Saaren Taika Teepuusaippua kokemuksia

"Vuoden vaivanneet finnit hävisivät Teepuusaippualla! Olen todella tyytyväinen saippuaan. Kun pesen tällä kasvoni aamuin illoin ovat kipeät finnit hävinneet." ”Suositusten kautta päätin tilata Saaren Taika Teepuusaippuan ja mitäs tapahtuikaan. Minun ruusufinninen iho on paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan. Käyttöä takana 3vkoa!”

Saaren Taika Teepuusaippua kokemuksia

Saaren Taika kokemuksia Teepuusaippua ja aknearvet

Saaren Taika Teepuusaippua, ruusu aloe kasvovesi ja kamo shea voide akneen

”Oon kärsiny aknesta ja aknearvista jo vuosia, oon koittanu kaikkea, maksoin ihonhoidosta parhaimmillaan satoja euroja kuukaudessa, mutta mikään ei toiminut.

Sitten tuttava suositteli Saaren Taika tuotteita, ja paluuta ei sitten oikeestaan ollutkaan. Mulla on ollut Teepuusaippua, Ruusu-aloe kasvovesi ja Kamomilla Sheavoide käytössä nytten 4 kuukautta.

Tuotteet toimii kuten luvattu, ne on helppokäyttöisiä ja super riittoisia!
Kasvojen iho oli kipeä ja tulehtunut; nytten iho on tasainen, ei kutia ja arvet haalenee päivä päivältä!

Iso kiitos teille<3>(Ohessa kaksi kuvaa ennen teidän tuotteita ja yksi kuva ihosta nytten)”

Kokemuksia Saaren Taika Teepuusaippuasta, paras teepuusaippua!

Saaren Taika Teepuusaippua on auttanut jo monia erilaisten ihon-ongelmien hoidossa. Uusimmat kokemukset on jaoteltu eri ryhmiin, jotka löydät alta.

Saaren Taika kokemuksia Teepuusaippua ja paha akne

Saaren Taika Teepuusaippualla apu pahaan akneen

”Moikka!
Ajattelin pistää teille kuvia siitä kuinka hyvin teidän Saaren Taika Teepuusaippua on auttanut minua todella pahassa aknessa.

Vuoden olen käyttänyt teidän Teepuusaippuaa, enkä vaihtaisi sitä kyllä enään mihinkään muuhun. Kaikkea apteekki tuotteista marketti tuotteisiin on tullut testattua, mutta tämä saippua pelasti naamani.

Olen tässä ollut ihan ihmeissään, että miten tämä on mahdollista ja aloin jo uskoa, että aknesta en pääse ikinä eroon. Plussaa on myös, että teepuusaippua on todella riittoisaa ja kestää pitkään!”

Saaren Taika teepuusaippualla aknenäpyt pois nopeasti

”Hei! Olen käyttänyt Saaren taika Teepuusaippuaa kohta kuukauden ja olen erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen, sillä se on auttanut akneen todella hyvin. Mikään muu tuote ei ole auttanut. Kiitos tästä mahtavasta tuotteesta!”

Saaren Taika Teepuusaippua kokemuksia POD eli syynympärysihottuma

Ennen ja jälkeen kuvat kun POD suunympärysihottuma on parantunut Saaren Taika Teepuusaippualla

”Hei! Olen kärsinyt suunympärysihottumasta n.7 vuotta. Aika ajoin jokin aiheuttaa tulehduksen ja naama hohtaa punaisena.
Kuulin teidän teepuusaippuasta kaverilta ja päätin kokeilla.
Ensin saippua ei tuntunut auttavan, mutta kun jaksoin jatkaa käyttöä, tulehdus hellitti ja pikkuhiljaa paraneminen alkoi.
Empä taida uskaltaa olla käyttämättä enään!

Tässä ennen ja jälkeen kuvat:

Ennen 3.7. ja jälkeen 20.8.”

saarentaika-pod-akne-hoito-teepuusaippua-kokemuksia

”Moi!

Oon kärsinyt sitkeästä suupielen POD-läiskästä nyt parisen vuotta. Apteekin voiteet sun muut testattu, eikä niistä löytynyt apua. Olin pohtinut jo jonkin aikaa siirtymistä luonnollisemmalle linjalle ihonhoidossa ja luin tuotteistanne paljon hyviä arvioita. Erityisesti Teepuu palasaippuastanne, jonka myös itse päätin ottaa testiin muutama viikko sitten. Suorastaan ällistyttävää miten iso muutos on näkyvissä jo tämän muutaman viikon käytön jälkeen, kun olin tosiaan kärsinyt tästä samasta ihottumaläiskästä jo pari vuotta. Kiitos!

Ihottuman lisäksi olen kärsinyt pitkään aknesta. Pahimpien ongelma-alueiden, eli leuan sekä kaulan iho on selkeästi rauhoittunut Teepuusaippuan käytön aloittamisen seurauksena. Runsaat aknearvetkaan eivät häiritse niin paljoa nyt kun ihottuma ja aktiiviset näpyt ovat rauhoittuneet.” -Mari O.

Saaren Taika Teepuusaippua kokemuksia ruusufinni

Teepuusaippualla näpyt pois

”Suositusten kautta päätin tilata Saaren Taika Teepuusaippuan ja mitäs tapahtuikaan. Minun ruusufinninen iho on paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan. Käyttöä takana 3vkoa!”

Saaren Taika kokemuksia Teepuusaippua ja akne

Teepuusaippualla parantunut akne

”Kun lopetin e-pillerit, alkoi naamaan vähitellen ilmestyä joka kuukausi aina vaan enemmän ja enemmän finnejä. Akne alkoi olla todella kipeä ja ikävän näköinen. Teesaippuan ansioista olen vihdoin saanut takaisin kauniin tasaisen ihoni ja vielä yllättävän lyhyellä aikavälillä, vain n. 2kk. Itsevarmuus ja elämänilo on taas palannut kiitos teepuupalasaippuan! Kiitos Kiitos !

Teepuupalasaippuaa olen käyttänyt jokapäivä, aamuin ja illoin.”

Saaren Taika teepuusaippua tehoaa akneen paremmin kuin roaccutan

”Ensinnäkin oon teille koko elämäni velkaa siitä ettei minun tarvinnut enää syödä kolmatta Roaccutan kuuria todella ärhäkkään, koko elämäni kestäneeseen akneen. Teidän teepuusaippua alkoi näyttää häkellyttäviä tuloksia jo viikossa.

Kahden viikon jälkeen tajusin ettei minua enää satu ihoon kun nauran tai haukottelen. Ihonalaiset kipeät ja laajat  finnit olivat vetäytyneet pois. Monet onnenitkut olen peilin edessä päästänyt kun tulokset vaan paranevat päivä päivältä.

Aktiivihiilinaamio ja retinoliseerumi ihanasti tukevat teepuusaippuan rinnalla ihon puhtaanapysymistä. Työskentelen kauneudenhoitoalalla ja ihoni huono kunto on saanut minut tuntemaan oloni kurjaksi näissä piireissä. Tässä 2 ennen kuvaa ja 2 jälkeen. Kiitos teille!”

Saaren Taika kokemuksia Teepuusaippua ja molluskat

Saaren Taika Teepuusaippualla lapsen ihottuma pois

”Moikka. Siis pakko kehua Saaren Taika Teepuusaippua. Tällä lapsella ollut todella pahat molluskat kainaloissa. Löysin sitten teidät ja ehkä meidän pelastus, 3 viikkoa joka ilta pesty teepuusaippualla ja lopputulos on WOW. Tässä kuvat ennen ja jälkeen. Ei varmaan tarvitse mainita mikä on ennen ja mikä jälkeen.”

Saaren Taika Teepuusaippualla apu molluskojen hoitoon

”Heips, Pakko laittaa tänne kuva kuinka Saaren Taika Teepuusaippua auttoi poikaani molluskojen hoidossa.
Pojalla ollut ennen kuvan ottoa molluskoja jo viime keväästä asti, iho kuitenkin syksyllä räjähti käsiin molluskojen osalta.

Olemassa olevat molluskat kutisivat, ja pojan raapiessa ihoa kaiketi levisivät valtoimenaan ympäri vartaloa.
Kokeilimme ties mitä vippas konsteja, mutta mikään ei tehonnut, kuten kuvasta näkyy.

Pojalla muutenkin erittäin vaikeahoitoinen atooppinen ihottuma joka kutiaa ja kirvelee, siihen tämä vaiva päälle, niin ei paljoa naurattanut. Oli kurja nähdä pienen kärsivän ihostaan entistä enemmän.

Näin somessa tilillänne mainoksen jossa teepuusaippuaanne oli käytetty molluskojen hoitoon, kotoa teidän saippua jo löytyikin, käytän itse päivittäin kasvojen pesuun.

Aloimme pesemään poikaa päivittäin teepuusaippualla, ja tässä tulos vajaan 2kk:n päivittäisen käytön jäljeen. Ei yhden yhtä molluskaa missään! Uskomatonta!

Kiitos! Kiitos! Kiitos! Äiti ja poika kiittää! ”

Saaren Taika kokemuksia Teepuusaippua ja aikuisiän akne

Saaren Taika Teepuusaippualla aikuisiän akneen apu

”Hei, nyt on pakko tulla kiittämään teitä! Olen kärsinyt aikuisiän aknesta noin 3 vuotta. Ihotautilääkärillä käyty monesti, testattu vaikka ja mitä.. mistään ei ole ollut apua.

NYT testasin teiltä kuuluisaa Saaren Taika  Teepuusaippuaa..!! Ja tämä muutos on mahtava!!!! Olen käyttänyt teidän tuotteita vain vähän päälle kuukauden, KIITOS
Ootte pelastanut mun iho-ongelman”

Saaren_taika_aknen_hoito_teepuusaippua

”Moikka! Oon yrittänyt päästä aknen aiheuttamista kipeistä paiseista ja näppylöistä eroon jo yli 10 vuotta mutta tuloksetta. Kaikenmaailman rasvoihin ja muihin tökötteihin on tuona aikana kulunut varmasti tuhansia euroja.

Lopulta törmäsin Saaren Taikaan! Muutamia aiheesta kertovia videoita katsellessani päätin kokeilla Teepuusaippuaa. Olin alkuun skeptinen koska kyse oli kuitenkin palasaippuasta joka normaalisti kuivattaa kasvoja, mutta positiiviseksi yllätykseksi tämä ei jättänyt edes kireyttä kasvoille!

Reilun kahden kuukauden kuluttua käytöstä aloin huomaamaan miten punaiset ja kipeät paiseet ja näppylät alkoivat pikkuhiljaa häviämään eikä uusia enää tullutkaan! Kumpa olisin törmännyt Saaren Taikaan jo monta vuotta sitten!”

Saaren Taika kokemuksia Teepuusaippua ja ihon epäpuhtaudet

Saaren Taika teepuusaippualla epäpuhtaudet kuriin

”Moikka, oon kohta pari kuukautta käyttänyt Saaren Taika Teepuusaippuaa (palasaippua), Ruusu-Aloe kasvovettä ja Kamomilla Sheavoidetta sekä Aktiivihiili & Savi kasvonaamiota.

Oon jo monta vuotta taistellut kasvojen epäpuhtauksien kanssa ja käyttänyt monia satoja euroja ihonhoitotuotteisiin jotka eivät ole edes auttaneet. Sitten tuli somessa vastaan teidän mainos ja päätin kokeilla, olen ollut hyvin tyytyväinen tuloksiin enkä tosiaan ole vaihtamassa näitä tuotteita enää pois. Aivan upeaa!!

ohessa ennen ja jälkeen kuvat (noin kuukausi mennyt tuossa)”

Saaren Taika kokemuksia Teepuusaippua ja teini-iän akne

Saaren Taika Teepuusaippualla teinin akne pois

”Moikka,
Haluisin laittaa kommenttia Teepuusaippuasta. Mulla on alkanu akne teininä ja mikään ei ole auttanut ja antanut lopullisia ja pysyviä tuloksia. Teepuusaippua auttoi heti 2viikon sisään ja akne on pysynyt poissa eikä arpiakaan näy. Kiitos tästä itsevarmuusboostista!:)”

Saaren Taika kokemuksia Teepuusaippua ja hormonaalinen akne

Saaren Taika teepuusaippuasta apu hormonaaliseen akneen

”Saaren Taian teepuu palasaippuasta on ollut todella iso apu e-pillerien lopetuksen jälkeiseen hormonaalisen akneen ja epäpuhtauksien kurissa pitämisessä.

Ppäädyin tähän tuotteeseen sillä mikään ei enään auttanut edes ammattilaisten tekemät kasvohoidot tai tuotteet vaikka olen itsekkin kosmetologi, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos muista tuotteista ei ole ollut apua!

Tämä tuote on jäänyt omaan kylppäriin jäädäkseen, olisimpa löytänyt tämän tuotteen aiemmin, iho paranee päivä päivältä!!😍🫶🏻

Saaren Taika kokemuksia Teepuusaippua ja finnit

”Olen kärsinyt finneistä reilun vuoden ajan. Aiemmin kokeilemani tuotteet eivät ole antaneet haluamaani tulosta, ja jotkut ovat vain pahentaneet tilannetta.

Halusin kokeilla Teepuusaippuaanne, koska moni muukin samassa tilanteessa ollut oli saanut apua juuri tästä tuotteesta. Parin viikon käytön jälkeen ihoni on huomattavasti puhtaampi, ja ihottuma on rauhoittunut. Toki epäpuhtauksia vielä on, mutta uskon niiden rauhoittuvan pidemmän käytön jälkeen.

Suosittelen lämpimästi Saaren Taika Teepuusaippuaa erityisesti kaikille aknesta ja ihottumasta kärsiville! Tuote on herkällä ihollani hyvin hellävarainen, eikä aiheuta kuivuutta tai polttelua pesun jälkeen.

Huipputuote!

Alla ennen ja jälkeen kuvia kahden viikon Teepuusaippuan käytön tuloksista.”

Saaren Taika Teepuusaippualla näppylät pois

”Hei, pakko kehua kun olen nyt kuukauden käyttänyt Saaren Taika Teepuusaippuaa akneen joka ei aikaisemmin helpottanut millään rasvalla tai seerumeilla mutta teepuusaippua kirkasti ihoa jo kuukaudessa ja uusia finnejä ei ole tullut”

Saaren Taika kokemuksia Teepuusaippuasta

saaren-taika-teepuusaippua-akne-parani-kokemuksia

”Moooi!! Aknen ja epäpuhtauksien kanssa tuli tapeltua epämukavan paljon n. vuosi sitten. Kamppailun voittoon avaimeksi osoittautui Saaren Taika Teepuusaippua. Ero oli huomattavissa jo muutama viikko käytön aloittamisen jälkeen.

Tuote on super riittoisa ja helppokäyttöinen. Suosittelen suuresti!!” -Veera A.

Saaren Taika Teepuusaippualla apu käsien atooppiseen ihottumaan kutinaan ja hilseilyyn

”Hei!

Super kiitokset Saaren Taika pala Teepuusaippuasta ja sen tuomasta avusta aikuisen poikani iho-ongelmaan. Kaikkea kokeilimme apteekkituotteista lähtien vaan sitten ajattelin, että jospa vielä tätä testaamme.

Ja kyllä kannatti: eka kuvassa on lähtötilanne ja sitten kuva käsistä vajaan kahden viikon käytön jälkeen. Käsissä oli atooppista ihottumaa ja iho kutisee, hilseilee ja on haavoilla. Onhan sitä vielä hieman edelleenkin mutta tilanne on huomattavasti parempi ja mieli sen myötä helpottunut. Ja on hyvä jatkaa!!!”

Saaren Taian Teepuusaippualla ja salisyylihappo maidolla akneiholle muutos

”Heippa!

Olen käyttänyt jo useamman vuoden apteekista saatavia tuotteita, joita suositellaan akneiholle. Somesta löysin näitä muutoskuvia, joita ihmiset ovat lähettäneet käytettyään Saaren Taika -tuotteita. Päätin kokeilla itsekin.

Olen käyttänyt nyt yhden kuukauden Saaren Taika Teepuusaippuaa sekä Salisyylihappo puhdistusmaitoa. Ja muutos on mieletön. Vuosien muiden tuotteiden käytön jälkeen muutos ei ole koskaan ollut tällainen. ”

Saaren Taika Teepuusaippualla finnit nopeasti pois

”Moikka! Haluaisin lähettää positiivista palautetta!

olen jo hetken kamppaillut finneistä ihollani, laitan alas muutaman kuvan joissa on päivämäärät, ihan parissa viikossa olen saanut huiman muutoksen ihooni Saaren Taika Teepuusaippualla.
Olen ollut todella tyytyväinen! kiitos!”

kaksi päivää Saaren Taika teepuusaippuaa pahaan akneen

”Käytössä siis saarentaika teepuusaippua.
Hyalyronihappoa sisältävä kasvo- ja silmänymoärysvoide on harkinnassa ostaa.

Kasvoni ovan pintakuivat ja ihoni on herkkä. Mikään muu pesuaine ei ole toiminut omalle iholle.
Itsellä erittäin paha hormonaalinen akne, jolloin aina ovulaation ja kuukautisten aikaan on pahoja kipeitä finnejä, osa ei edes puhkea, vaan jää todella pitkiksi ajoiksi kipuilemaan kasvoille. Etenkin leuan ja kaulan alueelle.

Tässä kuvien oton välissä on kaksi päivää. Selkeästi on alkaneet laskemaan ja punoitus rauhoittunut.

Todella tyytyväinen ja iloinen, kun toimivuus on näin hyvä. Kiitos teille.”

Saaren Taika Teepuusaippualla eroon näppylöistä

”Olen niiiiin tyytyväinen Saaren Taika Teepuusaippuaan. Iho oli kipeä ja näppyinen, mutta Teepuusaippuan käytön avulla iho on selkeästi siistimpi n. 2 viikon käytön jälkeen. Ehdottomasti jää käyttöön :)”

Saaren Taika Teepuusaippuasta apu näppyihin

”Hei! Ajattelin kiittää teitä tästä ihanasta tuotteesta joka toi avun omaan iho ongelmaani.

Kasvojeni Iho ”räjähti” kun aloitin työt äitiysloman jälkeen uudessa työssä. Kokeilin monia kaupan ja apteekin tuotteita mutta tuntui, että mikään ei auttanut tai saattoi auttaa vähäksi aikaa kunnes ihoni meni jälleen huonoon kuntoon.

Taisin törmätä ensi kertaa kyseiseen tuotteeseen netissä ja pitkän harkinnan ja tutkimisen jälkeen raaskin ostaa Saaren Taika Teepuusaippuan.

Kuukausi käytön jälkeen ihoni oli parantunut huomattavasti ja nyt vuoden käytön jälkeen ihoni kunto on pysynyt todella hyvä vaikka en joka päivä saippuaa käytäkkään. Aika ajoin on vain pieniä näppyjä siellä täällä mutta mitään ”räjähdystä” ei ole tullut! Kiitos teille oloni on itsevarmempi taas 😍

Saaren Taika Teepuusaippua apuna hormonaaliseen akneen

”Hei, ennen Saaren Taika Teepuusaippuan ostoa kärsin vuosia pahasta aknesta, lääkekuurit auttoivat vain hetkellisesti ja sivuoireet näistä olivat kamalia. Finnit olivat kipeitä ja itsetuntoni kärsi näistä suuresti. Huomasin saippuan vaikutuksen ihooni jo hyvin nopeasti, nyt ihoni voi hyvin ja arvetkin vanhoista finneistä ovat alkaneet kaikota. Aivan paras tuote, suosittelen ehdottomasti❤

”Olen pitkään aikonut laittaa palautetta tulemaan teepuusaippuasta, mutta se on vaan aina jäänyt antamatta. Nyt haluaisin kuitenkin kiittää aivan huipputuotteesta, joka auttoi minua selättämään pahan aknen. 🙂

Vuonna 2020 minulle alkoi tulemaan tosi kipeitä ja isoja ihonalaisia näppylöitä poskien alueelle. Samaan aikaan jouduin pitämään töissä maskia koko ajan ja se vain pahensi aknea päivä toisensa jälkeen. Jossain vaiheessa ihon tulehduskierre meni vain pahemmaksi ja jopa nukkuminen alkoi olla inhottavaa kun iho oli niin kipeä. Jopa ihon peseminen sattui paljon.

Koetin monenlaista apteekkituotetta ja kävin myös ihotautilääkärillä. En kuitenkaan voinut aloittaa lääkekuuria akneen, joten itsehoito oli ainoa vaihtoehto. Iho tuntui menevän vain pahemmaksi ja mikään ei tuonut helpotusta. Päätin vielä kuitenkin koettaa teepuusaippuaa kun olin kuullut siitä pari hyvää kokemusta tuttavilta. Ensimmäinen kuva on otettu noin viikon käytön jälkeen. Iho oli todella punainen ja täynnä kipeitä näppyjä. Ensimmäisen parin viikon aikana tuntui että ei tästäkään taida olla apua, mutta kun kuukausi oli mennyt olin jo huomannut, ettei uusia näppyjä ole ilmaantunut enää. Olin kuitenkin edelleen hieman skeptinen, koska ajattelin, ettei hormonaaliseen akneen voi saada apua saippualla.

Seuraava kuva on otettu n. 4 kk käytön aloittamisesta ja ero on aivan käsittämätön! En osannut kyllä odottaa tuotteen olevan noin tehokas! Tämän jälkeen iho on vain parantunut entisestään ja nykytilanne on todella hyvä (kolmas kuva). Tosi monet ystävät ja sukulaiset ovatkin kyselleet, että miten olen saanutkin ihon niin hyvään kuntoon. Näin hyvässä kunnossa ihoni on tuskin ollut ikinä, koska olen koko ikäni kärsinyt jonkinlaisista iho-ongelmista. Mainostan kyllä kaikille mielelläni ihoni salaisuutta. 😀

Kiitos vielä tuhannesti upeasta tuotteesta! En enää halua vaihtaa mihinkään muuhun. :)”

Saaren Taika Teepuusaippualla isot ihonalaiset finnit pois

”En ole 42 vuoden ikään mennessä kärsinyt iho-ongelmista. Yhtäkkiä alkoi leukaan ilmestymään näppyjä joita vaan tuli ja tuli. Olin hetken jo täysin lamaantunut, kun joka aamu ja ilta ilmestyi uusi näppylä ja leuka näytti hirveältä.
Rupesin joka aamu ja ilta pesemään kasvoni Teepuusaippualla ja pikkuhiljaa näpyt alkoivat häviämään eikä lisää enää ilmestynyt.
Ensimmäinen kuva otettu 17.2 ja toinen tänään 15.3. Ero on huomattava ja ihoni on jälleen terve!”

Saaren Taika Teepuusaippualla akne pois

”Olen kärsinyt aikuis-iän aknesta, vaikka luulin aknen jäävän teinivuosien mukana taaksepäin. Lisäksi minulla on kovin herkkä ja pintakuiva iho. Teepuusaippua on ollut pelastus kasvojeni iholle. Olen pessyt kasvot iltaisin Teepuusaippualla, (käytössä ollut sekä nestemäinen että palasaippua, palasaippua minun lemppari). Iho parantunut huomattavasti. Vanhoja arpia toki on, mutta ihoni on paremmassa kunnossa kuin aikoihin. Uusia finnejä tulee todella vähän ja jos tulee niin ihan yksittäisiä vain jotka nopeasti kuivuvat saippuan käytöllä pois. Kiitos, olen saanut kasvoni takaisin!”

Saaren Taika Teepuusaippua ja Kamomilla Sheavoide atooppisen ihon ongelmaan

”Hei! Tilasin Saaren Taika Teepuusaippuan ja Kamomilla Sheavoiteen, joita oon käyttänyt nyt viikon ajan. Mulla on atoppinen iho, jonka kanssa oon kamppaillut kohta 17 vuotta. Lääkärien määräämät rasvat ei oo auttanut mun ihoon, mutta nää tuotteet teki jo viikon käytön jälkeen ihmeitä mun iholle!

Oon ollu super tyytyväinen näihin tuotteisiin ja tulen jatkossakin tilaamaan teiltä tuotteita mun ihon hoitoon!”

leuan akne lähti teepuusaippualla ja spot control voiteella

”Mulla on ollut ihon kanssa erinäisiä haasteita, milloin pintakuivuutta ja milloin rasvaisuutta. Olen käyttänyt tuotteitanne reilun vuoden, mutta nyt näyttää siltä, että oikea kombo on löytynyt.

Käytän aamuin illoin teepuusaippuaa, ruusu misellivettä ja viimeiseksi spot control tehovoidetta. Kuvien välillä on kuukausi ja tämä muutos on tapahtunut näiden tuotteiden kanssa. Olen tyytyväinen!”

Ennen ja jälkeen kuvat pahasta aknesta, joka parani Saaren Taika Teepuusaippuan avulla

”Kaksi kuvaa naamastani, välissä on noin puolisen vuotta..
Nyt puolen vuoden aikana käytössäni on olleet päivittäin teepuusaippua, spot control sekä salisyylihappo tehovoiteet näpyille.
Ainoat tuotteet, jotka ovat oikeasti toimineet tähän mennessä akneiholleni..
Ei voi sanoa muutakuin iso Kiitos!”

Saaren Taika Teepuusaippua on markkinoiden ainoa teepuusaippua, joka on kliinisesti ja dermatologisesti testattu ja joka tutkitusti estää aknea.

Saaren Taika Teepuusaippuan havaittiin myös dermatologisissa testeissä olevan hyvin siedetty. 

Saaren Taika Teepuusaippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii akneiholle, näppylöistä ja kutinasta kärsiville.

Antibakteerinen, vegaaninen ja luonnollinen palasaippuamme ei kuivata ihoasi. Teepuusaippua auttaa ehkäisemään mm. näppyjä ja kutinaa, ja se on kehitetty vaativan ihon päivittäiseen pesuun.

”Olen niin onnellinen, että löysin teidän teepuu-saippuan ja hyalyronihappo+hedelmäseerumin. Poskissa ja leukapielissä oleva kipeä akne on parantunut huimasti. Sen lisäksi iho ei enää kutise ja kuivu ja on muutenkin tasoittunut esimerkiksi lapsena kerätyt arvet ei enää pomppaa silmille. Iho myös hehkuu.⁠

Olin toimitsijana salibandypelissä ja mun toimitsijapari kesken pelin kysy: ”Mitä sä käytät, kun sun iho näyttää noin hyvältä ja puhtaalta?”. Yllätyin täysin, että voiko se näkyä ja näkyyhän se. On kyllä saanut suositella eteenpäin näitä tuotteita, niin tyytyväinen olen.”⁠

”Käytössä teepuusaippua ja hyaluronihappoa sisältävät kasvo- ja silmänympärysvoide. Ihon kunto parani hetkessä.”⁠

Akne pois Saaren Taika Teepuusaippuan avulla

”Taikasaippua! Tässä saippuassa on taikaa! Olen kokeillut 20 vuoden aikana lähes kaikkea ruokavaliosta kalliisiin kasvonhoitotuotteisiin akneni hoitoon. Sitten sen paransi muutamassa viikossa saippua! Aivan uskomatonta, kuvat kertokoon puolestaan! Olen hehkuttanut näitä tuotteita nyt kaikille tutuille, olen niiiiin vakuuttunut näiden tehosta!”

”Oon siis käyttänyt teepuusaippuaa ALLE VIIKON, kuukausia taistelin vaikka jos minkä aineiden kanssa että saisin ihon punotuksen ja näppylät kuriin mutta mikään ei auttanut. Sitten onneksi tuli kuin tilauksesta mainos vastaan, tuote oli vielä sopivasti alessa niin aattelin että no mää kokeilen.

Heti ekan käyttökerran jälkeen punotus selvästi laski, ja nyt tilanne kasvoilla on jo tosi hyvä. Toki vähän kuiva, mutta hyvin ku kosteuttaa niin ei kyllä mitään valittamista!

Toki alkutilannekkaan ei ihan niin paha ole ku joillakin ihmisillä on ollut, mutta tosiaan useat tuotteet testanneena oon kyllä ite erittäin tyytyväinen juurikin tähän tuotteeseen ja aion jatkaa sen käyttöä jotta loputkin näppylät ja punotus häviäis! 😊

Tuotteen käytön aloitin torstaina, ennen-kuva saman viikon sunnuntailta, jälkeen-kuva seuraavan viikon keskiviikolta.”

ärtynyt iho rauhoittunut saaren taika teepuusaippualla ja ihonhoitotuotteilla

”Hei! Halusin kertoa miten paljon olen saanut apua ärtyneen ihoni hoitamiseen.
Kuvissa näkyy ero ennen ja jälkeen Saaren Taika tuotteiden
Olen käyttänyt nestemäistä teepuusaippuaa, ruusu-aloe kasvovettä sekä Aloe Vera 24h kosteuttajaa ja yöksi rauhoittavaa hoitovoidetta”

”Siis hormoninäpyistä on nyt kyse! Lopetin imetyksen toukokuussa 2021 ja naama räjähti HETI!
Menin välittömästi kosmetologille, joka suositteli mikroneulauspuhdistusta (kolme kertaa) ja hän suositteli minulle uutta sarjaa, joka sopisi juuri minun iholleni.

Teimme ihonpuhdistuksen ja ostin 250 eurolla tuotteita kotiin sekä ohjekirjan siinä toivossa, että horminäpyt häviävät.
Olin niiiin onnellinen kun oli maskit käytössä kaikkialla, koska naamani oli PAHA!

Sitkeästi noudatin kosmetologin ohjeita ja käytin tunnollisesti tuotteita mutta tuntui että lähinnä ärsytin kasvojani.

Instagramissa törmäsin jatkuvasti Saaren Taika tuotteisiin ja nimenomaan Teepuusaippuaan. Onnekseni löysin täältä liikkeen joka sitä myi joten kynnys kokeilla saippuaa madaltui!

Jo muutamassa päivässä huomasin että ihoni ensinnäkin rauhoittui ja kahdessa viikossa näpyt oikeasti alkoivat häipyä!
Peruin tulevat mikroneulapuhdistukset ja jatkoin Teepuusaippuan ja perus kosteusvoiteen käyttöä enkä halua lopettaa😍

Tämä sama saippuapala on ollut riittoisa ja olen siitä muutaman näytepalan leikannut siskolleni ja toisen palan siskoni pojalle että saavat myös kokeilla tuotetta! Silti sama saippuapala on riittänyt näin pitkälle! Viime viikon perjantaina ostin uuden saippuan 😍

”Tässä oma tarinani teepuusaippuasta. Kiitos kun olette olemassa 🙏

Minulla on ollut teini-iästä lähtien akneiho. Ehkäisypillerien lopetus laukaisi myös aikuisiän aknen. Vuonna 2010 söin ensimmäisen isotretinoin kuurini joka paransi aknen. Akne uusiutui vuonna 2019 jolloin kuuri oli uusittava. Apu ei kuitenkaan kestänyt kauaa. En halunnut enää sitä vahvaa kuuria ja kokeilin teidän teepuusaippuaa. Kuvassa ylhäällä lähtötilanne ja ensimmäiset tulokset näkyivät jo 2 viikon kohdalla. Sen jälkeen akne on pysynyt poissa ja ollut rauhallinen. Minulla kestää 1 palasaippua vuoden. Nyt alkaa olla toinen saippua jo lopuillaan. Meinasin seuraavaksi kokeilla aktiivihiili teepuusaippuaa. Kuvassa alhaalla tänään otettu kuva otsastani”

Ennen ja jälkeen kuvat leuan pahasta aknesta joka on parantunut Saaren taika teepuusaippuan avulla

”Hei, Kuvista näkee mitä Saarentaika Teepuusaippua sai aikaan vähän päälle kuukauden käytön jälkeen!
Iho meni huonoon kuntoon kun korona alkoi ja kasvomaskin käyttö. Työni puolesta joudun edelleen käyttämään maskia päivittäin, mutta iho ja kipeät näpyt on rauhoittuneet. Kannatti kokeilla!”

Ennen ja jälkeen kuva kasvojen aknesta joka on muuttunut paremaksi Saaren Taika teepuusaippuan avulla

”En koskaa ois uskonu et laittasin tälläsii kuvii mihinkää, mut nyt on kyllä pakko!!
Oon kärsiny pitkään aikuisiän aknesta. Ainoo tuote mikä on OIKEESTI auttanu on teepuusaippua!!
Alotin käyttää teepuusaippuaa ihan lokakuun alusta.
ENNEN—> Kuva otettu 2.-4.10.22.”

Ennen ja jälkeen kuvat aikuisen hormonaalisesta aknesta selässä ja rinnassa joka parani Saaren Taika Teepuusaippualla

”Olen kärsinyt aina hormonaalisesta aknesta, selässä enimmäkseen. Kesäisin myös dekolteen alueella.

Kauhulla aina odotan tulevia kesiä ja juhlia kun iho on mitä on eikä mikään ole auttanut.

Olen saanut eri lääkekuureja, ostanut voiteita, ollut syömättä sitä sun tätä.

Koko netti selannut läpi löytämättä kuitenkaan toimivaa konstia tähän niin kiusalliseen ongelmaan.

Tänä keväänä ostin Saaren Taika Teepuusaippuan ja ajattelin että koitanpa nyt kun sitä niin kehutaan.

Tämä muutos vaati jokapäiväisessä käytössä, yhden saippuan. Alkukesästä aloitin käytön ja nyt on iho todella hyvä.

Kiitos Saaren Taika että voin taas käyttää toppeja ja käydä uimassa.” -42-vuotias, 3 lapsen äiti.

“Sairastan harvinaista ihosairautta ja tulehdukset ovat yleisiä. Tämä Teepuusaippua on ollut uskomaton löytö! Ei kuivata tai ärsytä yhtään ja sopii herkälle iholle. Sopii koko vartalon pesuun myös halutessa. Auttanut kasvojeni herpes tulehduksissa sekä kainaloitten hiiva ihottumassa. Paras käyttämäni saippua ikinä! Pelasti myös Intian reissulla kun yhdellä tuotteella piti pärjätä.”

Eri valmistajan vastaava tuote kuivatti ja kirveli ihoa, Saaren Taika Teepuusaippua ei ollenkaan. Noin viikon käytön jälkeen leuan alueen punoitus ja akne on vähentynyt huomattavasti, eikä uusia näppyjä ole tullut, vaikka stressi puski niitä esiin nopeaa tahtia. Hyvä ostos ja jää todellakin käyttöön!”

Teini-ikäiset lapseni ovat käyttäneet Teepuusaippuaa nyt puolisen vuotta

”Teini-ikäiset lapseni ovat käyttäneet Teepuusaippuaa nyt puolisen vuotta ja iho on parantunut finneistä ja arvista hyvin. Uusia finnejä tulee vähemmän kuin ennen. Alussa iho puhdistui ja finnit enemmänkin lisääntyivät, mutta jatkoimme käyttöä ja nyt iho on selkeästi kaikilla parempi ja pysynyt kauniimpana. Palasaippua on myös edullinen ja riittoisa: pala riittää kolmella teinillä aamuin illoin käytettynä kuukauden päivät.”

Jestas mikä muutos alin kuva tällä hetkellä ylin ennen Teepuusaippuaa! Kaikki finniarvet joista kärsin kaksivuotta ja uusiutuvat finnit ovat poissa! Pesen kolmenpäivän välein kasvoni teepuusaippualla nykyisin enää ylläpitääkseni tulosta. Ensimmäiset erot näkyivät jo yhden viikon käytön jälkeen ja tämä on tulos 6kk käytöllä, kaikki on poissa, kiitos!!

”Jestas mikä muutos alin kuva tällä hetkellä ylin ennen Teepuusaippuaa! Kaikki finniarvet joista kärsin kaksivuotta ja uusiutuvat finnit ovat poissa! Pesen kolmenpäivän välein kasvoni teepuusaippualla nykyisin enää ylläpitääkseni tulosta. Ensimmäiset erot näkyivät jo yhden viikon käytön jälkeen ja tämä on tulos 6kk käytöllä, kaikki on poissa, kiitos!!”

Oon nyt vajaa kuukauden käyttäny Teidän Teepuusaippuaa ja ero vanhaan on USKOMATON! Minulla on ollut 12-13 vuotiaasta asti rasvoittuva ja punottava akneiho, jossa ihohuokoset ovat kolikon kokoisia. Nyt kun olen käyttänyt teepuusaippuaa, ne ongelmat ovat hävinneet suurimmilta osin! Olen käyttänyt monia erilaisia tuotteita, mutta tämä on ollut ylivoimaisin!

”Oon nyt vajaa kuukauden käyttäny Teidän Teepuusaippuaa ja ero vanhaan on USKOMATON! Minulla on ollut 12-13 vuotiaasta asti rasvoittuva ja punottava akneiho, jossa ihohuokoset ovat kolikon kokoisia. Nyt kun olen käyttänyt teepuusaippuaa, ne ongelmat ovat hävinneet suurimmilta osin!
Olen käyttänyt monia erilaisia tuotteita, mutta tämä on ollut ylivoimaisin!”

Minulla ollut aina atooppinen ja herkkä iho. Aina täytyy olla tarkka mitä kosmitiikkaa ja pesuainetta voin käyttää. Sain jonkinlaisen allergisen reaktion ja kasvojeni iho oli punainen ja turvonnut. Sain apua Saaren Taika Teepuusaippuasta!

”Minulla ollut aina atooppinen ja herkkä iho. Aina täytyy olla tarkka mitä kosmitiikkaa ja pesuainetta voin käyttää. Sain jonkinlaisen allergisen reaktion ja kasvojeni iho oli punainen ja turvonnut. Sain apua Saaren Taika Teepuusaippuasta!”

”Teepuusaippua auttoi parissa kuukaudessa rauhoittamaan maskin käytöstä ja stressistä kärsineen ihon. Muuhun en enää vaihda.”

saaren taika teepuusaippua

”Oon 32 vuotias ja yli 15 vuotta kärsinyt ihon ongelmista. Oon syönyt ihotautilääkärin määräämiä erilaisia lääkekuureja jotka kuormittaa maksaa ja siihen päälle ovat vielä kalliita. Erityisesti selässä oli suuria ihonalaisia pesäkkeitä, jotka olivat todella kipeitä eikä mistään lääkkeestä ole niihin apua saanut.

Nyt oon pessyt erityisesti selkää teidän teepuusaippualla 1,5kk ja selän ihonalaiset pesäkkeet on kadonnut ja ihon kunto muutenkin kohentunut. Olin aluksi todella skeptinen tulevana sairaanhoitajana, että jos lääketiede ei pysty kehittämään tuotetta joka auttaisi niin miten joku teepuu voisi mun elämää muuttaa. No tässä sitä ollaan, kohta alkaa teepuusaippua olla lopussa ja uuden tilaaminen edessä.

Liitteenä olevassa kuvassa vasemmalla se mistä lähdettiin, ihonalaiset paukurat ei kunnolla näy, keskimmäinen muutaman viikon käytön jälkeen ja oikeanpuolimmainen kuva on eiliseltä. Silminnähtävän muutoksen lisäksi, parasta on se että esim. rintsikoiden käyttäminen ei tuota kipua.

Oon niin iloinen tästä muutoksesta, et halusin jakaa tämän myös teidän kanssanne! Kiitos huipputuotteesta ja hyvää kesää teille sinne”

Ennen ja jälkeen kuva kun akne hävisi saaren taika teepuusaippualla otsasta

”Minulla on ollut paha akne johon sain lääkkeet, ostin hoitoa tehostamaan Teepuusaippuan ja se on auttanut todella paljon!

Nytkin akne kuurin loputtua olen tuotteen käyttämistä jatkanut ja ei ole tullut mitään iho ongelmia enään kasvojen alueelle. Koen että Saaren Taika Teepuusaippua on yksi suurista syistä minkä takia akneni hävisi.”

Kaksi kuvaa joissa toisessa suun ympärillä näkyy ihottumalaikkuja ja toisessa on ovat lähes kokonaan poissa Saaren Taika Teepuusaippuan avulla

Ajattelin, että kun itsekin eksyin teidän sivustolle ihoni ollessa huonossa kunnossa ja näin ennen ja jälkeen -kuvat, niin haluaisin jakaa myös omat kuvani teepuusaippuasta.

Tilasin teepuupalasaippuan, sillä olin lukenut siitä erinomaisia kokemuksia ja sain suualueen iho-ongelmiini valtavan avun! Kiitos siitä teille!

Ennen ja jälkeen -kuvieni välissä on pari kuukautta aktiivista teepuusaippuan käyttöä ja ihoni voi nyt paljon paremmin! Aion ehdottomasti jatkaa teepuusaippuan käyttöä jatkossakin!

Kaksi kuvaa naisen selästä jossa ensimmäisessä aika paha akne ja toisessa jo aika hyvin paratunut Saaren Taika Teepuusaippuan avulla

Teepuusaippua, kuva kertokoon miksi!

saaren taika teepuusaippua ehkäisee finnejä

”Hei! Halusin vain kiittää tästä mahtavasta Saaren Taika teepuusaippuasta. Olen kohta kokonaisen teepuusaippuan käyttänyt ja eron kyllä huomaa! Iho ei tulehdu yhtä herkästi ja uusia finnejä ei enää pomppaa kuin sieniä sateella. Kiitos teille!”

”Hei Saaren Taika ja Kiitos miljoonasti teepuusaippuasta!! Vasemman puoleisissa kuvissa 13-v teinin nuorella iällä alkanut akne, johon pari vuotta yritettiin ”kaikkea”. Hänen ystävänsä leikkasi omasta Teepuusaippuastaan siivun testiin. (Riittoisa siivu, kestänyt päivittäisessä käytössä 2kk!!) Ja oikealla tulos nyt käytön jälkeen, näpyistä on jäljellä enää arvet, tulehdus on poissa.Voit uskoa, että yhden teinin itsetunto on noussut potenssiin miljoona.”

”Vuosien taistelun jälkeen tällä ja Saaren Taian teepuusaippualla on lähtenyt sitkeä aikuisiän akne talttumaan. Luulin jo hetken, että pitäisi taas alkaa syömään lääkitystä, mutta näiden kahden tuotteen päivittäisellä käytöllä näppylät pysyvät täysin kurissa ”normiaikana” ja kuukautistenkin aikaan todella huomaamattomina ja harmittomina. Kaikki suuret ja kipeät möhkäleet hävinneet, arvet alkaneet vaalentua ja pitkästä aikaa kehtaa mennä ilman meikkivoidetta. Molemmat tuotteet myös todella riittoisia. Suuri kiitos, näistä en tule luopumaan <3>

Käsi-ihottuma rauhoittui alkaessani pesemään käsiä Saaren Taika Teepuusaippualla

Viime viikon lauantaina 4.6. minulle puhkesi ruusufinni. Minulla sattui olemaan teidän teepuusaippuaa ja aloin pesemään kasvoni sillä päivittäin. Liitteessä toinen kuva tältä päivältä 10.6 ja huomaatte mikä ero. Huippu tuote.

”Viime viikon lauantaina 4.6. minulle puhkesi ruusufinni. Minulla sattui olemaan teidän Teepuusaippuaa ja aloin pesemään kasvoni sillä päivittäin. Liitteessä toinen kuva tältä päivältä 10.6 ja huomaatte mikä ero. Huippu tuote.”

”Minulla on hidradenitis suppurativa,
Eli krooninen sairaus joka aiheuttaa tulehduksia ihohuokosiin ja hikirauhasiin.
Tulehdus aiheuttaa märkiviä paiseita ja on erittäin kivulias.
Näitä voi esiintyä kainaloissa, nivusissa, rintojen alla. Yleensä kuitenkin hiostavissa paikoissa.
Tulehdukset tulevat ja menevät.
Tauti ei ole kovin tunnettu/yleinen, mutta suomessakin niitä on kuitenkin monella.
Minulla on ollut suurimpana ongelmana lähinnä kainalot.
Aloin käyttämään teidän teepuuöljysaippuaa ja kahden kuukauden käytön jälkeen tulehdukset rauhoittuivat ja on nyt pysynyt rauhallisessa tilassa noin neljä kuukautta. Olen käyttänyt myös muita teidän palasaippuoita.
Pystyn käyttämään myös teidän Tropical deodoranttia sen ärsyttämättä kainaloitani.
Koen teidän tuotteiden auttaneen elämääni ja aion jatkaa niiden käyttöä myös tulevaisuudessa.”
Kuvat tulehduksesta ja nykyistä tilasta kainalossa.

“Olen kärsinyt muutaman vuoden otsan pienistä näpyistä, käyttänyt useita satoja euroja kosmetologikäynteihin. Kokeillut kalliita apteekin voiteita, ostanut ihotautilääkäreiltä heidän omia tuotteitaan. Löysin netistä Teepuusaippuan ja päätin kokeilla tuotetta. Ensimmäisen yön jälkeen näpyt oli selvästi pienentynyt. Olen käyttänyt tuotetta nyt 3päivää, ja ihoni ei ole koskaan ollut näin hyvässä kunnossa. Aijon takuuvarmasti käyttää Teepuusaippuaa läpi elämäni! Kiitos itsetuntoni pelastamisesta!”

“Aivan ihana tuote! Olen kasvojen akneiluun kokeillut monia eri tuotteita ja lääkkeitä, sekä ruokavaliomuutoksia, näistä ei ole ollut apua. Tuttavani kehui teepuusaippuaa, sillä tämä oli auttanut hänen lapsensa ihon akneen. Päätin kokeilla tuotetta. Oli mahtavaa huomata, että teepuusaippua auttoi minua akneen ja selkeät tulokset näkyivät jo n. viikon kuluessa tuotteen käytön aloituksesta!”

“Teepuusaippuasta tuli heti mun ja teini-ikäisen tyttäreni suosikki! Teinillä paha akne, jo muutamien päivien käytön jälkeen ero entiseen oli todella huomattava, näppylöiden punoitus oli selvästi vähentynyt ja kasvojen iho rauhallisempi. Oma aikuisiän akneihoni ei ole näin hyvin voinut koskaan! Todella miellyttävä käyttää, isot suositukset.”

“Tulin ostaneeksi teepuusaippuan, kun eräs ystäväni vinkkasi siitä ja kertoi sen mahdollisesti auttavan erilaisiin ihottumiin. Olen kärsinyt lähinnä niskan alueen psoriasiksesta vuodesta 2004 asti – kaikenlaiset rasvat ja taikateet, aurinkorantojen auringot ynnä muut on kokeiltu, eikä mikään ei ole juurikaan isoa lommoa tehnyt ihottumaan. Ostinkin teepuuta odotukset nollassa, mutta nyt, noin 15 pesukerran ja hinkkaamisen jälkeen ihottuma alkaa olla lähes kokonaan kadonnut! Ja mikä parasta, se ei enää kutise lainkaan, joka jo sinällään edesauttaa ihottuman katoamista, kun ihoa ei tule nukkuessa raavittua. Ainoa harmi on, että en tilannut useampaa palaa kerralla. Tätä voi 100% suositella ainakin psoriasiksesta kärsiville.”

“Perheen kolme teiniä ovat saaneet tästä avun akneen. Poika söi jopa antibiootit aknen vuoksi mutta vasta teepuusaippua toi avun.”

‘’Ei kuivata samanlailla kun muut teepuusaippuat. Tuoksu on mieto ja saippua tuntuu toimivan hyvin finneihin.’’

”Minun poskieni iholla punaiset näpyt ovat selvästi vähentyneet ja iho tuntuu puhtaalta ja raikkaalta, olen pessyt kasvoni aamuin illoin tällä teepuusaippualla. Suosittelin teepuusaippuaa myös miehelleni ja hän hoitaa sillä nyt partaansa hieromalla saippuapalalla suoraan partaan ja antaa vaikuttaa hieman aikaa ja näin pysyy myös parran alla oleva iho puhtaana kaikista pöpöistä, joten voimme suositella sitä myös tähän tarkoitukseen.”

”Uusi luottotuote. Olen huomannut vuoden käytön aikana, että kasvoihini ei ole tullut enää isoja tulehtuneita näppyjä ja iho on yleisesti rauhoittunut Teepuusaippuan avulla ja kasvojenpesurutiinin yksinkertaistamisella.”

”Teepuusaippua auttoi vihdoin pitämään ihon kunnossa ja puhdistamaan vaikeimmatkin iho-ongelmani. Suosittelen myös herkkäihoisille, itselläni toimii hyvin.”

”Kasvomaskin aiheuttamat näpyt katosivat kasvoista muutamassa päivässä käytettyäni Nestemäistä Teepuusaippuaa! Muutenkin aivan loistava tuote iholle.”

”Otin kokeiluun teepuusaippuan. Omaan melko haastavan ihotyypin ja olen käyttänyt tähän asti monia erilaisia herkän ihon tuotteita. Yleensä kasvojen pesun jälkeen ihoni tuntuu kiristyvän ja talven tullen säävaihtelut rasittavat ihoani paljon. Teepuusaippua pesee kasvot perusteellisesti, kuitenkaan kuivattamatta. Olen huomannut, että leuan alueella olevat epäpuhtaudet ovat alkaneet vähentymään ja kasvojen iho on kauttaaltaan sileämpi ja punoitus on vähentynyt. Teepuusaippua ei ärsytä lainkaan herkkää ihoa. Olen ehdottomasti tyytyväinen tuotteeseen ja aion jatkaa käyttöä.”

”Ihana teepuusaippua, puhdistaa hyvin, vaahto tosi pehmoinen. Pesin hiuksetkin sillä, tuli hyvän tuntuiset, ei kuivattanut ollenkaan. Ei tarvinnut edes hoitoainetta. Tykkään!

”Aikuisiän lievä hormonaalinen akne on parantunut. Myös hormonaaliset syvät kipeät finnit paranevat yllättävän nopeasti. Teepuusaippuan vaikutuksesta kuollut iho rullaa iholta pois, eikä jää tukkimaan ihohuokosia. Kasvojen iho kirkastuu. Saippua ei myöskään laukaise perioraalidermatiittia, kuten monet muut aknetuotteet. Paras tuote, mitä olen ongelmaiholleni löytänyt.”

”Teepuusaippua antoi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen lievitystä ja tali-ihottuma rauhoittui. Viikon käytön jälkeen iho tuntuu paljon terveemmältä.”

”Käytän teepuusaippuaa kainaloiden, rinnanaluksien ja nivusten pesuun. Nämä hankalat taipeet keräävät helposti bakteereita. Hienhaju on vähentynyt. Isorintaisen ongelma, rinnan aluset, pysyvät hajuttomia. Suosittelen.”

”Iho on ollut parin vuoden teepuusaippuan käytön jälkeen paljon paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin!”

”Ihan mielettömän hyvä tuote! Itselläni oli monen vuoden ajan otsassa näppylöitä joista en meinannut päästä millään eroon vaikka kokeilin monia eri tuotteita. Olen käyttänyt teepuusaippuaa parin kuukauden ajan ja kaikki näppylät ovat hävinneet!”

”Ensimmäisen kerran elämässäni kärsin aknesta 43-vuotiaana. Teepuusaippualla pesu aamuin illoin auttoi nitistämään ongelman parissa viikossa. Uskomaton tuote!”

”Näin yli 30-vuotiaana iholle tulee enemmän epäpuhtauksia ja kaiken maailman hormoninäppyjä, joihin auttaa vain Saaren Taika teepuusaippua. Kokeilin aiemmin Nurmen vastaavaa tuotetta eikä se ollut yhtä tehokas apu näppylöihin.
Saaren Taika Teepuusaippua ei kuivata eikä kiristä ihoa. Iho on raikas pesun jälkeen. Korvaamaton apu ihonhoidossa! Tykkään!”

”Vihdoinkin ihonpuhdistustuote, jonka vaikutuksen huomaa ihan jo parin käyttökerran jälkeen! Vaikeasta aknesta kärsivä kasvojen iho tuntuu nyt kuukauden Teepuusaippuan käytön jälkeen eloisalta ja rauhoittuneelta”

”Saaren Taika Teepuusaippuaa käyttänyt nyt viikon verran ja huomannut kuinka päänahkaani ei enää kutise ja käsivarsien punoitus on hävinnyt! Itselläni kuivattaa hieman kasvoja, mutta siihen auttaa kasvorasva.”

”Olen atoopikko ja rakastan Saaren Taian tuotteita. Ihanaa on tuotteiden tuoksut. Teepuusaippuassa on hieman voimakas tuoksu, mutta se ei haittaa koska käytän sitä käsien pesuun. Kuiva, halkeileva sormien iho saa hoitoa kun pesen muutaman kerran päivässä kädet teepuusaippualla. Kun pesen käsiäni, hoidan käsiäni! Vartalon pesuun käytän Särkisalon suolasaippuaa tai Veeraa. Särkisalon saippuan tuoksua ei voita mikään. Kasvoille paras tuote on Tyrni luksus spa saippua. Siitä en luovu ikinä. Älkää ikinä lopettako sen valmistusta.”

”Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen ihon rasvaisuus väheni. Näppylät ovat vähentyneet ja näppylöiden jättämät jäljet selässä ovat alkaneet haalistua.”

”Koko elämän huonon ihon kanssa taistelleena päätin kokeilla. Nyt viiden päivän käytön jälkeen, ei voi kuin ihmetellä teepuusaippuan tehoa. Ihon pinta tasoittuu, ja suuret ihohuokoset ovat pienentyneet ja puhdistuneet. Iho jää ihanan pehmeäksi. Uskomaton tuote. Suosittelen lämpimästi!”

”Finneihin ja rasvoittumiseen taipuvainen ihoni on rauhoittunut tämän tuotteen myötä. Iho on mielettömän pehmeä, puhdas, kuulas, ei kiillä eikä kiristä samalla tavalla kuin ennen. Hyvä ja riittoisa tuote. Teepuusaippuapala kestää käytössä pitkään ja plussaa ekologisuudesta.”

”Olen kärsinyt pidempään selittämättömistä näppylöistä kainalon alueella, jotka ovat usein tulehtuneita. Teepuusaippualla tulehdus lakkasi heti yhden käytön jälkeen ja näpyt ovat häviämässä.”

”Olen kärsinyt aikuisiän aknesta jo vuosia. Teepuusaippuaa suositeltiin minulle ja nyt parin viikon aikana iho on rauhoittunut huomattavasti. Ihanan luonnollinen ja virkistävä kokonaisuus!”

”Tyttären keskivaikean aknen hoidon tukena käytetty parin vuoden ajan Saaren Taika teepuusaippuaa palana ja nestemäisenä. Tuotteet olleet parhaita aineita ihon puhdistukseen. Tytär ei käytä enää mitään muita tuotteita puhdistukseen vaan aina pitää olla molempia saatavilla. Iho jää pehmeäksi eikä ärsytä ihoa niin kuin muut kokeillut tuotteet.”

”Tyttären iho parantui jo muutaman viikon käytön jälkeen; mustapäitä ja finnejä alkoi tulla vähemmän ja iho kirkastui. Tytär käytti teepuusaippuaa myös hartioiden ja selän acne-iholle.”

”Olen käyttänyt Teepuusaippuaa vasta muutaman kerran, mutta nyt jo huomaan miten huokoset ovat pienentyneet ja iho puhdistuu. Mielenkiinnolla odotan pidemmän käytön tuomia tuloksia. Suosittelen!”

”Olen ehtinyt kokeilla Teepuusaippuaa aika vähän aikaa, mutta jo ensimmäisellä pesulla toisessa poskessa olleet hormoninäpyn alut vaan hävisi. On tullut yksittäisiä lisää, mutta ne vaan häviää kun pesee teepuusaippualla. Käytän sitä iltaisin eikä kuivata sekaihoani ainakaan näin kesällä.”

”Minulla on ollut paljon näppyjä hartioissa ja kaulan alueella, ja huomasin parannuksen heti käytettyäni ensimmäisen kerran teepuusaippuaa. Pistän saman tien jo toisen tilaukseen!”

”Kohdun ja munasarjan poiston seurauksena ihoni muuttui hetkessä aivan täysin. Mitkään entiset käyttämäni tuotteet eivät sopineet. Ne aiheuttivat punoitusta, kutinaa, rasvoittumista ja näppylöitä. Allergiat menivät niin pahaksi, että olin ihosairaalassa ja ihottumistani otettiin näytteitä. Käytin valtavia rahasummia, kun yritin etsiä itselleni ihonhoitotuotteita.

Sitten löysin Saaren Taian vähän vahingossa. Etsin kotimaista mikromuovitonta tuotesarjaa, joka ei allergioistani johtuen saanut sisältää pähkinäöljyjä. Olin niin onnellinen kun kasvojeni iho puhdistui, hormonaaliset ihottumat ja näppylät hävisivät. Kutina helpotti. Päänahkani on ehjä. Olo tuntuu normaalilta! Ikinä en enää joudu arpomaan, mistä ostan kosmetiikkani.

Minulle rakkaimpia tuotteita on teepuusaippua, greippishampoo (pala), pyykkietikat ja aktiivihiili-savi-kasvonaamio.”

”Olin aluksi kovin epäileväinen teepuusaippuan tehosta. Olihan pojan ihoon kokeiltu jo montaa ihotautilääkärin määräämää voidetta ja pesuainetta, sekä pitkää antibioottikuuria, lähes tuloksetta. Teepuusaippua yllätti positiivisesti! Tyrmäävästä tuoksusta huolimatta. Iho on selvästi rauhoittunut, vaikka finnit eivät olekaan kokonaan parantuneet (5 viikon aikana).”

”Ihan paras tämä Saaren Taian teepuusaippua. Kaikki muut jäävät nykyään käyttämättä, kun koko perhe käyttää vain teepuusaippuaa. Poistaa hienhajun tehokkaasti ja rauhoittaa iho-ongelmia.”

”Teepuusaippua tuntuu jo muutaman käyttökerran jälkeen selvästi auttaneen ongelmaiseen akneihooni.”

”Ostin tyttärelle lahjaksi äskettäin teepuusaippuan. Hänellä on rasvainen iho ja siksi innostuin sen ostamaan. Tänään tyttäreni näytti minulle toista kämmentään. Muutama päivä sitten olin nähnyt halkeilevan, kuivan ja kutisevan kämmenpohjan. Nyt iho oli lähes parantunut. Ja miksi? Tytär oli aloittanut 3 päivää aiemmin pesemään kasvonsa teepuussaippualla. Uskomatonta! Enpä arvannut ostaessa teepuusaippuaa.”

”Iho- ongelmia on lähisuvussa kolmessa polvessa. On ruusufinniä, aknea, kaikennäköistä herkkyysoiretta. Teepuusaippuaa kuluu, toimii ja auttaa.”

”Tämä Teepuusaippua on loistotuote! Se on pitänyt ihon siistinä jo monta viikkoa, ennen käytön aloittamista olin varma, että täytyy kääntyä ihotautilääkärin puoleen ja pyytää Roaccutan-kuuri. Myös lähipiiri on kommentoinut ihon näyttävän erityisen hyvältä. Saippuan käyttö on helppoa ja miellyttävää, jättää ihanan puhtaan tunteen.”

”Kärsin monta kuukautta kipeistä finneistä leuan alueella. Kokeilin kaikkea mahdollista, mutta vasta Teepuusaippua auttoi! Nyt saippua on päivittäisessä käytössä illalla kasvoja pestäessä.”

”Aivan paras tuote kasvojen pesuun! Hyvin riittoisa, ei kuivata ja näkyviä muutoksia iho-ongelmissa näkyy jo parin viikon päästä! Luottotuote epäpuhtaalle- ja akneiholle! En ikinä luovu! Aknesta ja epäpuhtaasta ihosta olen kärsinyt teini-iästä asti ja tää Saaren Taika teepuusaippua oli eka puhdistustuote, minkä oikeasti huomaan toimineen!”

”Teepuusaippuan käytön jälkeen iho tuntuu todella puhtaalta. Ihon suurimmat näpyt hälventyneet jo muutaman käyttökerran jälkeen. Kaipaan kuitenkin kosteutusta iholle runsaasti käytön jälkeen eli hieman kuivattaa. Erittäin tyytyväinen ostokseen.”

”Paras kasvojenpesusaippua. Kokeilin teepuusaippuaa hormonaaliseen akneen, muutamassa päivässä finnit haalenivat ja viikon jälkeen katosivat kokonaan. Mikään muu tuote ei ole auttanut samalla tavalla. Iho tuntuu tulevan hyvin puhtaaksi tällä saippualla, käytän kaksi kertaa päivässä.”

”Paras saippua ikinä! Jalkapohjieni iho on todella kuiva ja iho irtoilee laattoina. Lääkäri ei ole löytänyt syytä tähän ja olen käyttänyt satoja euroja erilaisiin reseptillä saataviin rasvoihin, ilman tuloksia. Teepuusaippuaa kokeilin, koska ei ollut mitään menetettävää enää. En meinannut uskoa näkemääni, kun muutamaan päivää myöhemmin jalkojeni iho oli parempi kuin koskaan. Saan kesäksi jalkani kuntoon ja voin tepastella sandaaleilla tai ilman! Tämä saippua tulee olemaan jatkossa aina käytössäni”

”Jo viikon käytön jälkeen lämpimän kesän ja maskin aiheuttamat epäpuhtaudet kadonneet. Teepuusaippua tulee vakituiseen käyttöön, hyvä tuote. Sopii sekä äidille ja tyttärelle.”

Osta tehokas ja toimiva Teepuusaippuamme nopeasti alla näkyvän tuoteupotuksen kautta:

”Pysyy kasvot näpyttömänä kun pesee säännöllisesti teepuusaippualla. Auttoi myös muutamassa päivässä tuoreeseen korvalävistykseen, joka ei millään meinannut alkaa parantua.”

”Ihan mielettömän hyvä tuote! Itselläni oli monen vuoden ajan otsassa näppylöitä joista en meinannut päästä millään eroon vaikka kokeilin monia eri tuotteita. Olen käyttänyt teepuusaippuaa parin kuukauden ajan ja kaikki näppylät ovat hävinneet!”

”Ensimmäinen tuote josta oikeasti apua hormonaaliseen akneen! Olen kärsinyt useita vuosia sitkeästä hormonaalisesta aknesta, jota on hoidettu niin kosmetologilla, kuin lääkevoiteilla. Saaren Taika Teepuusaippua on kuitenkin ollut ensimmäinen tuote, josta olen saanut oikeasti pitkäaikaista apua akneeni. Olen käyttänyt tuotetta vajaa vuoden ja ihoni on tällä hetkellä niin hyvässä kunnossa, että en käytä arkisin meikkiä oikeastaan ollenkaan. Aiemmin en pystynyt käymään edes kaupassa meikkaamatta, koska häpesin niin paljon ihoni huonoa kuntoa. Iso kiitos tästä tuotteesta! 🙂

”Pojalle (13v.) ilmeistyi aivan yllättäen ontelosyyliä loppusyksystä. Niitä oli kymmeniä kaulan ja rintakehän alueella. Ne olivat isoja, osa tulehtui ja näky oli todella ikävä. Poika käytti koko ajan tuubihuivia peittääkseen tätä esteettistä ongelmaa. Lääkäri määräsi tulehtuneisiin ontelosyyliin kortisonivoidetta, mutta muuten ohje oli odottaa, että syylät poistuvat ajan kanssa. Syylät vain lisääntyivät, kunnes ostin Saaren Taika teepuusaippuan tammikuussa ja poika aloitti käyttämään sitä säännöllisesti. Nyt vajaa 3 kk:n käytön jälkeen ontelosyyliä on enää ihan muutamia ja ovat niin pieniä, ettei niitä juuri edes huomaa. Teepuusaippuaa tosiaan on käytetty, koska olen tilannut jo uuden saippuan tässä välissä pojan toivomuksesta. Kiitos!”

”Päänahassa seborroosi kun kutiaa vuodesta toiseen niin oli mukava löytää saippua, joka rauhoitti päänahan kutinan. Kiitos!”
 
”Toimiva tuote palana ja nestemäisenä! Teepuusaippua toimii hormoninäppyihin aikuisella naisella ja teinitytön aknella. Kasvojen iho ei ole ollut koskaan näin hyvässä kunnossa ja loputon antibioottien syönti loppui tähän. Entiseen ei palata.”
 
”Itselläni on paha seborrooinen ekseema ja iho kutisee ja punoittaa kokoajan ja ärtyy näppylöille herkästi aina vähän väliä hormonikierron mukaan. Teepuusaippua helpotti kutinaa heti ja ehkä jopa hiukan vähensi näppylöitä. Jatkan varmasti käyttöä.”
 
”Olen käyttänyt nyt viikon ajan teepuusaippuaa ja ihana huomata, miten jokin voi tehota noin hyvin näppyihin. Kun aloin käyttämään maskia niin naama ja kaula helahti täyteen isoja kipeitä näppyjä, mutta teepuusaippualla olen saanut kaiken kuriin ja nyt on ihana taas olla.”
 
”Jo muutaman käyttökerran jälkeen, käsi-ihottuma on ohentunut ja rauhoittunut. Teepuusaippua auttaa myös kasvojen iho- alueiden epäpuhtauksien sekä akne-arpien hoitoon. Huippu tuote!!”
 
”Auringosta tulleet pigmentti läiskät ovat haalistuneet teepuusaippualla pesun jälkeen.”
 
”Ostin teepuusaippuan teinipojalle, jonka akne ja muut näppylät kasvoilla olivat päässeet pahentumaan mm. maskin käytön seurauksena. Parin viikon käytön jälkeen ero on selkeästi huomattavissa ja iho on rauhoittunut. Olen testannut saippuaa myös omalle, ajoittain rasvoittuvalle iholleni ja on sopinut myös sille – pitää rasvoittumisen kurissa, mutta ei kuivata ihoa liikaa.”
 
”Vaikean aknen hoidossa Saaren Taika Teepuusaippuan kanssa toimii hyvin Tyrni Luksus Spa Saippua. Minulla on vaikea aikuisiän akne, johon on vielä lisänä ruusufinni ja couperosa. Tyrni Luksus Spa Saippua vähentää ihon punoitusta eikä kuivata ihoa liikaa. Pesen illalla kasvot Saaren Taika Teepuusaippualla ja aamuisin Tyrni Luksus Spa Saippualla. Tämä combo toimii minun iholle! Iho ei enää punoita kauttaaltaan, eikä tule vaikeita isoja ihonalaisia hormonifinnejä. Toki akne on edelleen, mutta lievempänä. Uskaltaa taas kulkea ilman meikkiä, kun iho ei ole enää kauttaaltaan punainen ja tulehtunut. Tyrni Luksus Spa Saippuaa olen käyttänyt nyt noin 2 kuukautta ja Teepuusaippuaa noin 6 kuukautta. Tuotteet toimivat todella hyvin pitkällä aikavälillä!”
 
”Jossain kohdin on läpi elämäni on ollut atooppinen ekseema. Ei enää! Teepuusaippua rauhoitti ihoni. Suihkussa on pitkästä aikaa ilo käydä. Viimeisin kainaloihottuma on selätetty, varpaanvälit myös ihka oikealla nahalla.”
 
”Ihoni on aina ollut todellinen ongelma! Aina isoja kipeitä näppyjä ja punainen. Mikään ei ole auttanut, vaikka mitä olen kokeillut. Teepuusaippua auttoi! Ikinä en enää tästä tuotteesta luovu! Iho on parempi kuin koskaan.”
 
”Tilasin Teepuusaippuan ja sain sen viikko sitten. Muutaman käyttökerran jälkeen jaloista häviävät ruusuinfektion ja punajäkälän näpyt. Uskomatonta, en koskaan uskonut, että joku luonnontuote olisi ratkaisu! Kiitos Saaren Taika.”
 
”Saaren Taika Teepuusaippua on ainoa tuote joka on hillinnyt sitkeää hormonaalista akneani. Saippuan koostumus ja tuoksu on myös aivan ihana!”
 
”Olin 2v ajan lääkärin määräyksellä kokeillut paria eri antibioottirasvaa ja syönyt pari eri pituista antibioottikuuria kasvojen perioraalidermatiittiin – vailla pitkäkestoisia parannuksia. Enkä saanut lähetettä ihotautilääkärille.
Nyt yhdistettynä ajoittaisella antibioottirasvaa käytöllä ja säännöllisellä 2x vrk Teepuusaippua-pesulla kasvoni näyttävät taas terveiltä! Kyllä on 30-kymppisen naisen itsetunto parantunut, kun ei peilikuva ahdista! Myös mieheni atooppiset läiskät kasvoista ja päänahasta ovat helpottaneet 90%, hän itse halusi nyt tutustua varta vasten kuivan päänahan palashampooseen ja pyysi minua tilaamaan!”

”Teepuusaippua on hyvä ja hellävarainen hoito polttavien lääkärinmääräämien geelien jälkeen. Viikon päivittäisellä teepuusaippuan käytöllä alkaa tuloksia näkymään. Tätä lisää sano poika.”

”Minun ihoni on ollut epäpuhdas niin kauan kuin muistan. Olen kokeillut kymmeniä eri tuotteita, mutta mistään en ole saanut pitkäkestoista apua. Teepuusaippua on auttanut huomattavasti epäpuhtauksiin ja finneihin. Ihoni on huomattavasti puhtaampi ja ihanan pehmeä. Teepuupalasaippua kestää pitkään ja on miellyttävä käyttää. Nyt testissä myös teepuusaippua nestemäisessä muodossa. Nestemäinen teepuusaippua on helppo ottaa matkalle mukaan.”

”Uskomaton löytö!” Olen 36-vuotias ja ikäni kärsinyt huonosta ihosta. Pintakuiva sekaiho, mustapäitä, finnejä, punakkuutta, kuivia ärtyneitä alueita. Olen kokeillut jos mitä tuotteita, edullisista älyttömän kalliisiin erikoistuotteisiin. Ne lupaavat kuun taivaalta, mutta joka kerta olen joutunut pettymään. Ensimmäisen kerran tuote, joka oikeasti antaa juuri sen, mitä lupaa; Saaren Taika Teepuusaippua! Olen aivan haltioissani ja katselen kasvojani peilistä joka välissä kun en vain voi uskoa tätä. Iho on jo viikon käytön jälkeen tasaisempi, uusia finnejä ei ole ilmaantunut ainuttakaan, punakkuus on rauhoittunut ja pintakuivuus helpottanut. Iho on kuulaampi ja terve hehku on palannut joka on vuosia ollut kadoksissa. Tuhannet kiitokset! Tätä tuotetta en vaihda!”

”Minulla on näin talvella kovin rikkinäinen iho käsissä. Varsinkin nyt, kun käsiä ollaan pesemässä ihan koko ajan. Kokeilin pestä kädet teepuusaippualla ja hämmästys oli suuri kun jo ensimmäisen kerran jälkeen haavat umpeutuivat käsissä. Kokeilin myös kasvojen ihottumaan ja pitkästä aikaa ei koko ajan kasvot kutise. Suosittelen.”

”Teepuusaippua on huipputuote hormonaaliseen akneen! Ensivaikutelma tuotteesta on erinomainen. Leuan ja kaulan hormoniakne on rauhoittunut selkeästi. Tykkään ja odotan tuloksia innolla.”

”Teepuusaippua on loistava tuote! Murrosikäisen akneiho rauhoittunut viikossa, eikä tulehtuneita näppyjä enää ole! Omalle aikuiselle sekaihollekin tuote tuntuu sopivan. Jättää ihanan pehmeän ja kosteutetun tunteen.”

”Olen käyttänyt teepuusaippuaa kasvojen, kaulan ja rintamuksen pesuun. Iho on kuin uusi! Pehmeä ja epäpuhtaudet poistuneet. Rintamuksessa olleet auringon aiheuttamat jäljet ovat poissa, mahtavaa.”

”Teepuusaippua on loistava tuote! Herkkä ja hormoninäpyistä kärsivä ihoni rauhoittui saman tien. Saippua ei myöskään kuivata ihoa.”

”Olen käyttänyt teepuusaippuaa 2 viikkoa ja mustapäät ovat hävinneet. Ihoni ei tunnu ollenkaan rasvaiselta, näin myös finnit ja epäpuhtaudet vähentyneet. Suosittelen tuotetta!”

”Minulla oli paha akne vuosia, kunnes otin teepuusaippuan käyttöön. Näppylät kasvoilta, olkapäiltä ja selästä hävisivät todella lyhyessä ajassa. Käytän teepuusaippuaa nyt lähes päivittäin ja en voi olla tyytyväisempi tulokseen, ihan paras!”

”Teepuusaippua on paras tuote, jolla olen saanut hormonaalisen aknen selässä rauhoittumaan.”

”Aikuisiän akneni parani teepuusaippuan avulla, kun mikään muu ei ollut auttanut. Nyt en uskalla enää vaihtaa tätä mihinkään.”

”Olin hieman skeptinen teepuusaippuasta, mutta olin kokeillut jo ihan kaikkea aikuisiän hormoninäppyihin. Teepuusaippua on viikossa poistanut kaikki näpyt ja iho tuntuu puhtaalta. Suosittelen ehdottomasti. 🙂 Kovilla pakkasilla iho on tuntunut hieman kuivalta, mutta en silti voisi antaa tälle yhtään vähempää kuin 5/5”

”Finnejä alkoi ilmestyä jatkuvasti maskin alle, joten päätin kokeilla teepuusaippuaa. Olen iltaisin pessyt sillä ja finnit ovat kadonneet, eikä uusia ole tullut. Aika paljon saippua kuivattaa ihoa, mutta siihen auttaa kosteusvoide, itsellä ohut kerros perusrasvaa. Suosittelen ainakin testaamaan!”

”Jo viikko teepuusaippuan käytön aloitettuani huomasin kasvojen ja etenkin selän aknen vähentyneen. Ihokaan ei kuivunut niin paljon, kuin monien muiden brändien kanssa.”

”Upea teepuusaippua! Teinieni kukkivat ihot rauhoittuneet jo muutaman käyttökerran jälkeen.”

”Jo 3 päivän käytön jälkeen ihoni kunto parani, eikä joka aamu enää ollut uutta kipeää finniä odottamassa nenänpielessä tai kulmakarvoissa. Aivan mahtava tuote, onneksi olin tällä kertaa mainoksen uhri! Saaren Taika Teepuuaippua ei myöskään kuivata ihoa, joten entistä parempi. Seuraavaksi testiin nestemäinen malli!”

”Teepuusaippuasta helpotusta akneen! Olen syönyt aknen hoitoon e-pillereitä teinistä asti ja nyt aikuisiällä pillerit lopetettuani iski akne takaisin entistäkin kovemmin. Törmäsin somessa juttuun teepuusaippuasta ja siitä miten juuri tämä saippua oli tuonut helpotuksen akneen, ja niinpä päätin myös kokeilla, eihän tässä ollut mitään menetettävää. Jo lyhyen käyttökokemuksen perusteella voin sanoa teepuusaippuan oikeasti auttaneen. Kipeät ja suuret tulehtuneet ”näpyt” ovat tiessään, enkä todellakaan aio lopettaa saippuan käyttöä.”

”Tämä kuulostaa vähintäänkin mainoslauseelta, joka ei voi pitää paikkaansa ja niin ajattelin minäkin mutta päätin kuitenkin kokeilla, enkä kadu. Lämmin kiitos teepuusaippuasta! Todellinen löytö. Atooppinen, kuiva, kireyteen taipuvainen ihoni on saanut suuren avun tästä tuotteesta. Ihoni on kostutettu, pehmeä ja rauhoittunut. Aikuisiän näppylät ja ihon punoittavuus ovat myös selvästi vähentyneet. Ekologisuus on myös tärkeä tekijä. Ostan tätä varmasti jatkossakin. Kiitos vielä!”

”Pitkään vaivanneet hormoninäppylät ovat vihdoin alkaneet lähteä pois. Olen kokeillut monia tuotteita tätä ennen, vain tämä toimii.”

”Olen tottunut siihen että palasaippuat ovat yleensä kuivattavia, mutta tämä toimii hyvin, pesee ihon puhtaaksi eikä kuitenkaan jätä sitä liian kuivaksi. Auttaa rauhoittamaan iho-ongelmia, eikä ärsytä herkkää ihoa”

”Aivan mahtava saippua”- sanoi poika! Epäili aluksi saippuan tehoa ja koostumusta- ” eihän tommosta käytä ku mummut ja papat”, mutta parin käyttö kerran jälkeen olikin hymy huulilla. Ihon punakkuus on rauhoittunut ja finnit hävinneet tosi nopeasti. Saippua ei kuivata ihoa, vaikka on muuten tehokas!”

”Rauhoittaa kuumottavaa ja kutiavaa ihottumaa käsissä. Kosteuttaa ihoa. Nopea vaikutus.”

”Tuote on toiminut mulla todella hyvin! Ihon punoitus laski jo parin päivän käytön jälkeen!”

”Saippua on todella tehokas, suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Vaikka olen kaikki kalliitkin tuotteet, tämän tuotteen käyttö näkyi heti 2 päivän päästä. Tehoaa myös hormoninäppyhin ja vastaaviin siis ikääntyvälle iholle. Aion käyttää jatkossakin.”

”Kahden käyttökerran jälkeen iho tuntui tasaisemmalta. Hormooninäpyt ja kipeät finnit tuntuivat tasoittuneen. Suosittelin saippuaa ystävällenikin ja hänestä iho tuntui puhtaammalta yhden käytön jälkeen, joten leikkasin hänelle pienen palan kuuriluontoiseksi kokeeksi. Seuraavaksi tilaan nestemäistä hygienisemmän säilytyksen vuoksi.”

”Todella miellyttävä, iho on pesun jälkeen ihanan pehmeä ja näyttää paljon paremmalta, esim. iho-ongelmat kuten akne on vähentynyt huomattavasti. Kiitos, ihana tuote, suosittelen.”

”En uskonut muiden arvosteluja, mutta tässä kirjottelen itsekin sellaista. Mahtava tuote, aamuin illoin käytettynä rauhoitti uusien hormoninäppyjen tulon kokonaan. En enää ikinä luovu teepuusaippuasta! Kiitos tästä tuotteesta!”

”Paras meikinpoistoaine, mitä on! Hormoninäpyt ovat hävinneet. Tämä saippua tepsii myös maskien aiheuttamiin näppyihin. Minulla on käytössä jo toinen saippua. Tämä on riittoisakin, joten haukkuu hintansa. Minulla kesti 6kk:ta ensimmäinen saippua ja oli käytössä joka päivä.”

”Olen tyytyväinen ostokseen. Nyt kuukauden käytön jälkeen leuan finnit ovat rauhoittuneet ja iho näyttää terveemmältä jopa ilman meikkiä. Vaikutuksen alkoi huomaamaan jo muutaman käyttökerran jälkeen. Samaan aikaan teepuusaippuan käyttämisen ohella siistin ruokavaliosta myös sokeria ja huonoa rasvaa vähemmäksi. Ruokavalion ja saippuan yhteisvaikutus on ollut todella toivottu muutos aikuisiän akneiholle. Saippua on myös todella riittoisa.”

”Teinipojan akneiho rauhoittuu silmissä jo viikon käytön jälkeen. Loistotuote!”

”Alle viikon vasta ollut käytössäni, mutta on niinkin lyhyessä ajassa rauhoittanut aikuista, tulehtunutta akneihoani huomattavasti. Iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä käytön jälkeen”

”Tämä toimii todella! Loistava tuote! Vaahtoutuu ihanasti ja iho tuntuu hyvältä pesun jälkeen. Tehoaa hormonikierron näppylöihin (kasvo ja hartiat) ja ihoni erittäin hyvässä kunnossa saippuan ansiosta!”

”Muutaman käyttökerran jälkeen havaitsin että ihohuokoset olivat pienentyneet ja mustapäät hävinneet lähes kokonaan. Kiitos Saaren Taika Teepuusaippuan. Käytön jälkeen iho tuntui puhtaalta, pehmeältä ja raikkaalta. Tästä tuli uusi luottotuotteeni!”

”Pojan akneiho on tuntunut nyt viikon käytön jälkeen paremmalta, siistimmältä. Punoitus on tasoittunut ja iho näyttää terveemmältä. On ollut erittäin positiivinen alku saippuan käytön aloittamisesta.”

”Ostin teepuusaippuan, joka on auttanut heti hyvin kasvojen finneihin. Kasvojen iho on rauhoittunut, ja isot patit ovat kadonneet. Muualla vartalossa en ole vielä huomannut samanlaisia vaikutuksia, mutta saippua on ollut käytössäni vasta noin viikon ajan. Suosittelen saippuaa etenkin niille, jotka eivät ole saaneet apua antibiooteista mutta jotka eivät halua tai tarvitse vahvempia lääkkeitä aknen hoitoon.”

”Olen kärsinyt koko aikuisikäni hormonaalisesta aknesta ja kokeillut aivan kaikkea, söin jopa antibioottikuurin joka ei toiminut. Ajattelin että tämä on viimenen vaihtoehto, joten päätin kokeilla. Nyt olen pessyt 2viikkoa tällä kasvot aamuin illoin eikä yhtään uutta finniä ole enää puhjennut, uskomatonta. Innolla odotan pidempää käyttöä, voiko tällä tosiaan hävitä loputkin epäpuhtaudet.”

”Loistava tuote. Maskin käytön seurauksena akne palasi takaisin, mutta jo muutaman kerran tuotetta käyttäneenä on suurin osa näppylöistä hävinnyt! Jättää ihanan puhtaan tunteen iholle.”

”Teepuusaippua on toiminut erinomaisesti ja vähentänyt tulehdusta ja näppyjä”

”Ostin Teepuusaippuan meidän teinipojalle jolla on atooppinen ihottuma. Käytetään samanaikaisesti Kamomilla-sheavoiteen kanssa. Jo parissa päivässä huomasi eron. Viikon jälkeen huomattava ero! Aiemmin oli käytössä eri kortisoni- ja perusvoiteita, joista ei ollut suurempaa apua. Kiitos mahtavista luonnonmukaisista tuotteista, joista on oikeasti apua!!!”

”Mycket bra produkt både för mig och min vuxenakne samt tonåringarnas aknehud, denna tvål klarar vi inte oss utan mera.”

”Alkuun saippua kuivatti ihoa ja finnejä tuli kauheasti, mutta iho tottui siihen nopeasti ja finnit lähtivät. Reilun kahden viikon jälkeen voin sanoa, että toimii äärettömän hyvin hormonaalista aknea vastaan. Iho ei ole ikinä ollut näin hyvässä kunnossa.”

”Kaikki oli totta mitä sain lukea arvosteluja ennen ostopäätöksen tekoa teepuusaippuasta. Se on jo näin ”aikuisikään” ehtineen isollekin mitä parhain ihon puhdistaja. Auttaa miliumeihinkin (luudinneihin), joita aikuiseen kuivaan ihoon muodostuu. Käytettyäni saiputta viikon verran huomaan, että miliumen hävinneen.”

”Olen käyttänyt tuotetta 2 viikkoa. Epäpuhtaudet ovat saaneet kunnolla kyytiä! Kalliit hoidot ja ihonhoitotuotteet ovat mulle vihdoinkin historiaa! Taika Teepuusaippuasta en luovu, everrrr!”

”Tästä on ollut huomattava apu nuoren akne iholle. Hän pesee ihonsa tällä iltaisin ja ihon kunto on parantunut huomattavasti. Isot kipeät finnit ovat vähentyneet ja ihon yleisilme on kuulaampi. Suosittelen tuotetta aknen hoitoon.”

”Poika sai akneen nopeasti apua saippualla jo muutamassa päivässä.”

”Erittäin hyvä tuote atooppiselle iholle. Iho rauhoittui jo muutaman pesun jälkeen. Ja ilman kortisoni voiteita.”

”Itselläni todettiin märkäinen hikirauhastulehdus sisäreisien iholla, johon lääkäri määräsi erittäin tujua aknerasvaa. En kuitenkaan pystynyt käyttämään rasvaa kauaa, koska ihoni reagoi siihen erittäin voimakkaasti. Päädyin kokeilemaan Saaren Taika -teepuusaippuaa, jonka päivittäisen käytön myötä näppylät ovat kadonneet liki täysin! Olen suoraan sanottuna itsekin yllättynyt, miten hyvin hellävarainen saippua on ihoani hoitanut varsinkin, kun kärsin näppylöistä kuukausia ennen saippuan hankintaa. Suosittelen tuotetta kaikille näppylöiden kanssa kamppaileville.”

”Tyttären hormoninäppylät sanoivat adjöö ja omallekin ikääntyvälle rasvaiselle iholle saippua tuntuu hyvältä. Omassakin ihossa on sen verran epäpuhtauksia ja teepuusaippuan myötä iho tuntuu hurjasti puhtaammalta ja kirkkaammalta. Vahva suositus!”

”2019 sairastuin crohnin tautiin ja haavaiseen paksusuolen tulehdukseen ja se heitti mun koko elämän ympäri. Olin (ja olen edelleen kun on huono tilanne) mun kodin vanki, kun ei voinut liikkua kovinkaan kauas saniteettitiloista. Kipujen lisäksi aloin lihoa kun ei päässyt liikkeelle. Mutta mulla oli hyvä iho. Aina. Kun sitten aloin saada lisää painoa ja sosiaalinen elämä rajoittui, samoin syöminen, masennuin. Joudun syömään solunsalpaajia, masennuslääkettä, vitamiineja, verenpainelääkettä, biologista lääkettä saan pistoksina. Hiukset katkeilee ja lähtee ja suoraan sanoen elämä vituttaa kun kaikki ”viedään”. Jouduin jäämään pois työelämästä ja olen nyt eläkkeellä väliaikaisesti. Ja sitten itse asiaan. Päätin luopua hormonaalisesta ehkäisystä, koska se on ainoa ”lääke” johon voin itse vaikuttaa. Ihoni alkoi huonontua rajusti hormonaalisen ehkäisyn päättymisen jälkeen. Kasvot, kaula, selkä täynnä jos jonkinmoista näppyä ja tuntui et menetin kaikki rippeet itsestäni. Kokeilin kaikennäköstä, luontaistuotekauppoihin ja apteekkiin meni roponen jos toinenkin. En oo halunnut liikkua julkisesti kauheesti. Ja sitten mä menin Saaren Taika-sivustolle. Olin niin paljon lukenut, että tiesin tarkalleen mitä etsin. Teepuusaippua. Aika monta kyyneltä on tässä tullut vuodatettua kun oon saanu edes jotain itsestäni takaisin. Enkä ees vitsaile tai liioittele. Käytän aamuin ja illoin ja mun iho paranee ihan hurjaa tahtia. Ei se monelle oo iso juttu, mutta mulle on. Kiitos. Kiitos ihan miljoonasti. Syksyllä minulle puhkesi myös palmoplantaarinen pustuloosi, eli psoriasiksen yksi muoto. Myös tähän on teepuusaipoua auttanut rauhoittamaan ihoa, ehkä siitä olisi apua jollekin toisellekin! 🙂

”Teepuusaippua on rauhoittanut kutisevaa atooppista ihoa koko perheellä. Itsellä rauhoittanut maskin aiheuttamaa kasvojen näppyjä!”

”Sitkeä neurodermatiitiksi diagnosoitu ihottuma kuivui pois teepuusaippualla, mielenkiinnolla odotan häipyykö kokonaan, kokeilua vasta reilu viikko takana, mutta nyt jo siis huomattava vaikutus.”

 

Siirry Saaren Taika Shoppiin ja osta oma Teepuusaippuasi nyt! Nopea toimitus!

 

”Ihana tuote! Auttanut aikuisiän akneen ja rauhoittanut ihoa. Miellyttävä tuoksu ja kestää pitkään, vaikka on päivittäisessä käytössä! Huipputuote, kiitos!”

”Kärsin ruusufinnistä sekä muutenkin vaikeasta ihosta niin tämä on kyllä suuri pelastus minulle.”

”Tilasin suositusten perusteella saippuan tyttärelle, jolla on akne ja iho oli juuri silloin kovin tulehtunut. Reilu viikko ja tuloksia alkoi selvästi näkymään; iho rauhoittui silmin nähden. Ei tarvinnut tällä kertaa antibiootteja, kuten normaalisti. Nyt hän on käyttänyt saippuaa kasvoihin useamman viikon ja kasvot ovat todella hyvässä kunnossa. Hänellä on iho-ongelmia myös selässä eikä oltu huomattu, että saippuaa pitäisi käyttää myös selkään. Nyt siis kasvot on todella hyvässä kunnossa, selkä ei, joten nyt hän alkaa käyttää teepuusaippuaa myös selkään. Suosittelen tätä tuotetta lämpimästi!”

”Teepuusaippua todella vähentää näppyjä ja epäpuhtauksia ja vielä nopeasti. Hyvä puoli siinä on, että se ei myöskään liikaa kuivata ihoa. Leuan ja otsan näpyt ovat hävinneet/vähentyneet jo viikossa. Tämä oli jo kolmas kerta, kun ostan tuotteen ja yksi saippua riittää todella pitkään.”

”Kipeä hormonaalinen akne on rauhoittunut jo alle viikon käytön jälkeen. Käytin satoja euroja kalliisiin tuotteisiin, jotka eivät auttaneet ollenkaan. Mutta tämä, wau ja kiitos!”

”Muutaman käyttökerran jälkeen olen jo saanut apua hormonifinneihin.”

”Minulle iski kuin salama kirkkaalta taivaalta ruusufinni naamaan ja ruusu jalkoihin. Lääkärin ohjeen mukaan aloitin rajun antib.kuurin , joka päättyi ambulanssiin. Suruissani ja peloissani mietin miten päästä noista eroon ja luon FB:sta Saaren Taika kaupasta ja teepuusaippuasta. Päätin kokeilla ja yllätys yllätys , jo muutaman pvn kuluttua ruusufinnit kasvoistani ja ruusu jaloistani alkoivat vähenemään ja nyt , yli kuukauden aktiivisena käyttäjänä voin sanoa , että ei ruusuja kasvoissa tai jaloissa. Ihoni on mitä parhain tällä hetkellä ja olen päätökseni tehnyt , koskaan en käytä muuta saippua kuin teepuusaippuaa , sekä kasvoihin , että koko kehooni. Ehdottomasti rahan ja maineensa veroinen saippua. Tekee sen minkä lupaa.”

”Olen käyttänyt tätä jo 2 palaa loppuun ja kolmannen juuri korkkasin. Paras tuote mitä olen koskaan käyttänyt, oikeasti helpottaa aknea. Edelleen finnejä tulee välillä, mutta eivät pahasti tulehdu ja menevät nopeasti myös pois. Poistaa hyvin myös meikin ja reissussa pesen tällä tuotteella koko kropan. Riittoisa ja edullinen tuote mitä olen suositellut myös tutuille.”

”Tämä saippua antaa lähdöt aikuisiän hormoninäpyille ja finneille. Kun luulin ettei mikään toimi niin päätin kokeilla tätä vielä. Kuinka ollakaan, se tepsi. Eikä kuivata ihoa, mikä on ihanaa. Suosittelen kokeilemaan.”

”Saippua on vähentänyt näppyjä selvästi, sopii myös teinin ongelmaiholle.”

”Paras putsari mitä minulla on ollut. Näpyt vähentyneet ja iho ei punoita enää niin paljoa kuin ennen.”

”Tilasin teepuusaippuan n. kuukausi sitten. Tällä hetkellä ihoni on paremmassa kunnossa kun ikinä. Kaikki kalliit ihonhoitosarjat ja erilaiset ihonhoidot on kokeiltu. Rasvainen, mutta pintakuivaiho. Epäpuhdas olo, vaikka pesisi millä. Leuka ja nenän pielet olleet epäpuhtauksia täynnä. Saippuan käyttöönoton jälkeen, huomasin jo ensimmäisellä käyttökerralla miten iho rauhoittui heti. Nyt raskauden aikana saippua on aivan pakollinen enkä tule tästä luopumaan. Epäpuhtaudet ovat kadonneet, nenän mustapäät pienentyneet ja selkeästi iho on rauhoittunut. Jos finnejä tulee, ne häipyvät itsestään eivätkä tulehdu heti. Tuote on ihan super ja tulen tilaamaan muita tuotteita saippuan rinnalle käytettäväksi! ”

”Pojan akneen taipuvainen iho rauhoittui jo viikon käytön jälkeen. Ei kuivata kasvojen ihoa nestemäisten pesuaineiden tapaan.”

”Olen käyttänyt itse ja kaksi teini-ikäistä lastani tätä saippuaa aamuin illoin reilun viikon ajan. Iho on sileämpi ja kimmoisampi. Lapsilla näppylät ovat rauhoittuneet, pienentyneet ja jopa vähentyneet. Kiitos tehokkaasta luonnontuotteesta”

”Ihana tuote. Tehonnut hyvin näppyihin. Parin viikon käytön jälkeen iho on kirkas ja tasainen. Vaahtoaa hyvin, eikä ole liian tuoksuva”

”Minulla on aina ollut hyvä iho, mutta nyt aikuisiällä se on alkanut hieman oireilemaan. Teepuusaippuasta oli suuri apu tähän. Se rauhoitti ihoni epäpuhtauksista ja sain taas oman ihanan ihoni takaisin.”

”Kiitos Sinulle ja ihanille ihmisille , jotka pelastivat minun ihoni . Ruusufinnit ovat historiaa ja en tule koskaan käyttämään mitään muuta saippuaa kuin Teepuusaippuaa. On suuri kunnia olla asiakkaanne <3>

”Kokeilin tänään ensimmäistä kertaa saippuapussia. Ihan mahtava! Kuorii hellästi. Teepuusaippua on ennestään tuttu. Ensimmäinen saippua jonka käytöstä saan puhtaan tunteen. Nyt kun käytän kasvomaskia päivittäin niin on tullut finnejä joten tuli tarpeeseen taas ja pussin kanssa tuli ihanan puhdas olo!”

”Poika 14-v. on pessyt kasvojaan teepuusaippualla nyt joitakin päiviä ja tulokset ovat jo näkyvissä selvästi rauhoittuneena aknena”

”Ihana tuoksu valtaa kylpyhuoneen ja nuorimmaisen ihon akneongelmat vähentyneet. Huippu tuote!”

”Saippua auttoi välittömästi aikuisen ihon hormoniäppyihin. Pelkäsin, että kuivattaa, mutta iho pysyy pehmeänä. Joka euron arvoinen”

”Saaren Taika Teepuusaippua on ollut todella tehokas apu nuoren miehen selän finneihin/akneen.”

”Tilasin tuotteen ystävän suosituksesta. Olin lukenut useita aiempia ylistäviä arvioita, mutta tutun ihmisen suositus sai tilaamaan saippuan. Olen aikuinen nainen ja lopen kyllästynyt jatkuvasti ilmaantuviin hormoninäppyihin, jotka vaihtelevat lievistä todella isoihin ja kivuliaisiin. Olen nyt pessyt kasvoja saippualla neljänä päivänä ja tunnen selvää rauhoittumista. Positiivinen yllätys, ja jo tällaisena voin suositella tuotetta muille aikuisiän epäpuhtaasta ihosta kärsivälle. Odotan vielä, että pääsen siihen kierron vaiheeseen, jossa finni yleensä ilmaantuu, että voin todella sanoa tuotteen olevan timanttinen. Mutta lupaavalta näyttää.”

”Mahtava tuote, hormoninäppylät hävisivät ja kasvojen iho siistiytyi kauttaaltaan. Miehen selästä myös hävinneet epäpuhtaudet. Kiitos hyvästä tuotteesta!”

”Teepuusaippuasta oli välitön apu 15-vuotiaan pojan akneen. Luonnollisuus vain plussaa”

”Kärsin aikuisiän aknesta, mutta jo parin viikon teepuu-saippuan käytön jälkeen ihoni on paremmassa kunnossa kuin vuosiin. Suosittelen!”

 

Siirry Saaren Taika Shoppiin ja osta oma Teepuusaippuasi nyt! Nopea toimitus!

 

”Olin epäileväinen ensimmäistä palaa ostaessani, että mahtaako toimia niin kuin palautteissa kerrotaan. Päätin kuitenkin ostaa ensimmäisen palan muutama kuukausi sitten. Ja tämän toisen palan ostin asiaa yhtään enää miettimättä. Alla syyt. Asiat joita olen huomannut: 1. Aikuisiän akne on rauhoittunut. Edelleen tulee näppyjä varsinkin kuukautisten aikaan, mutta ne ei ole niin kipeitä eikä ne jää paiseiksi ihon alle. 2. Ihottuma, jota kainalossani on ollut sitkeästi hoidoista huolimatta, on hävinnyt teepuusaippuan käytön myötä. En edes tiedä kuinka monta kortisonikuuria olen voiteilla tuohon kainaloon käyttänyt, mutta vasta teepuusaippuan käytön myötä se hävisi kokonaan. Ilman kortisonia olen ollut jo pitkään. 3. Lapsen atooppinen ihottuma on rauhoittunut. Vaikka ilmat on kylmenneet, jolloin ihottuma yleensä villiintyy. 4. En tarvi muita saippuoita tai ihonhoitotuotteita. Pelkkä teepuusaippua riittää. Ainoa mihin tämä saippua ei itselläni taivu on hiustenpesu.”

”Teepuusaippua on koko perheellä käytössä kasvojen pesuun . Hormoninäpyt pysyvät kurissa ja iho pehmeänä. Teepuusaippua toimii myös ruusufinni-iholle mainiosti, eikä yllättävä kyllä kuivata ihoa laisinkaan. Toimii vauvasta varttuneelle”

”Jo muutaman kokovartalopesun jälkeen iho tuntuu uudelta, pehmeältä ja raikkaalta, ja pienet ongelma-alueetkin on hävinneet.”

”Poika on käyttänyt teepuusaippuaa nyt vähän aikaa ja akneiho on jo selvästi rauhoittunut.”

”Tyrni kehäkukka shampoo ja teepuu saippua! Tyrni kehäkukka shampoo on aivan ihana tuote. Hiukset kiiltävät ja kutina on loppunut, vaikka en oo vielä montakaan kertaa käyttänyt. Hoitoaine jäi ostamatta, mutta sekin tulee valikoimaan. Teepuu saippua on aivan ihana myös. Oon jo yli seitsemänkymppinen ja mulla ei oo paljoakaan ryppyjä eikä uurteita. Nyt kun oon käyttänyt saippuaa ihoni hohtaa kauneuttaan.. uskomatonta, mutta totta. Kiitos Saaren Taika tuotteistanne! ”Onnellinen ostaja””

”Ostin teepuusaippuan akneiholleni, mihin olin kokeillut jo kaikenlaisia kalliita kosmetologin suosittelemia aineita. Teepuusaippuan käytön kun aloitin, alkoi ihoni parantumaan jo heti ensimmäisen viikon aikana. Käytän aamuin-illoin saippuaa ja ihoni on pysynyt hyvänä. Teepuusaippua on vielä niin riittoisakin että sillä pesee monen kerrat. En vaihtaisi enää mihinkään tämän käyttöä!”

”Pojan kasvoja ei kuulemma enää niin kutita maskin alla. Ehkä akne on vähän rauhoittunut.”

”Poika 15 on nyt kokeillut viikon ja sanoi, etteivät näppylät punoita enää.”

”Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin, miten erituntuinen ihoni olikaan ja muutaman päivän käytön jälkeen naapurini pysäytti minut pihalla ja kehui loistavassa kunnossa olevaa ihoani 🙂 Ei enää ole juurikaan jälkiä äkäisestä hormonaalisesta aknesta <3>

”Hintansa arvoinen tuote! Todella riittoisa, poistaa meikin ja puhdistaa hyvin. Ei jätä kasvoja kireän tuntuisiksi vaan heleän puhtaiksi 🙂 ihana, ei minusta kuitenkaan liian voimakas tuoksu. Akneiholleni hyvä saippua, on mielestäni vaikuttanut epäpuhtauksiin positiivisesti”

”Teepuusaippua oli hyvä, ei jätä ihoa kuivan tuntuiseksi ja muutaman käyttökerran jälkeen leuanalus näpyt ovat häviämässä.”

”Suosikki saippua, kaikki pienet ja suuret finnit ja muut näppylät pysyy teepuusaippualla loitolla 🙂 Suosittelen!”

”Poikani kasvot (ei aknea varsinaisesti, mutta atooppisen ihottuman ja teini-iän sekoitus) muuttuivat teepuusaippuan myötä rauhallisemmiksi, eivät kutia. Nyt etsitään vielä sopiva kasvorasva hänelle teidän tuotteista.”

”Loistava saippua. Pysyy näpyt poissa aikuisenkin iholta. Todella riittoisa myös.”

”Tuote vaahtoaa erittäin miellyttävällä tavalla, tuoksua on, mutta ei liikaa. Iho rauhoittui silmin nähden ja punoitus väheni jo parissa päivässä. Olen oikein tyytyväinen ja odotan mielenkiinnolla, mitä tuloksia näkyy pidemmän käytön jälkeen.”

”Minulla on ollut pitkään hormonaalinen akne. Olen syönyt kovan lääkekuurin akneen, joka auttoi täydellisesti lääkityksen aikana. Kuitenkin vaikutuksen lakattua akne palasi hiljalleen, mutta paljon lievempänä. Saaren taika saippua on vähentänyt ihonalaisten näppyjen ja mustapäiden lisääntymistä. Saippua rauhoittaa kasvojen ihoa pesun jälkeen sekä jättää kosteuttavan vaikutuksen. En ole tarvinnut joka ilta pesun jälkeen edes perusvoidetta normaalisti hyvin pintakuiville kasvoilleni.”

”Halusin vain kiittää tuotteestanne, joka on tehnyt arjestani helpompaa. Tilasin teepuusaippuan jo toisen kerran, eikä ihoni ole ollut vuosiin näin pehmeä ja virheetön! Tuote on samaan aikaan hellävarainen ja puhdistava, sekä erittäin riittoisa. Paras saippua, tästä en luovu!”

”Saippuan käytön myötä aikuisiällä puhjennut akne on hiipunut lähes kokonaan. Myös aiemmin rasvainen iho on tasoittunut ja kirkastunut.”

”Olen käyttänyt tuotetta nyt kuukauden ajan. Syviä mustapäitä ja ihon muita tukkeumia omaava ihoni rauhottui noin. kahden viikon käytön päivittäisen jälkeen. Näpyt alkoivat katoamaan huomattavasti, iho kirjastui ja tasottui. Kuukauden käytön jälkeen lopetin kasvojen meikkaamisen ihon hyvän kuntoisuuden ansoista. Erityisesti alussa iho tahtoi kuivua herkästi, mutta rasvauksella tokeni hyvin. Teepuusaippua on ollut käytössä myös hiustenpesussa ja vaahtoaa todella herkästi. Ollut loistava apu samalla kutiavaan päänahkaan. Tuote on kokoonsa nähden todella riittoisa. Suositellen lämpimästi.”

”Tilasin tuotteen tyttärelleni, jolla on kasvoissa vaikeita hormonaalisia ihon alaisia finnejä. Hän on käyttänyt saippuaa nyt viikon verran ja ihossa on ihan selkeää parannusta. Tytär kiittää tuotteesta”

”Teini-ikäisen poikani akne rauhoittui muutamassa viikossa. Nykyään myös itse käytän tuotetta kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen ja sen jälkeen kerran kuukaudessa ilmaantuneet hormoninäpyt ovat jääneet historiaan”

”Erinomainen tuote! Auttanut ihon rasvoittumiseen ja näppyihin muutamassa päivässä. Käytän tätä iltaisin, aamuisin pesen vedellä. Kosteusvoiteena macademia sheavoide. Ihotyyppini on herkkä ja rasvoittuva +35-vuotiaan iho.”

”Ainoa tuote, jolla sain kaulan alueen näpyt ja ihon rauhoittumaan. Seuraava askel olisi ollut ihotautilääkärin vastaanotto, mutta sinne ei tarvitse mennä.”

”Olen käyttänyt saippuaa nyt viikon ja selvästi on iho muuttunut kirkkaammaksi, sekä pienet näpyt on häivettynyt todella hyvin. Töissä käytän maskia päivittäin ja herkkä iho on kovalla rasituksella, mutta tämä on toiminut hyvin hellävaraiseen puhdistukseen.”

”Tällä teinipojan akne rauhoittuu. On kokeiltu vaikka mitä tätä ennen.”

”Olen käyttänyt tuotetta nyt kuukauden verran ja muutos ihossa näkyi jo muutaman käyttökerran jälkeen. Poskissa olevat hormoninäppylät ovat kadonneet täysin. Millään muulla puhdistusaineella en ole saanut niitä pois”

”Ostin teepuusaippuan miehelleni, joka kärsii aikuisiän aknesta. Alle viikon käytön jälkeen iho alkoi olla huomattavasti paremmassa kunnossa.”

”Rahoitti finnit ja aknen noin viikossa. Testissä ollut vasta reilu viikon mutta lupaa hyvää”

”Tytär oli tosi tyytyväinen tuotteeseen. Hänellä on puhdistamisesta huolimatta ollut näppyjä kasvoissa ja nyt näpyt selvästi vähentyneet muutaman päivän käytön jälkeen.”

”Meillä käyttää teepuusaippuaa teini-ikäinen ja minä keski-ikäisenä. Molemmilla iho-ongelmia ja punoitusta. Saippua on rauhoittanut ihoa ja tekee ihanan puhtaan olon iholle. Saippualla lähtee myös meikki hyvin.”

”Teepuusaippua tuli käyttöön perheemme teineille, joilla on herkkä atooppinen iho ja kasvoissa epäpuhtauksia. Parinpäivän käytön jälkeen kasvojen iho on pehmeämpi ja punoittavat finnit ovat rauhoittuneet. Saippua ei ärsytä ja kuivata atooppista ihoa. Teinin mukaan saippua tuoksuu ihanasti saaristolle!”

”Tätä suositeltiin nettipalstoilla kutiavaan päänahkaan, ja on nyt itselläni muutamien käyttökertojen jälkeen rauhoittanut päätä huomattavasti. Hiuksista tulee myös pesun jälkeen ihanan tuuheat!”

”Olen kärsinyt finneistä ja mustapäistä melkein 20 vuotta ja kokeillut niihin yhtä sun toista keinoa. Luin Facebookissa muiden lupaavista kokemuksista teepuu- ja tyrnisaippuoista. Päätin tilata molemmat ja otin ne käyttöön heti. Iho-oireet alkoivat helpottaa jo muutamassa päivässä. Olen käyttänyt tuotteita nyt 2 viikkoa (varmuuden vuoksi yhtäaikaa vuorotellen, toista aamulla, toista illalla) ja iho on paremmassa kunnossa kuin pitkään, pitkään aikaan. Epäpuhtauksien määrä on vähentynyt huomattavasti! Näiden lisäksi olen käyttänyt vain erään suomalaisen kosmetiikkafirman edullista kasvovettä ja kosteusvoidetta. Hyöty on selvästi tullut nimenomaan saippuoista, muut asiat elämässä ovat ennallaan. Voi kun oisin saanut nämä tuotteet jo 2000-luvun alussa! Kiitos Saaren Taika! ♥

”Muutamien pesukertojen jälkeen iho-ongelmat rauhoittuivat.”

”Hyvä tuote ja tosi riittoisa. Pienet näppylät kasvoista hävinneet.”

”Olen käyttänyt tuotetta viikon verran. Huomaan jo nyt selkeän eron ihon kunnossa ja suurin osa näppylöistä on hävinnyt kasvoilta. Tämä tosiaankin toimii!”

”Teepuusaippua tuoksuu ihanalle, ja jättää pesun jälkeen miellyttävän tunteen iholle. Kasvot eivät enää huuda pesun jälkeen rasvaa niin paljon, kuin ennen. Poistaa myös meikin tehokkaasti. Ihana tuote kaikenkaikkiaan!”

”Tämä on loistava tuote! Aiemmin otsaa vielä aikuisiälläkin peittäneet pienet näpyt ovat häipyneet vallan ja tuote ei kuivata herkkää sekaihoa, vaan tasapainottaa ja iho tuntuu luonnollisen hyvinvoivalta pesun jälkeen. Teineillämme tämä on myös huomattavasti auttanut finnien kanssa, iho on rauhoittunut hienosti.”

”Olen käyttänyt vasta muutaman kerran, mutta en tiedä onko se yksin vai sheavoiteen kanssa auttanut psori-ihoani jonkin verran. Osittain iho punoitus alueet ovat hävinneet, varsinkin pienemmät alueet.”

”Kärsin herkästä ihosta, mutta t-alue on usein rasvainen. Nyt jostain syystä ihoni on ollut erittäin huonossa kunnossa. Se on punainen, kuiva ka puskenut pintaan runsaasti pieniä näppylöitä. Kun aloitin teepuu saippuan käytön viikko sitten ero huomattava! Punoitus ja näppylät ovat lähes jo kadonneet ja kuivuus väistynyt.”

”Minulla on aina ollut rasvainen sekaiho. Pahan aknen seurauksena poskiini jäi arpia. Luin Saaren Taika teepuusaippuasta ja minun oli pakko kokeilla. En voisi kuvitella muuta saippuaa enää käyttäväni! Aknearvet ovat selvästi vaalenneet eikä pieniä näppyjä tule enää niin paljon kuin aiemmin! Pesen kasvoni aamuin illoin saippualla ja viileällä vedellä ja käytän perusvoidetta. Kaiken lisäksi pesun jälkeen kasvoilla on puhdas ja raikas olo. Vihdoinkin kehtaan olla myös ilman meikkivoidetta. Kiitos!”

”En ole ollut mikään innokas naamasaippuan käyttäjä, mutta teepuusaippuaa olen oppinut kaipaamaan niin ilta- kuin aamupesuunkin. Ihana tuoksu, vaahto ja ihon kosteus säilyy! Tyytyväinen!”

”Ihanan puhdas tunne pesun jälkeen. Myös akneihoni on rauhoittunut.”

”Muutaman kokeilun jälkeen olen huomannut finnien hieman pienentyneen ja punaisuuden laskeneen. Atooppinen ihoni ei kuitenkaan kuivu.”

”Olen todella kiitollinen ja ihmeissäni, että todella pääsin finneistäni eroon kokonaan. Iho hehkuu ja voin mennä minne vaan ilman meikkiä.”

”Olen kokeillut kaikkea tosi kipeisiin hormoninäppyihin tuloksetta, joten olin hieman skeptinen, että mikään auttaisi. Mutta voi hyvää päivää, tämähän auttoi! Näpyt sai lähdöt ja muutenkin iho tykkää. Iso kiitos mahtavasta tuotteesta!!!”

”Saippuapussin kanssa paljon parempi kuin mikään juokseva saippu, keho saadan pestyä paljon nopeampi ja tehokkaampi”

”Tästä löytyi apu miehen hiuksiin kun kuivuu hiuspohja niin pahasti että haavautuu, mutta tätä nyt vajaa vuoden käyttäneenä ei enää haavaumia tullut. Itse käytän naama pesuun ja olen tyytyväinen.”

”Olemme molemmat teini-ikäisen tyttäreni kanssa tykästyneet tähän miellyttävän miedon tuoksuiseen, pehmeästi vaahtoavaan tuotteeseen. Nyt on käytössä jo toinen pala, vaikka tuote onkin hyvin riittoisaa. Finnit alkoivat vähentyä muutaman viikon käytön jälkeen. Iho tuntuu tasapainoisemmalta, vaikka kaikki mustapäät ja pienet tukkeumat eivät täysin ole poistuneet.”

”Aivan mahtava tuote, heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen suupielessä tykyttänyt finni alkoi paranemaan ja kasvot muutenkin rauhoittuneet. En enää muuta saippuaa suostu käyttämään.”

”Olen vuosia kärsinyt epäpuhtaasta ihosta, kokeillut vaikka mitä tuotteita, tuloksetta. Nyt käytettyäni viikon on jo parannusta tapahtunut huomattavasti!”

”Hyvin toimii nuorelle iholle. Ihan muutaman päivän jälkeen iho oli jo kirkkaampi ja puhtaampi/sileämpi.”

”Tulee ihanan heleä iho. Sopii näin aikuiselle naiselle että teinille. Teinilläkin selkeästi akne rauhoittui.”

”Olen käyttänyt muutaman kerran mutta vaikuttaa hyvältä. Iholta lähti heti yks finni pienenemään. Tosin entiedä että alkaako kovasti kuivattamaan ihoa.”

”Olen käyttänyt nyt noin viikon teepuusaippuaa ja tällä hetkellä ihoni näyttää paremmalta, näppyjä alkaa häviämään ja iho tuntuu pehmeältä! Vielä ainakin tyytyväinen!”

”Vaahtoaa mukavasti, mutta saippuaisesta koostumuksesta huolimatta ei kuivata. Iho tuntuu pesun jälkeen pehmeältä ja kosteutetulta. Aikuisiän akneen ei tehonnut lääkkeet, mutta saippualla on ollut selvä vaikutus.”

”Koko perheen suosikkituote! Perheen nuorisokin innostui tästä niin, että piti jo parin viikon käytön jälkeen tilata toiseenkin kylppäriin oma teepuusaippua <3>

”Saippuassa yllätti miellyttävä ja raikas tuoksu ja sen riittoisuus. Kasvoiltani on osa näppylöitä hävinnyt tai ne joita tulee paranevat nopeammin. Tyttären selästä näppylät helpottavat kun saippuaa käyttää.Kiitos tuotteesta. Tilaan uudelleen!”

”Olen käyttänyt tuotetta kohta kuukauden ja tähän mennessä olen ollut tyytyväinen. Hillitsee aknea ja kasvojen punaisuutta. Uskon, että käytön jatkuessa iho rauhoittuu vielä enemmän.”

”Tilasin teepuusaippuan ja olen ollut siihen tyytyväinen. Ei kuivata ihoa ja iho tuntuu puhtaalta ja raikkaalta käytön jälkeen. Kiitos!”

”Olen pari viikkoa käyttänyt teepuusaippuaa, iho tuntuu paremmalta ja näppylät vähentyneet. Saippua oli aluksi hiukan outoa käyttää, kasvot tuntuivat nihkeiltä ja kuivuneilta saippuan poishuuhtelemisen jälkeen. Rasvaus auttoi. Ostan tätä jatkossakin, plussaa ekologisuudesta ja puhtaudesta.”

”Ihosta jää miellyttävä pesun jälkeen. Parin viikon käytön jälkeen ihossani olleet ihottumakohdat ovat lähteneet melkein kokonaan pois. Odotan mielenkiinnolla, paraneeko tilanne hormoninäppyjen kohdalla 🙂 Vielä ei suurta muutosta niiden suhteen ole tapahtunut, mutta pientä kyllä.”

”Näpyt alkoi kadota toisen pesukerran jälkeen, ja ärtynyt ruusufinni naamani on rauhallisempi. Myös vartalon iho tykkää tästä teepuusaippuasta.”

”Teepuusaippua tuonut iholle avun! Mikään muu tuote ei ole aikaisemmin tepsinyt esim. Alkaviin näppyihin iholla näin nopeasti.
Tuskin menee vaihtoon koskaan.”

”Olen kokeillut kaiken mahdollisen rasvaiseen ja kutisevaan päänahkaan. Nyt hankin kuitenkin tämän saippuan stressin takia puhjenneeseen hormoniakneen, johon on muuten loistava, ja päätin kokeilla tätä myös hiuksiin. Päänahka ei kutise, ei enää irtoa rasvaista hilsettä klimppeinä ja voin pestä hiukset nykyään 2-3 päivän välein, joka on hyväksi luonnonkiharille hiuksilleni. Tuoksu on myös ihana. Olin varma, ettei saippua vaahdotu lainkaan ja hiusten pesu sillä olisi työmaa, mutta se vaahdottuikin todella hyvin. Hieraisin pari kertaa palaa hiuksiin ja oli jo riittävästi. Kiitos tästä tuotteesta.”

”Olen saanut Saaren Taika Teepuusaippuasta niin paljon apua aikuisiän akneen, etten enää toiseen puhdistustuotteeseen vaihda!”

”Sana saippua tuo mieleen kuivattavan puhdistustuotteen, jonka käytön jälkeen ihoa kiristää. Teepuusaippua ei ole tällainen. Viikon käyttökokemuksella voin todeta, että iho on saippuan käytön jälkeen puhdan, sileän tuntuinen, eikä tarvitse välttämättä kosteusvoidetta. Sekaiho on jo nyt rauhoittunut jonkin verran, joten jatkan ehdottomasti käyttöä. Kerrankin tuote, joka on lupausten mukainen ja ennen kaikkea luonnollinen.”

”Ihana tuote, kolmas pala menossa, aivan mahtava tuote! Hormonaalisen akneihon ystävä, kaikki näpyt eivät ole kadonneet, mutta iho on rauhoittunut huomattavasti. Käytän tuotetta jatkossakin, auttoi myös selän ja rinnan näppyihin.”

”Jo toinen pala menossa. Pitää näppylät poissa ja ihon pehmeänä. Myös perheen teini käyttää tätä, ostin hänelle oman palan. Ihanan raikkaan tuoksuinen.”

!Teepuusaippua on ollut erinomainen kuivalle sekaiholleni. Saippua puhdistaa tehokkaasti, mutta myös kosteuttaa ja pitää ihon ihanan pehmeänä. Tästä tuotteesta en luovu! Kiitos!!

”Käytän saippuaa päivittäin meikin poistossa ja puhdistaa ihon hyvin. Ihmeitä ei tee tämäkään näppylöille, mutta toimii kuitenkin paremmin kuin muut käyttämäni tuotteet. Käytän puhdistukseen saippuan kanssa sientä.
Voi suositella myös muille.”

”Heti ensimmäisen viikon aikana otsanäppyläni pienenivät ja lopulta hävisivät. En ole ennen tätä löytänyt toimivaa tuotetta sekaiholleni. Suosittelen!”

”Ihana tunne iholla saunan jälkeen eikä ole kiire rasvaamaan edes kasvoja heti kuten tavallisesti pidän myös tuoksusta”

”Ostin siskolle yllätykseksi, joka on kärsinyt iho-ongelmista. Reilun viikon käytön jälkeen ihon näppylät on vähentyneet huomattavasti ja sisko tästö erittäin iloinen! Tilaus myös saapui nopeasti, siitäkin kiitokset!”

”Kestää todella pitkään päivittäisessä käytössä, on tosi edullinen! Parasta on kuitenkin, että tämähän toimii paremmin kuin yksikään ihotautilääkärin määräämä lääke, paremmin kuin mikään apteekista ostettu puhdistusaine. Paremmin kuin mikään kosmetologin hoito. Enää ei tarvitse murehtia näppylöitä eikä kiiltävästä naamasta. Arpia ei poista, mutta kaikki muut ongelmat kyllä. Yli vuoden olen käyttänyt, ja neuvoisin muita kokeilijoita antamaan tälle aikaa. Ensin kaikki näppylät nousivat pintaan, iho kuivui ja nitisi, mutta muutaman viikon jälkeen iho oli puhdas ja notkea. Ei tarvitse kosteusvoiteitakaan enää käyttää, eikä kasvovettä. Eikä paljon meikkiäkään. Mestarituote!!!”

”Ystäväni suositteli Teepuusaippuaa akneihon hoitoon. Hän oli viimein löytänyt avun kolmekymppisenä aknensa hoitoon teidän tuotteilla. Minulla on kolme teiniä joille tuotteita lähdin uteliaana suosituksesta  tilaamaan.
Teepuusaippua on ollut hyvä hankinta kahdelle nuoremmalle. Vanhimmalla lapsella tällä hetkellä lääkitys aknen hoitoon, joten hänelle tilasin kamomilla voidetta, koska lääkitys kuivatti käsien ihon todella huonoksi. Ihan sattumalta tilasin hänelle myös vihreä tee & kamomilla palashampoon, koska hänellä ollut monta vuotta päänahan kutina kiusana.
Nuori alkoi reippaasti pestä hiuksiaan palashampoolla, kun tuotteet tuli. Muutaman pesukerran jälkeen hän kertoi, että kutinaa ei enää ole niin paljon. Parin viikon käytön jälkeen havahduimme huomaamaan mieheni kanssa miten kiiltävät ja hyvinvoivan näköiset lapsemme hiukset ovat. Nuorella jonka hiukset olivat aiemmin olleet iltaisin rasvoittuneet ja likaisen näköiset, oli iltaisin vielä puhtaat kiiltävät hiukset. Edelleen päänahan kutinaa on, mutta on paljon lievempää.
Ajattelin tilata nuorelle seuraavaksi teepuusaippua ja testata kumpi tuotteista on hänelle parempi.”

”Viikon käytön jälkeen epäpuhtaudet vähentyneet, iho näyttää sileämmältä ja ihohuokoset pienentyneet. Rasvausta ihoni vaatii aiempaa enemmän.”

”Kiitos Johanna!

Teepuusaippuasta on  tullut mun luottotuote. Kaikki muut meikinpoistotuotteet on siivottu pois käytöstä, tää on ihan <3>

Ja mikä parasta..ihoni on herkkä ja reagoi välillä ikävästi sheivauksen jälkeen, etenkin bikinirajalta. Muutama viikko sitten käytin sheivauksen yhteydessä teepuusaippuaa, eikä ensimmäistäkään raivostuttavaa punaista näppyä iholla <3>

Huikea tuote! Huipputuotteesta ja niin ystävällisestä palvelusta kiittäen.”

”Tulokset näkyvät oikeasti jo parissa viikossa! Rauhoittaa sekaihoa, ja epäpuhtauksia tulee vähemmän (toki ihonhoidon täytyy olla muutoinkin kunnossa). Ei pese liikaa, vaikka poistaa meikinkin hyvin.”

”Jo muutaman päivän teepuusaippuan käytön jälkeen ihottumani rupesi haalenemaan ja iho rauhoittumaan.”

”Minulla on ollut kasvoissa sekä decolteella hormoniperäistä aknea. Parin viikon käytön jälkeen iho on selkeästi sileämpi ja näpyt ovat hävinneet. Tilaan ehdottomasti jatkossakin!”

”Pojalla akne. Tilasin teepuusaippuaa, jota pari kertaa ehtinyt käyttää ja sanoo, että iho tuntuu jo paremmalta.”

”Tykkäsin ja tilasin uudestaan. Meikit lähtee hyvin. Iho on parantunut: yksittäiset näpyt häviää tällä nopeasti ja punaiset, näppyjen puristelusta aiheutuneet jäljet vaalentuneet.”

”Erittäin pehmeä, ei saippuamainen ollenkaan. Enemmänkin voidemainen tuote, tuoksuu hyvältä ja jättää ihon pehmeän kimmoisaksi. Viilentää mukavasti kesällä ja saippuoituu helposti käsissä, helppo levittää. Käytän kasvojen puhdistukseen. Viilennyksen vuoksi urheilun jälkeen pesen vartalonkin sillä!”

”Näppylät on selvästi vähentyneet, tai sitten eivät ollenkaan kehity ”loppuun asti”. Tosi hyvä tuote, käytän jatkossakin!”

”Muutamien päivien käytön jälkeen olen tyytyväinen. Iho on puhtaan tuntuinen ja näppylät ” kuivahtivat” pois. Miellyttävä tuoksu.”

”Teepuusaippua on ihan loistava tuote! Tämä tuote on ollu akneihoni pelastus! En luovu tästä kyllä koskaan!”

”Olen käyttänyt teepuusaippuaa nyt parisen viikkoa.
Iho on ihanan pehmeä enkä tarvitse kosteusvoidetta lainkaan.
Suurin muutos on tapahtunut kasvoissa.
Iho on pehmeä ja terveen värinen. Tilasin tuotteen myös äidilleni ja siskolleni.
He ovat myös erittäin tyytyväisiä.”

”Ensimmäisen pesun jälkeen kasvot tuntuvat sileämmältä ja punaisuus iholta lähtenyt. En malta odottaa miltä iho näyttää muutaman päivän jälkeen. Todella hyvän tuntuinen tuote!”

”Toimii vajaaassa viikkossa myös lääkityksen aiheuttamiin (vahva kortisoni) näppyihin. Mahtava tuote.”

”Tilasin saippuan tyttäreni käsivarsia ajatellen, nyt ihmettelin miten saippua voi olla jo melkein loppu. Selvisi että koko perhe on alkanut käyttää sitä ja tykkää valtavasti. Teinien kasvot ovat selkeästi puhtaammat, itse olen unohtanut laittaa voidetta kasvoille suihkun jälkeen, koska iho ei olekaan enää ns. huutanut sitä vaan voi hyvin.”

”2 viikkoa ollut käytössä. Hillinnyt selkeästi ihon rasvoittumista, mutta kuivattaa myös. Kuluu varsin nopeasti, tosin ollut kahdella ihmisellä käytössä päästä varpaisiin… Tällä lähtee hyvin aurinkorasvatkin iholta. Ihana tuoksu!”

”Teepuusaippua on ollut nyt toista viikkoa käytössä päivittäin, ja kasvojen ihon muutos on huomattava! Ikä, hormonit, raskaus ja imetys ovat laittaneet kasvojen ihon koetukselle. Tämä on loistava tuote! Toimii erinomaisesti myös teinin kasvoille.”

”Ihoni on todella herkkä, enkä voi oikein käyttää mitään kosmetiikkaa. Apteekin rasvatkin saavat ihon räjähtämään. Tämä on ensimmäinen saippua viiteen vuoteen joka ei aiheita oireita, ja on lisäksi rauhoittanut ihoni.”

”Todella hyvä saippua; ei kuivata ihoa ja näppylät lähtee. Huomasin eron jo muutaman käyttökerran jälkeen. Ehdottomasti paras tuote kasvojen puhdistukseen, jota olen käyttänyt. Olisinpa tiennyt tästä aiemmin!”

”Tosi hyvä! Muutaman päivän päästä huomasi jo tuloksen. Tytön näpyt häipyi ja omakin iho silottui vaikkei varsinaista iho ongelmaa ole. Ei kuivata. Tulen tilaamaan jatkossakin!”

”Teepuusaippua rauhoitti ihoa ja häivytti finnejä jo muutamassa päivässä kuivattamatta ihoa. Tämä on ehdottomasti mun lempparituote, joka on nykyään jokapäiväisessä käytössä.”

”Iho kirkastui heti! Uskaltauduin kokeilemaan saippuaa pintakuivalle sekaiholleni. Pelkäsin sen kuivattavan ihoa liikaa, mutta riittävän kosteuttavan voiteen kanssa tuote toimii hyvin. Ihohuokoset pienenivät huomattavasti. Suosittelen kokeilemaan!”

”Olen käyttänyt teepuusaippuaa aamuisin vähän yli kolme kuukautta. Olen huomannut selkeitä muutoksia: finnit ja muut näpyt ovat vähentyneet ja iho on todella pehmeä. Suosittelen vahvasti!”

”Lunastaa lupaukset! Jo kolmen päivän käytön jälkeen otsaan ilmestyneet (hormoni tms.) näppylät olivat lähes kokonaan kadonneet.
Jättää miellyttävän tunteen kasvoille, ei kuivata.
Ja tuoksu tuo mieleen kesäsaunan ja kaivoveden tuoman raikkaan puhtauden.”

”Pojan aknen takia ostin tämän kehutun saippuan ja jo parissa päivässä huomasi muutoksen hänen ihossaan positiiviseen suuntaan, jota en todellakaan olisi uskonut. Nyt parin viikon käytön jälkeen iho on todella rauhottunut ja on pehmeä ko vauvan peppu. Joten kyllä suositus kymppi tälle tuotteelle ja tulee olemaan käytössä jatkossakin.”

”Mainio tuote, auttoi muutamassa päivässä kasvojen epäpuhtauksiin. Iho muuttui terveen näköiseksi. Saippuassa on miellyttävä tuoksu. Tätä ostan varmasti jatkossakin.”

”Aikuisiän hormoninäpyt katosivat parin päivän jälkeen ja iho on nyt ihanan sileä ja kuulas. Ainut miinus, ett oma iho kuivuu herkästi ja vesipesu kuivattaa ihon. Miellyttävä, ihana, raikas tuote joka jää kyllä käyttöön! On myös superriittoisa.”

”Erinomainen minun kasvoille! Ihohuokoset pienentyneet ja kutina nenänpielissä sekä leuassa vähentynyt reilun viikon käytön jälkeen. Mieheni innostui myös käyttämään, seborroiseen ekseemaan.”

”Olen iloinen, että tutustuin tähän tuotteeseen. Käytän koko vartalolle, mutta etenkin kasvoille joiden ylirasvoittumista se rauhoittaa ja tasapainottaa. Raikas hyvä tuoksu.”

”Loistava apu aikuisiän hormooninäppyihin! Saippua puhdistaa täydellisesti ihon ja jo parin viikon käytön jälkeen iho on selkeästi sileämpi ja näppyjä nousee pintaan vähemmän. Ne näpyt mitkä puskee pintaan, häviää ihan parissa päivässä tämän saippuan ansiosta :)”

”Saaren Taian teepuusaippua saa minulta vahvan suosituksen. Oon kärsinyt akneihosta/rasvaisesta ihosta noin 15 vuotta.  Kaiken maailman tuotesarjoja kokeillut vuosien varrella ja jo olin luovuttanut asian suhteen ettei tämä iho tästä parane. Nyt tätä saippuaa olen käyttänyt muutamia päiviä ja oon ihan ihmetyksissäni miten naamani ei enää kiillä meikin alta jo muutaman tunnin jälkeen. Iho on todella paljon pehmeämpi ja ei tunnu rasvaiselta. Näppyjä kyllä vielä on mutta ihon yleiskunto on jo terveemmän oloinen. Kiitos tästä tuotteesta! <3>

”Mulla ollut iho huonossa kunnossa. Ihotautilääkärilläkin käyty. Antibiootit kokeiltu. Erilaisiin helliin ihonhoitotuotteisiin mennyt useampi satanen. Ruusufinniä ei ole vaikka siltä vaikutti aluksi. Hormoninäppyä tai aknea epäilty. Iho on ollut todella huonossa kunnossa siis. Pintakuiva, näppylöitä, ihon alaisia ”finnejä” , punoitusta ja rosoisen epätasaista ihoa. Nyt viikon teepuusaippuan käytön jälkeen ero on huikea! Ihoni voi paremmin. Ei ole kuiva mutta näyttää ja tuntuu puhtaalta sekä punoitus ja tulehdus hävinnyt. Pitkään mietin ostosta mutta tämä ”palasaippua” on ollut huikea!!!”

”Ihan mielettömän hyvä saippua! Toimin hierojana ja kädet on tosi kovilla koko ajan pesujen takia. Nyt etenkin kun korona aikaan joutuu läträämään erityisen paljon pintojen desinfiointiaineen ja käsidesinkin kanssa. Teepuusaippua on ollut ainoa saippua, joka helpottaa käsien iltaista kutinaa huomattavasti. Kiitos siis tästä! Suosittelen myös kollegoille!”

”Muutaman päivän käytön jälkeen olen jo hyvin vakuuttunut tehosta. Uskon että ajan myötä tuote myy itsensä meidän perheen käyttöön pysyvästi. Tässähän on pakko tutustua myös muihin tuotteisiin :)”

”Perheessäni on käytetty useamman kuukauden Teepuusaippuaa. Kokemukset ovat erittäin hyvät. Finnit nuorison iholla ovat vähentyneet. Kutina iholla on myös helpottanut. Suosittelen tuotetta ja ostamme tätä ja muitakin tuotteita jatkossakin.”

”Ihan huippu! Ihoni on pintakuiva sekaiho, jossa on harmina varsin laajat ihohuokoset. Ensimmäisen viikon aikana tämä saippua nitisti epäpuhtaudet, mutta toisaalta kuivatti voimakkaasti ihoa t-alueen ulkopuolella. Jatkoin sinnikkäästi käyttöä, ja kuivuusongelma häipyi. Nyt ihohuokoset on selvästi pienemmät, epäpuhtauksia syntyy huomattavan paljon vähemmän kuin ennen enkä useinkaan rasvaa ihoa käytön jälkeen, vaan iho on hetken päästä juuri täydellinen myös meikin laittoon. Iho on myös silottunut saippuan myötä huikeasti, mutta siinä osansa lienee myös puhdistussienellä, jonka tilasin saippuan kanssa ja jolla levitän saippuan kasvoille. Tämä samalla kuorii sopivasti ja ärsyttämättä, enkä tarvitse enää erillistä kuorinta-ainetta. Skeptinen ihminen yllättyi iloisesti!”

”Loistotuote! Iho näytti heti kirkkaammalta ja tosi pehmeältä ekan käytön jälkeen, helpottanut ihon rasvoittumista, viikon aikana alkoi ihosta nousta p***** pihalle niin paljon että aloin epäillä ettei tuote sovikaan mulle mutta sen jälkeen alkoi helpottamaan, isoja hormonifinnejä ei ole tullut, toki yksittäisiä finnejä ja nekin kuivuvat parissa päivässä. En vaihtaisi toiseen!”

”Loistava tuote! Minulle on teini-iästä asti tullut viikoittain isoja kipeitä finnejä leukaan ja nenän alapuolelle. Olen nyt käyttänyt tätä saippuaa 2 viikkoa ja koko tänä aikana vain 1 finni yritti tulla mutta sekin poistui päivässä! En voisi olla tyytyväisempi! Myös vanhat punaiset jäljet finneistä ovat haalentuneet huomattavasti eikä tarvitse käyttää enää niin paljon meikkiä niiden piilottamiseen.”

”Haluan tällä viestillä kiittää teitä tehokkaista tuotteista. Minulla on ollut viimeisten parin vuoden aikana suuria ongelmia ihoni kanssa aikuisiän aknesta johtuen. Olen nyt pari viikkoa käyttänyt Teepuusaippuaa ja Kamomilla Sheavoidetta, en mitään muuta. Ihoni on rauhoittunut huomattavasti. Ennen teidän tuotteitanne olen käyttänyt vaikka mitä tuotteita tuloksetta ja maksanut niistä paljon. Nyt iho on jo aika hyvässä kunnossa ja paranee koko ajan. Aion jatkossa työssäni sairaanhoitajana suositella tuotteitanne, jos joku haluaa apua iho-ongelmiin. Olette onnistuneet valitsemaan sellaiset vaikuttavat aineet, jotka todella rauhoittavat ja kuntouttavat kärsinyttä ihoa. Lisäksi tuotteenne ovat kosmeettisesti miellyttäviä ja tuoksuvat hyvältä. Aion tilata teiltä myös jatkossa. Kiitos hyvistä tuotteista! Niissä näyttää olevan ihan oikeasti taikaa.”

”Stoppi ihon kiristykselle! Olen käyttänyt saippuaa kasvojen puhdistukseen puoli vuotta, ja kosteusvoidetta en enää tarvitse niin paljon. Aion käyttää saippuaa jatkossa myös koko vartalolle. Suosittelen ehdottomasti!”

”Olen töideni puolesta altistunut erilaisille suoja- ja viimeistelyaineille, pölylle ja homeelle. Ihoni on ollut sekä naamasta että muualta huonona isojen ja kipeiden ihonalaisten finnien, niistä jäävien rupien ja taiveihottumien takia. Tämä oli ”viimeinen kokeilu” ja se olikin ainoa joka tuotti tulosta!
Kun sain saippuan käytin sitä illalla ja aamulla yhtään uutta finniä ei ollut noussut joka jo sinällään on ihme. Nyt viikon olen pessyt aamuin illoin kasvot saippualla eikä YHTÄÄN finniä ole tullut. Halleluja viimein joku toimii!
Aloin testaamaan sitä myös ihottumiin, jotka eivät lähde edes kortisonilla. Kutina on kadonnut ja punoitus vähentynyt eli parempaan päin menossa.
Suosittelen tätä nyt erittäin paljon kaikille ja tilaan pian lisää.
Aivan mahtava tuote kiitos siitä!”

”Loistava tuote, joka on viikossa parantanut kasvojen ihon kuntoa huimasti. Hormoninäpyt ovat kadonneet, ihohuokoset pienentyneet ja iho kirkastunut. Iho tuntuu pesun jälkeen raikkaalta, mutta kireältä. Hyvä kosteusvoide auttaa asiaan.”

”Superhyvä saippua! Ihana tuote iho voi paremmin jo muutaman päivän käytön jälkeen. Erinomainen kasvojen pesuun. Perheessä useampi iho ongelmainen ja sopii jokaiselle. Tilaukseen laitan seuraavaksi jokaiselle oman saippuan.”

 

Siirry Saaren Taika Shoppiin ja osta oma Teepuusaippuasi nyt! Nopea toimitus!

 

”Luulin ettei mikään auttaisi aikuisiän hormoninäppyihini. Olin kokeillut melkein kaikkea mahdollista ja kallista apteekkien tuotteista lähtien. Teepuusaippua silotti ihoa jo ensimmäisellä pesukerralla. Tämä ja tyrnisaippua jäävät pysyvästi käyttööni. Uskomattoman toimivia tuotteita. Olen todella iloinen ja helpottunut että vihdoin sain apua ongelmaani.”

”Olen 33-vuotias 2 lapsen äiti ja sain aknen 30-vuotiaana. Erilaiset kasvon puhdistusaineet ja lääkerasvat kokeiltu joista joskus pientä Apua ollut hetkellisesti. Teepuusaippua kokeilun jälkeen 2 viikkoa ja kasvojen iho rauhoittunut kunnolla. Kipeät näpyt häipyneet ja haaleat jäljet enää iholla. Pesun jälkeen laitan kunnon kasvovoiteen ja valmista! Harmi kun en ottanut ennen ja jälkeen kuvaa! Olisi nähnyt kunnon eron. Olen todella tyytyväinen tuotteeseen ja olen suositellut sitä muillekin!”

”Olen tykästynyt akneihon Teepuusaippuaanne ja siivoussaippuaan erityisesti. Aluksi aknesaippua vaikutti kuivattavan pintakuivaa ihoani kunnes tajusin että saippuaa tarvitaan hyvin pieni määrä. Saippua on siis tosi riittoisaa. Teini-iässä alkanut akne on helpottanut ja ikävät ihon alle jääneet kystiset finnit ovat tulleet ulos. Sairastan hidradentis suppurativaa joka saa aikaan kamalia kipeitä ja tulehtuneita paiseita kainaloihin. Teepuusaippua on auttanut niihinkin.  Myös yrityksen arvot ovat kohdallaan, haluan ehdottomasti tilata jatkossakin teiltä tuotteita, suomalaisesta ja ekologisesta yrityksestä. Näin pokkeustilan aikaan se korostuu erityisesti.
On myös ihailtavaa, kuinka avoimesti Johanna on tuonut esiin sairautensa. Luin myös haastattelun Kotivinkistä ja se lisäsi entisestään haluani tukea yritystänne. Tällaiset selviytymistarinat antavat uskoa meille kaikille. Kiitos! Tsemppiä!”

”Olen tyytyväinen tuotteeseen. Iho näytti jo viikon käytön jälkeen paremmalta, tasaisemmalta ja näpyt on lähes kokonaan poissa. Perheen teinikin halusi kokeilla ja tykästyi tähän saippuaan kasvojen pesussa.”

”Hormoninäpyt kasvoilla ja rintakehässä alkoivat käymään jo sietämättömiksi. Jo parin kerran käytön jälkeen iho tuntui puhtaammalta ja näppyjä ei enää ilmaantunut.”

”Tuote yllätti miedolla tuoksullaan, mikä oli hyvä asia. Myös reilu koko oli plussaa, riittää pitkäksi aikaa. Tehokas myös, ihon epäpuhtaudet ovat vähentyneet alle viikossa!”

”Tilasin jokin aika sitten Saaren Taika Teepuusaippuan, useiden positiivisten käyttäjäkokemusten rohkaisemana. Olen kärsinyt lapsen syntymän jälkeen hormoninäpyistä poskissa ja leuassa, ja näihin ei ole mikään oikein tehonnut (ja lapsikin on jo 1,5-vuotias…). Päätin kokeilla, olisiko Teepuusaippua yhtä hyvä kuin miltä vaikuttaa. Ihmetyksekseni näpyt ensin vähenivät ja sitten katosivat lähes kokonaan muutamassa viikossa, aivan mahtavaa! Odotukset ovat korkealla myös mustikkakasvovoiteen suhteen 🙂
Suurkiitos hyvistä tuotteista!”

”Olen käyttänyt kasvoillani Teepuusaippuaa ja Sheavoidetta. Kumpaakin ekaa kertaa elämässäni. Parin viikon päivittäisen käytön aikana kasvojen punaisuus on laskenut ja mielestäni ihohuokoset on pienentyneet. Olisi ihanaa kokeilla myös Tyrnisaippuaa ja mustikkavoidetta.”

”Ostin aikaisemmin meidän perheen nuorisolle akneihon hoitoon Teepuusaippuan ja todettiin yhdessä, että ihan mahtava tuote. Päätin sitten ostaa itselleni ihan oman palan, jos vaikka aina huonolta näyttävä ja tuntuva ihoni tykkäisi. Ja kyllä! Ihan selkeästi on silottunut ja näppyjen määrä vähentynyt. Saippua jättää ihon puhtaan tuntuiseksi kuivattamatta silti liikaa.”

”Ihoni teini-ikä on kestänyt kohta 30 vuotta… Joka kuukausi leukaan ilmestyy vaihtelevan kokoisia hormoninäppylöitä. Teepuusaippua näyttäisi nyt viikon kokeilun jälkeen tehoavan epätasaisiin pikkunäppylöihin ja leuan iho tuntuu rauhoittuneen! En vielä osaa sanoa tehoaako isoihin ja tulehtuneisiin näppylöihin, mutta alku on lupaava. Ainoa miinus tulee muodosta: lapset eivät tunnu millään uskovan, että saippua ei ole tarkoitettu käsien pesuun.”

”Sain tuotteesta apua niin rasvoittuvan päänahan hoitoon kuin hormonaaliseen akneen. Huippua kun voi käyttää samaa tuotetta sekä hiuksille että kasvoille! Minulla on ohuet, polkkapituiset hiukset ja päänahkaani vaivaa lisäksi follikuliitti. Rasvoittuminen pahentaa follikuliittia, joten tämä tuote on arkeni pelastus. Minun ei tarvitse välttämättä käyttää edes hoitoainetta tällä saippualla hiuksia pestessäni, sillä se on niin hoitava. Kasvojeni iho on pintakuiva sekaiho, ja couperosa tuo omat haasteensa ihon hoitoon. Sain todella pahan aknen e-pillereistä (pillerit meni vaihtoon). Teepuusaippua rauhoitti myös aknen.”

”Vaikka olen jo kolmekymppinen niin aknea on ollut niin kauan kuin muistan, eikä mistään ole tullut pysyvämpää ratkaisua ongelmaan. Kaikkea kokeilleena en odottanut ihmeitä, mutta tämä oli todellinen löytö – pitää ihon raikkaana, vähentää rasvoittumista ja sitä myötä myös näppylöitä hämmästyttävästi 🙂 KIITOS!”

”Olen jo pitkään kärsinyt todella kuivasta ihosta ja aknesta. Aiemmin käyttämäni pesuaineet tuntuivat kuivattavan ihoani entisestään. Teepuusaippua jättää ihon hyvän tuntuiseksi ja pesee hyvin myös meikit. Ihoni on viikon käytön jälkeen parempi kuin pitkään aikaan. Näpyt ovat selkeästi vähentyneet ja iho puhdistunut. Ihoni on vieläkin todella pintakuiva, mutta toivon että pidempiaikainen teepuusaippuan käyttö antaa helposta kuivuuteen. Kiitos. Tulen varmasti tilaamaan tuotteitasi myös jatkossa.”

”Sain tällä tuotteella aikuisiän hormoninäppylät kuriin eikä uusia näppyjä ole tullut. Mieto tuoksu ei häiritse liikaa ja iho tuntuu puhtaammalta ja raikkaammalta.

”Hei! Haluan vain kiittää mahtavasta tuotteestanne, teepuu saippuasta. Minulle puhkesi aikuisiällä (+30 v) erittäin paha akne, erityisesti leuan ja leukapielien alueelle. Olen kokeillut kaikenlaisia ihonhoitotuotteita, eikä mikään ole auttanut. Tilasin syksyllä teepuu saippuan, enkä voi uskoa kuinka paljon se on auttanut, vaikka edelleen näppyjä on. Aloitus kuvaa ei valitettavasti ole, mutta tässä tämänhetkinen tilanne. Muutos on mieletön, kun vertaa alkutilanteeseen, jossa isoja ja kipeitä finnejä oli molemmat leukapielet täynnä ja alue oli punoittava ja erittäin tulehtunut. KIITOS tästä tuotteesta, en ikinä enää vaihda muuhun!”

Saaren Taika teepuusaippua kokemuksia

”Olen viime vuosina erityisesti talviaikaan kärsinyt voimakkaasta ja joskus jopa lähes sietämättömästä ihon kutinasta. On kaikki mahdolliset perusvoiteet, kosteuttavat suihkeet ym. kokeiltu.
I love me – messuilla tarkoituksenani oli etsiä tuotteita, joilla saisin ihon kutinan ainakin vähenemään. Teidän osastolta myyjän opastukselia ostin Teepuusaippuan. Ja sen jälkeen olen käyttänyt ainoastaan sitä ihon pesussa. Kiitos, aivan huipputuote!!! Ihon kutina pn vähentynyt merkittävästi ja vaikka perusvoiteet on edelleen käytössä niin niidenkin käyttöä on voinut vähentää. Ei ole kyllå paluuta entiseen, jolloin käytin nestemäisiä suihkugeelejä. Messuilta ostamani saippua on ollut myös erittäin riittoisa, nyt vasta alkaa olla lopussa. Ja uusi odottaa jo käyttöä. Mielettömän hyvä hinta-laatusuhde. Kiitos!!”

”Saaren taika Teepuusaippua – aivan huippua!
Olen käyttänyt Teepuusaippua aamuin illoin ja iho tykkää! Hormoni näpyt ja epäpuhtaudet vähentynyt selkeästi ja iho näyttää raikkaammalta ja kuulaammalta kun aikoihin. Todella riittoisa käytössä. Teini-ikäiset lapsetkin käyttävät tuotetta. Tästä tuli uusi lempituote ihonhoidossa.
Nainen 43v.”

”Teepuusaippua, ihana uusi kokemus!
Pehmeä pesuaine, ihana tuoksu. Iho tuntuu sileämmältä jo ensimmäisen pesukerran jälkeen. Kasvojen iho näyttää puhtaammalta, rauhalliselta. Mustapäät omasta mielestä pienentyneet. Innolla jään käyttämään. Teinin akneiholle myös käytössä, siihen vielä jäämme odottamaan tulosta. Rauhallisemmalta näyttää iho tällä hetkellä, viikon käytön jälkeen. Ihana tuote!”

”Iho ihanan pehmeä pesun jälkeen. Pojalla akne nyt käytämme hänellä tätä ja ihon pinta ei vaikuta niin tulehtuneelta. Odotamme mitä apua voi olla alku näyttää hyvältä.”

”Itse tykkään käyttää palasaippuaa, jopa muutaman kerran jälkeen ihottuma käsissä alkoi parantua. Teineille en oikein saanut puhuttua palasaippuan käyttöä. Olisikin hienoa, jos tätä saisi nestemäisenä!”

”Tosi hyvä 3-kymppiselle atooppiselle sekaiholle! Puhdistaa tehokkaasti muttei kuivata. Ihoni pintakuivuu varsinkin talvella voimakkaasti, iho rasvoittuu ja on hormoninäppyjä. Tämä on auttanut kaikkiin, varsinkin näpyt vähentyneet. Poistan tällä myös silmämeikin, siinä pitää hiukan varoa ettei saippuaa pääse silmään sillä kirvelee aika napakasti silmään päästessään. Toinen saippua menossa ja iho voi hyvin!”

”Hurmaava tuoksu! Olen käyttänyt saippuaa vasta muutaman päivän ajan, eikä se ole ainakaan vielä akneani vähentänyt, muttei myöskään lisännyt. Miellyttävän tuntoinen iholla, jättää sen pehmeäksi ja kosteutetun tuntoiseksi. Ihana tuoksu, täydellinen kylpyläfiilis! Toivotaan, että akneenkin tepsisi pidemmällä aikavälillä.”

”Nyt jo täytyy kehua ostoksia.
Tyttärelle ostin teepuusaippuan finneihin ja kolmessa illassa jo huikea ero. Harmittaa etten ottanu kuvaa lähtötilanteesta. Otsa oli ihan punainen ja finnit tosi ärtsyn näkösiä. Laitan liitteenä kuvan miltä näyttää nyt.
Ja tyrni-kehäkukka shampoo ja hoitoaine <3 jo yhden pesun j>KIITOS!!”

Teepuusaippua

”Paras saippua ikinä! Puhdistaa meikit ja jättää ihon raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi. Näpyt ja mustapäät häviää.”

”Teepuusaippuasta tuli murrosikäisten suosikki! Ostin teepuusaippuat molemmille murrosikäisille tyttärilleni, joilla molemmilla jo hieman ongelmia aknen kanssa. Molemmat tykästyivät heti ja sanoivat, että kasvot tuntuvat hyvältä pesun jälkeen – mitään muuta ei kuulemma tästä lähtien enää käytetä. Mielestäni tyttärien kasvot näyttävät puhtaammilta ja heleämmiltä nyt, finnit ovat myös pienentyneet jo muutaman käyttökerran jälkeen. Plussana vegaanisuus ja luomu eli arvot, jotka nousseet suosioon tyttärillä.”

”Hei, pakko laittaa palautetta! Oon ollu niiiiiin tyytyväinen teepuusaippuaan. Mun iho-ongelmat on parantunut todella huomattavasti. Oon kärsiny huonosta ihosta aina, finnejä ja mustapäitä. Tulehdusta naamassa ja aina nousi vaan lisää finnejä naamaan. Kaikkea kokeilin ja tuntu ettei mikään auttanut. Sekä kaikki puhdistusaineet tuntuivat todella tunkkaisilta. Vahingossa teidän mainos tuli Facebookissa vastaan. Lueskelin palautteita ja tietoja tuotteista ja päätin sitten kokeilla teepuusaippuaa. Enkä voi uskoa että tää tuote oikeesti on auttanu näin hyvin. Jätin kaikki muut pois ja pesen ainoastaan teepuusaippualla. Lopuksi vain rasvaa naamaan. Ja toimii muuten hiusten pesussa ihan loistavasti myös. Joten kiitos, todella iso kiitos. Itsetuntokin kohosi kun ei tarvitse yrittää peittää naamaansa enää niin paljon. Ei ole valitettavasti ennen kuvaa mutta laitan liitteenä kuitenkin nykyisen kuvan ihostani.”

Saaren Taika teepuusaippua kokemuksia

”Teepuusaippua on paras tuote mitä olen koskaan kokeillut. Olen kärsinyt röpelöisestä ihosta ja finneistä 30 vuotta. Mikään ei ole auttanut.  Olen kosmetologi koulutukseltani, eli olen lähes kaiken kokeillut. Kiitos tästä ihanasta tuotteesta. Ihoni on sileä,  raikas ja tasaisen värinen.  Pari viikkoa sitten lähdin kaupunkiin ilman meikkiä ekan kerran 30 vuoteen.  Se on jotain se.”

”Ihminen, jolla on samankaltainen iho kuin minulla, suositteli tätä saippuaa minulle lämpimästi. Ensivaikutelma on erittäin hyvä. Saippuan tuoksu on ihana ja iho tuntuu raikkaalta, mutta ei liian kuivalta pesun jälkeen.
Ihoni on talvisin kuiva, mutta paikoin rasvainen ja sen pintaan ilmestyy pieniä finnejä ja mustapäitä. Tuotteen suosittelija on saanut apua näihin ongelmiin tästä saippuasta, joten myös minulla on kovat odotukset. Kiitosta myös kauniista ja ekologisesta pakkauksesta!”

”Itsellä pari kuukautta käyttöä takana, ja heti ensimmäisten parin viikon jälkeen näpyt olivat todellakin suurilta osin hävinneet! Jopa isot kipeät syvällä ihossa olevat finnit ovat kuivuneet pikkuhiljaa pois. Tosin pintakuivuutta vastaan olen joutunut hiukan taistelemaan, mutta sitä on lähes aina syksyisin ja alkutalvesta. Kun muistaa säännöllisen kuorinnan ja hyvän kosteutuksen, iho pysyy kunnossa.”

”Ensimmäisten viikkojen kokemusten perusteella hyvä tuote. Sekä teini-ikäisen, että täti-ikäisen hormoninäppylät ovat vähentyneet. Tuotteen tuoksu on mukavan mieto, joten teinipoikakin suostuu käyttämään. Aluksi tuntui kuivattavan ihoa, mutta jonkin aikaa käytettynä iho ei enää kiristä.”

”Olen jonkun aikaa käyttänyt A****n tuotteita, mutta kun otin kokeiluun Teepuusaippuan, tunne iholla on erilainen. Huomaan heti eron, kun pesen saippuan pois, niin iho on heti puhtaan tuntuinen. Vasta pari viikkoa käyttäneenä, eron huomaa. Kasvot on sileät, mutta on pökänny muutaman kovetun finnin. Liekkö ihon puhdistautumisesta johtuvaa vai omasta suuhun pantavasta.
Mutta kaiken kaikkiaan olen tykännyt todella. Ja suojelen saippuaa, ettei lapseni pääse sitä kuluttamaan. Odotan lisää tuloksia pidemmällä aikavälillä. Kiitos Saaren Taika. Suosittelen.”

”Ihon hormonifinnit vaaleni ja pieneni jo parin käyttö kerran jälkeen, kun yleensä saattavat jumittua leukapieliin useeksi viikoksi. Ihme aine siis. Omille pitkille hiuksille palasaippuat eivät olleen hyviä. Etikkahuuhtelusta huolimatta jäivät tahmeaksi ja rasvottuivat jo yön jälkeen, mutta lyhyille miesten hiuksille ja ennen kaikkea miehen ja pojan hilseileville päänahoille tehnyt hyvää teidän palashampoo.”

”Tyttärelle tuli aiemman vuokra-asunnon aikaan paha ihottuma, nesteisiä rakkuloita ja sietämätöntä kutinaa. Tätä jatkui vaikka 3 kuukauden päästä ihottuman alkamisesta tytär ehti muuttaa toiseen asuntoon. Voiteet, apteekkituotteet eivät auttaneet tai antoivat helpotuksen hetkeksi. Kahden(!) pesukerran jälkeen teepuusaippualla ihottuma rauhoittui, kutina lakkasi ja teepuusaippua hoiti ennennäkemättömällä tavalla kivuliaat näppylät kuivattamalla, pudottamalla hilseillen märkivät näppylät ja tekemällä ihon jälleen ehjäksi. Jalkojen iho, oikeastaan koko alavartalo on vielä kauttaaltaan ihottuman peitossa mutta uskomme että sinnikäs teepuusaippualla hoitaminen jatkossa auttaa ihoa tervehtymään. Olemme kiitollisia, kiitos Johanna ja apujoukot sinnikkäästä tuotekehittelystä ja ekologisuudesta ja avusta jonka tyttäreni on saanut <3 Jatkakaa samaan malliin!>

”Kaikkea mahdollista ainetta on tullut kokeiltua, mutta aikuisiän akne/hormoninäppylät eivät rauhoittuneet millään. Päätin kokeilla vielä tätä yhtä tuotetta ennen kuin marssin lääkäriin hakemaan jotkut tujut lääkkeet taltuttamaan ongelman. No eipä tarvinnut lähteä lääkäriin, kun teepuusaippua oli taltuttanut ongelman viikossa. En uskalla ikinä enää vaihtaa mihinkään muuhun :D”

”Olen käyttänyt tuotetta vasta reilun viikon ajan, mutta huomaan kasvojeni ihon tasoittuneen ja punoituksen rauhoittuneen. Olen 30v nainen ja ongelmani on mm. kipeät hormonifinnit. Niitä on edelleen toki tullut uusia, mutta huomaan nyt jo niiden kuivuvan nopeammin pois. Olen kokeillut monia kalliita tuotteita ja olen iloinen että nyt kokeilussa on tuote joka todella tuntuu toimivan. Kasvoni vaativat enemmän kosteutusta tämän kanssa kuin aiemmin käytössä olleiden tuotteiden kanssa, mutta koen herkän ihoni kestävän tuotteen silti hyvin.”

”Olen jo pitempään kärsinyt leuan alueen hormoninäppyläisestä ihosta. Olen kokeillut monia eri pesuaineita ja rasvoja, mutta teepuusaippua tuntuu olevan ensimmäinen tuote, joka on oikeasti helpottanut vaivaani. En ole käyttänyt tuotetta vielä montaakaan päivää, mutta iho on selkeästi rauhoittunut. Toivottavasti pidemmässä käytössä näpyt häviävät kokonaan.”

”Suolasaippua ja Teepuusaippua. 13v pojan kasvojen iho, epäpuhtaudet, vähenivät merkittävästi. Hän halusi, että tilataan uusi teesaippua heti kun ensimmäinen loppui. Suolasaippuan ostin kokeeksi aikuiselle tyttärelleni. Hänellä atoopinen iho, mutta kasvoissa paljon finnejä. Nyt katsomaan miten vaikuttaa hänellä. Mutta siis ainakin yksi tyytyväinen asiakas meillä!”

”Teepuusaippuan ja Kamomilla sheavoiteen yhdistelmällä sain pahan ihottuman laantumaan kahdessa (2) päivässä!! Jo ekan käyttökerran jälkeen räikeä punotus hävisi ja sen jälkeen ihottuma vain ”hiipui” pois. Pesin siis ensin Teepuusaippualla ja sen jälkeen panin Kamomilla sheavoidetta aamuin illoin. Ihottuma oli vaivannut jo monta viikkoa, eikä mikään auttanut siihen (tuntui vain pahenevan ja pahenevan). Ajattelin jo että on pakko lähteä lääkäriin sen kanssa, kun oli sellaisessa paikassa, mutta Saaren Taika -tuotteet todellakin toimivat ”taikuuden lailla””

”Teepuusaippua on koko perheemme suosikki! Auttaa teini-ikäisen kuin myös aikuisiän finneihin, mustapäitä tulee vähemmän ja mielestäni on rauhoittanut muutenkin kasvojen ihoa ja kasvojen punoitus on vähentynyt. Itselläni myös atooppinen iho ja teepuusaippua rauhoittaa myös käsivarsien/reisien atooppistaihoa! Suosittelen! :)”

Siirry Saaren Taika Shoppiin ja osta oma Teepuusaippuasi nyt! Nopea toimitus!

”Teepuusaippua, en ole itse käyttänyt mutta tyttärelle (16.v) tilasin sen ja auttanut näppyihin naamassa silminnähden. Ja itellä käytössä sheavoide, hyvä naamassa ja jalkapohjissa ja ihan paras hiuksissa, kun laittaa pesun jälkeen kosteisiin ja jättää. Omat luonnonkiharat ei niin pörröiset enää. <3 Uskon ett>

”Teepuusaippua – kasvojen pelastus! Teepuusaippualla pääsin eroon kasvoihin ilmestyneistä kuivista punaisista pisteistä, jotka sain minulle epäsopivista meikeistä! (allerginen reaktio)
Ennen teepuusaippuan testausta en saanut punertavuutta katoamaan vaikka poistin allergisoivat meikit käytöstäni ja yritin hoitaa kuivaa ihoa erilaisilla rasvoilla. Kuivuus ja punoitus eivät kuitenkaan kadonneet.
Kuin tilauksesta Saaren Taika tuli minua instagramissa vastaan ja muiden käyttäjien arvosteluista innostuneena tilasin teepuusaippuan testiin omiinkin iho-ongelmiini. Ja TADAA! Sekä kuivuus että punoitus kasvoilta ovat viimeinkin poissa jo parin käyttökerran jälkeen! Ihanaa, kun on löytänyt tuotteen/tuotteita joita voi rehellisesti suositella ystäville ja tuotteet ovat vieläpä ekologisiakin!
Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta kyllä se vaan totisinta totta on! Kiitos Saaren Taika!”

”Superisti kiitos ihan mahtavasta tuotteesta, mutta myös ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta! Ihan täytyy näin kommentoida, sillä positiivista palautetta ei voi koskaan saada liikaa. 🙂 Olen koko ikäni kärsinyt iho-ongelmista, niin atooppisen kuin aknenkin kanssa, ja aikuisena tuhlannut järjettömät määrät energiaa ja rahaa löytääkseni sopivat ihonhoitotuotteet. Teepuusaippua on yksinkertaisesti ihmeellinen. Sillä peseytyy myös hiukset, jotka ovat nyt niin elinvoimaiset ja hyvinvoivat, etten kuvittelekaan palaavani takaisin ’normishampooseen’. Iho-ongelmat ovat monille paitsi ulkoisesti myös sisäisesti stressaavia: Siispä lämmin kiitos myös sisäisestä rauhasta. Kaunista syksyn jatkoa!”

”Saippuaa on miellyttävä käyttää, vaahtoaa sopivasti. Hiuksiin en ole uskaltanut kokeilla, mutta ostinkin iholle käytettäväksi. Mukavan kosteutettu olo jää iholle, ei ole tarvinnut rasvata päivittäin. Tehoa hormoninäppyihin niiden vuoksi tuotteen tilasin) en vielä ole varmaksi havainnut, ehkä vähän rauhallisempi dekolteealue ja leuka + leuanalus on.. käyttö jatkukoon siis!”

”Ihanasti pakattu ja kaunis tuote. Kuiva ihoni ei kaivannut juurikaan kosteusvoidetta tämän saippuan jälkeen. Pesin myös hiukset tällä samalla tuotteella ja yleensä kovin sähköiset hiukseni olivat ihanan hoidetun oloiset.”

”Mielettömän hyvä tuote en olisi uskonut vuosia ollut ongelmia ihon kanssa ja tämä tuote auttanut tosi paljon, toisenkin ostin jälleenmyyjältä Kankaanpäästä. Narupussukka saippuan suojaamiseksi myös kätevä. Saippuassa ihana tuoksu ja koostumus, todellakin SUOSITTELEN!!”

”Tilasin tuotteen teini-ikäiselle tyttärelle ihon puhdistamista varten ja hiusongelmiin (kuiva päänahka, rasvoittuvat hiukset). Olemme aikaisemmin jo käyttäneet kasvipohjaisia tuotteita, mutta niissä puhdistusteho ei ole toivotunlainen. Teepuusaippua vaahtoutuu, puhdistaa ja jättää tunteen kosteammasta hyvinvoivasta ihosta. Ja siis nämä omaa testausta, vielä tuon teinin taivuttelu palasaippuan käyttöön kesken. Kohtahan se nähdään miten toimii pakkasten iskiessä.”

”Huippu tuote pintakuivan sekaihon puhdistukseen. Toimii myös meikkivoiteen/meikin poistoon hyvin. Ei kuivata ihoa vaan muutama pisara kosteuttavaa voidetta riittää pesun jälkeen.”

”Kun on kärsinyt hormonaalisista näpystä suunpielissä ja ohimolla koko ikänsä niin parasta on löytää tuote joka siihen toimii!! Eihän se niitä ehkäise tietenkään mutta lähtevät parin päivän sisällä pois ja parantuvat! Näpyt ei kerkee eskaloitua siihen tilanteeseen että ne olisi tulehtuneita! Mahti tuote ja vahva suositus.”

”Pari viikkoa käytetty esiteinin kanssa, tyttären hormoninäpyt hieman rauhoittuneet käsivarsista ja muistaa käyttää joka ilta suihkun yhteydessä =). Tuoksu ihanan luonnollinen, tytärkin tykkää vaikka on normaalisti makeiden ja hedelmäisten suihkusaippuoiden ystävä.”

 

Siirry Saaren Taika Shoppiin ja osta oma Teepuusaippuasi nyt! Nopea toimitus!

 

”Olemme koko perhe alkaneet käyttää saippuaa hiustenpesuun. Tuntuu että hiukset ovat lisääntyneet! Myös kaikenlainen hiuspohjan kutina on loppunut. Suosittelen lämpimästi!”

”Teepuusaippua on 1.laatua, ulkonäöllisesti ja myös vaikutuksiltaan iho-ongelmiin. Tämä tuote todella toimii. Minut jo pakkaus lumosi ja tuoksu + saippuan ulkonäkö. Huolella tehty tuote. Palvelu oli ystävällistä ja toimituskin oli suhteellisen nopeaa. Tilaan jatkossakin.”

”Teepuu saippua on ollu kaikista paras, oon pystyny jättää kortisonipohjaisen lääkerasvan pois käytöstä ja miulla on atooppinen iho joka on pysynyt nyt tosi hyvänä. Kovana kakkosena tulee teepuushampoo joka on mahtavasti rauhoittanut kovasti kutisevan päänahan <3>

”Aivan paras tuote kasvojen päivittäiseen puhdistukseen. Kolme kertaa käytetty ja merkkejä ihon kunnon paranemisesta on jo havaittavissa. Pesee kaiken meikin pois, myös vedenkestävän ripsivärin. Riittoisa ja tottakai voi hyvillä mielin putsailla kasvoja, kun tietää, että kyseessä on luonnonmukainen tuote 🙂 Suosittelen +++++”

”Kärsin yllättäen alkaneesta hormonifinnistä, joka puhkesi pääasiassa leukaani täyttäen sen kipeillä ja rumilla finneillä. Olin jo kokeillut epätoivoisena vaikka mitä tuotteita ja siksi suhtauduin tähänkin aluksi skeptisesti. Nyt olen käyttänyt saippuaa reilun viikon ja ero on huomattava. Leuassani on vielä jonkin verran mustapäitä mutta kaikki kipeät ja isot ihonalaiset finnit ovat kadonneet ja itsetuntoni on taas palannut entiselleen kun ei tarvitse miettiä että millä ihmeellä saan finnit pois tai edes piiloon.”

”Törmäsin tuotteeseen täysin sattumalta ja luin epäuskoisena tuotearvostelua; voiko tosiaan olla noin hyvä tuote, ja vielä luonnollisista aineista? Ajattelin, että no kokeillaan, eipä se isokaan menetys ole vaikkei toimisi.. Vastaus: KYLLÄ VOI! Olen koko aikuisikäni kamppaillut epäpuhtaan ihon kanssa, ja nyt neljän viikon käytön jälkeen totean, että kasvoissani ei ole yhtään näppylää!! Tunne on huikea! Olen sanomattoman onnellinen, ja Teepuusaippuasta en enää koskaan luovu! Kiitos”

”Teepuusaippua selkeästi rauhoittaa ihoa. Saippua ei kuivata pintakuivaa ihoa. Suosittelen ehdottomasti. Tämä tuote jää ehdottomasti säännölliseen käyttöön yhdessä sheavoiteen kanssa. Tuotteen ekologisuus on myös tärkeä valintaperuste.”

”Teepuusaippua: Olen nyt muutamana päivänä pessyt kasvot ja kädet aamuin illoin tällä saippualla. Kasvot tuntuvat ja näyttävät puhtaammilta. Epäpuhtaudet iholla näyttävät rauhoittavan. Kiitos teepuusaippuan!”

”Teepuusaippua: Ihana tuoksu tuotteessa! Ihon punoitus loppui heti kun aloin käyttämään tätä naaman pesuun. Erittäin tyytyväinen tuotteeseen!”

”Teepuusaippua: Nopea apu kolmekymppisen ihon epäpuhtauksiin! Ei tarvinnut kauaa käyttää tätä tuotetta kun huomasin, että mustapäät ja finnit sekä ihon rasvaisuus olivat selkeästi vähentyneet. Iho on tasaisempi, kuulaampi ja ennen kaikkea raikkaan näköinen! Auttaa myös pääsemään eroon stressin ja hormonien aiheuttamista näpyistä nopeammin. Käytän yhdessä tätä sekä Veera suolasaippuaa, enkä enää aio palata vanhoihin tuotteisiin. Kotimainen käsityönä tehty laatutuote, vakuutti minut kyllä ja hinnan puolesta uskalsi ottaa riskillä kokeiluun. Erittäin riittoisa ja ekologinen vaihtoehto nestemäisille pesuaineille. Tähän tuotteeseen ei yksinkertaisesti voi pettyä.”

”Teepuusaippua: Kiitos elämänlaatuni parantamisesta! Teidän teepuusaippua on ihan huippu keksintö. Kasvojeni iho ei ole ollut näin tasavärinen, finnitön ja kuulas sitten sen, kun murrosiässä se alkoi oireilemaan. (Olen nyt 30-vuotias, ja kyllä, tässä ajassa ehtinyt siis kokeilemaan vaikka ja mitä ihonhoitotuotteita ja -niksejä). Enää ei tarvitse peittää kasvoja meikkivoiteen alle, vaan voi pää pystyssä kulkea. Uskomaton vaikutus saatu tällä saippualla aikaan sekä ulkoisesti että sisäisesti.”

”Teepuusaippualla loistava hintalaatusuhde! Olen käyttänyt n. kaksi viikkoa kasvoille tätä tuotetta, ja äimistynyt siitä miten lyhyessä ajassa on tullut mielettömiä tuloksia. Minun sekaiholle riittää, kun pesen teepuusaippualla kerran päivässä, muuten kasvoista tulee kuivan tuntuisesti. Uusia finnejä eikä mustapäitä ei ole tullut, ja vanhat finni kuivuvat vauhdilla pois. Tästä tuli kertaheitolla korvaamaton!”

”Kyselin tuossa kuukausi takaperin ontelosyyliin apua ja haluaisin antaa nyt palautetta. Molluskoita on pahimmillaan ollut noin 50-60kpl ympäri kehoa. Pahimmat paikat selkä ja taipeet. Vinkistä ostin heti Teepuusaippuaa ja olen pessyt sillä joka ilta lapsen saippuaa säästelemättä. Ja nyt, juuri pesulta tulin lapsen kanssa ja täytyy sanoa, että molluskoja on alle 10kpl. Hyvin pian saippuan käytön jälkeen, ne ikään kuin räjähtivät auki, näyttivät pahasti tulehtuneilta ja parin päivän sisällä yksi vuorollaan kuivui pois. Uusia en tule samaa tahtia tai voi olla, etten pysy kaikissa perässä, mutta joka tapauksessa tämä on meidän pelastus. Ihme tavaraa. Nyt tulee muutaman päivän tauko, sillä saippua jo niin pieni nykerö, että uusi olisi pitänyt tilata jo aiemmin, mutta tässä arkihässäkässä ei ole muistanut. Mutta iso kiitos. Aivan huippu juttu. Tässä löytyi molluskoihinkin oma saippua ja ne häipyy!”

”Nyt oli pakko laittaa isot kehut kun olen hetken aikaa käyttänyt kasvojen puhdistukseen Teepuusaippuaa sekä sitten iltasin voiteena pellavaöljy sekä manteliöljy sheavoita ja aamusin pelkkää sheavoita niin nenän mustapäät ovat hävinneet! Olen nuoresta asti niistä kärsinyt ja mikään tähän mennessä ole auttanut niihin vaikka kaikkea kokeillu. Hetkellisesti on auttanut kun käynyt ne kosmetologilla poistamassa mutta ei ole mennyt kauaa kun nenä on taas niitä täynnä. Se oli kaamea ja ajatus oli että tarvisi mennä mutta en ole saanut vain aikaseksi varattua aikaa ja nyt havahduin että eihän niitä mustapäitä enää ole!”

”Ostin ensin Teepuu- ja Metsähinen saippuat, ja tykkään molemmista heti ensi kokeilun jälkeen. Puhdistusmaito oli loppunut joten kokeilin molempia kasvoihin ja parin päivän päästä huomasin miten tasainen iho on. ? Aika hyvä saippualle joka ei ole varsinaisesti tarkoitettu kasvoille, omalle iholle ei aiheuta kirvelyä tai kuivata liikaa:). Nyt kokeilussa Syksy pyykkietikka ja todella hyvin tuoksut valittu yhteen. Jokaisen tuoksun haistaa ja tuo oman sävyn. Onnistuin jotenkin loiskauttamaan sitä jonnekin kylppärissä ja nyt koko kämppä tuoksuu vienosti sitruunaiselle.”

”Teepuusaippua äkkiseltään tuntuu parhaalta kasvojen pesuaineelta. Olen nyt viikon verran käyttänyt teepuusaippuaa kasvojen puhdistukseen. Iho ei punoita, eikä uusia näppyjä ole tullut. Olen siis viimeiset 16 vuotta kärsinyt akne-ihosta. Käytössä on ollut eri meikkifirmojen tuotteita sekä lääkärin määräämiä, että apteekin käsikauppapesuaineita. Innolla odotan että aikaa kuluu enemmän ja näen miten tilanne kehittyy. Tuoksu saippuassa ei ole ihan mieleisin, mutta onneksi tuoksun tuntee vain kasvoja pestessä.”

Siirry Saaren Taika Shoppiin ja osta oma Teepuusaippuasi nyt! Nopea toimitus!

Lue alkuperäinen postaus tässä blogissa: this site

Share:

Follow