussaippuat!

Lue alkuperäinen postaus tässä blogissa: this site

Share:

Follow