Saaren Taika tuotteet valmistuvat käsityönä Suomessa

Tuotteidemme ideat ja reseptit ovat syntyneet Särkisalon puhtaan saaristoluonnon inspiroimina. Tämä ainutlaatuinen ympäristö kannustaa meitä suomalaiseen käsityöhön sekä korkealaatuisten luonnonkosmetiikkatuotteiden valmistukseen.

SAAREN TAIKA TYRNI LUKSUS SPA SAIPPUA VALMISTUU KÄSITYÖNÄ SUOMESSA

Eettisyys on Saaren Taiassa elämäntapa

Saaren Taika® -tuotteiden valmistus tapahtuu luonnonkauniissa Särkisalossa ja Perniössä, aivan Saaristomeren kansallispuiston ja Teijon luonnonsuojelualueen läheisyydessä.

Tuotteidemme ideat ja reseptit ovat syntyneet Särkisalon puhtaan saaristoluonnon inspiroimina. Tämä ainutlaatuinen ympäristö kannustaa meitä suomalaiseen käsityöhön sekä korkealaatuisten luonnonkosmetiikkatuotteiden valmistukseen.

Kun pidät kädessäsi Saaren Taian tuotetta, pidät kädessäsi kokonaista tarinaa. 🌿💚

joutsenet Särkisalossa

Käsityönä tapahtuvan tuotannon työllistävä vaikutus

Kun valitset Saaren Taika pyykkietikan, valitset tuotteen, joka on luotu alusta loppuun käsityönä. Tämä ei ole vain valinta puhtaamman pyykin puolesta, vaan myös valinta, joka työllistää 2-3 ihmistä kokoaikaisesti. Koneellisessa tuotannossa tämä olisi vain yhden ihmisen työ, mutta me olemme valinneet käsityön.

Samoin, kun ostat palasaippuamme, annat työtä 3-5:lle henkilölle saippuamme valmistuksessa ja 2-4:lle henkilölle sen pakkaamisessa. Tämä on valinta, joka tuottaa 3-7 työpaikkaa, jotka koneistetussa tehtaassa olisivat kadonneet.

Verkkokauppamme varastointi ja tilaustenkäsittely työllistää sesongista riippuen 4-8 ihmistä kokoaikaisesti, sillä emme ole ulkoistaneet varastoamme, emmekä tilaustenkäsittelyämme.

Eettisyys Saaren Taiassa ei siis ole vain sanahelinää, vaan se on elämäntapamme, joka ulottuu aina tuotannosta jälleenmyyjiimme.

Sillä vaikka voisimme laajentaa toimintaamme suuriin päivittäistavarakauppoihin ja kasvattaa sillä liikevaihtoamme, olemme tietoisesti valinneet kumppaneiksemme vain pienet erikoisliikkeet. Haluamme tällä päätöksellä tukea suomalaista pienyrittäjyyttä ja luoda kestäväämpää tulevaisuutta.

Joten kun näet Saaren Taian tuotteen, tiedät, että se on investointi eettisiin arvoihin, kestävään kehitykseen ja ennen kaikkea – se on investointi sinuun.

Kiitos, että olet osa tätä matkaa ja valitset tehdä hyvää sekä itsellesi että ympäröivälle maailmalle. 🌿💚

#saarentaika #suomalainenkäsityö #kotimaista #kotimaistakäsityötä #käsityö #käsintehty #luonnonkosmetiikka #käsityötä #saippuanvalmistus #soapmaking #naturalcosmetics

Asiakkaidemme kokemuksia Saaren Taika tuotteista

”Minulla on couperoottinen ja kuiva iho johon tullee varsinkin alaleuan alle finnejä. Oon hävennyt aina sitä kun olen punainen kuin rapu saunan, pakkasen tai auringon paisteen jälkeen. Enkä ikinä ole oikein tienny mistä saisin oikeasti apua varsinkin tähän punoitukseen.

Päätin kokeilla googlettelujen ja arvostelun lukujen jälkeen Saaren Taian Tyrni Luksus Spa saippuaa, Appelsiini kamomilla kasvovettä ja Rauhoittavaa hoitovoidetta punaiselle iholle. En olis ikinä uskonut, että näin nopeasti näkyy tuloksia. Iho tuntuu pehmeeltä eikä enään otsastakaan tunnu kuivalta + näpyt on alkanut pienentyä myö leuan alla. Kuvien välissä on vain VIIKKO tuotteiden käyttöä. Mitä parasta, en ole enään niin Rapu 🤩

Vielä pitää lisätä Kiitokset teille ja teidän ihonhoito tuotteille.

Ootte ihoni pelastus”

@saarentaika

Saaren Taika -tuotteiden valmistus tapahtuu luonnonkauniissa Särkisalossa ja Perniössä, aivan Saaristomeren kansallispuiston ja Teijon luonnonsuojelualueen läheisyydessä. Tuotteidemme ideat ja reseptit ovat syntyneet Särkisalon puhtaan saaristoluonnon inspiroimina. Nämä ainutlaatuiset ympäristöt heijastavat suomalaista käsityöperinnettä ja korkealaatuisten luonnonkosmetiikkatuotteiden valmistusta. Kun pidät kädessäsi Saaren Taian tuotetta, pidät kädessäsi kokonaista tarinaa – sydämen lämpöä, sielun syvyyttä ja käsien taitoa, jotka ovat antaneet sille elämän. 🌿💚 Kun valitset meidän pyykkietikkamme, valitset tuotteen, joka on luotu alusta loppuun käsityönä. Tämä ei ole vain valinta puhtaamman pyykin puolesta, vaan myös valinta, joka työllistää 2-3 ihmistä kokoaikaisesti. Koneellisessa maailmassa tämä voisi olla vain yhden ihmisen työ, mutta me valitsemme ihmisläheisyyden. Samoin, kun ostat palasaippuamme, tuet työtä, joka työllistää 3-5 henkilöä valmistuksessa ja 2-4 henkilöä pakkaamisessa. Tämä on valinta, joka säilyttää 3-7 työpaikkaa, jotka muuten saattaisivat kadota. Ja kun teet ostoksia verkkokaupassamme, olethan tietoinen, että jokainen paketti on pakattu käsin, työllistäen sesongista riippuen 4-8 ihmistä kokoaikaisesti. Eettisyys Saaren Taiassa ei ole vain sana; se on elämäntapa, joka ulottuu aina tuotannosta jälleenmyyjiimme. Vaikka voisimme laajentaa toimintaamme suuriin päivittäistavarakauppoihin, olemme tietoisesti valinneet kumppaneiksemme pienet erikoisliikkeet. Haluamme olla voima, joka tukee suomalaista yrittäjyyttä ja luo kestävää tulevaisuutta. Joten kun näet Saaren Taian tuotteen, tiedät, että se on investointi eettisiin arvoihin, kestävään kehitykseen ja ennen kaikkea – se on investointi sinuun. Kiitos, että olet osa tätä matkaa ja valitset tehdä hyvää sekä itsellesi että ympäröivälle maailmalle. 🌿💚 Tutustu Saaren Taikaan: https://www.saarentaika.com/ #saarentaika #suomalainenkäsityö #kotimaista #kotimaistakäsityötä #käsityö #käsintehty #luonnonkosmetiikka #käsityötä #saippuanvalmistus #soapmaking #naturalcosmetics

♬ original sound – SaarenTaika

Lue alkuperäinen postaus tässä blogissa: this site

Share:

Follow