Vaikka sinulla ei olisi aikaa ihonhoitoon, niin huolehdi siitä ettet unohda näitä kahta tuotetta!

Kevät on kiireistä aikaa! Lisääntynyt auringonvalo saa meidät liikkumaan enemmän, valmistelemaan mökkiä kesäkauteen, tekemään kodin kevätsiivousta, hurahtamaan uusiin puutarhajuttuihin ja niin edelleen. Mutta kaiken tämän uuden ihanan keskellä, saattaa monella meistä ihonhoito jäädä hieman vähemmälle huomiolle. Ei hätää, kun muistat ainakin nämä kaksi tuotetta!

Kiireisen ihon 2 must -tuotetta!

Kiireisen ihon 2 must -tuotetta!

Kevät on kiireistä aikaa! Lisääntynyt auringonvalo saa meidät liikkumaan enemmän, valmistelemaan mökkiä kesäkauteen, tekemään kodin kevätsiivousta, hurahtamaan uusiin puutarhajuttuihin ja niin edelleen.

Mutta kaiken tämän uuden ihanan keskellä, saattaa monella meistä ihonhoito jäädä hieman vähemmälle huomiolle. Ei hätää, kun muistat ainakin nämä kaksi tuotetta!

Ihonhoidon 2 tärkeintä kulmakiveä

Kiireinen elämäntyyli on nykypäivänä monelle tuttua, ja usein ihonhoitorutiinit saattavat jäädä arjen kiireiden jalkoihin. Vaikka aikaa ei olisikaan runsaasti käytettävissä, on kuitenkin tärkeää muistaa muutama perustuote ihonhoitorutiinissa.

Tässä artikkelissa keskitymme kahteen tuotteeseen, jotka ovat tehokkaita, helppokäyttöisiä ja nopeita käyttää: teepuusaippuaan ja kasvovoiteeseen.

Nämä kaksi tuotetta ovat ihonhoidon kulmakiviä, jotka auttavat pitämään ihosi terveenä ja hehkuvana, vaikka aikasi olisikin kortilla.

Teepuusaippua, ihon terveyden perusta


Saaren Taika teepuusaippua estää tutkitusti aknea

Saaren Taika Teepuusaippua on saavuttanut kulttimaineen monissa eri medioissa ja on todellakin Suomen myydyin kasvosaippua! 

Tarkasti vaalittu reseptimme takaa, että Teepuusaippuamme sopii kaikille ihotyypeille. Se ei kuivata ihoasi tavallisten saippuoiden tapaan, sillä se on kehitetty nimenomaan säilyttämään ihon oma kosteus, samalla, kun sen antibakteeriset ainesosat ehkäisevät niin aknea (kliinisesti todistettu*), hillitsevät kutinaa kuin putsaavat iholtasi päivän mittaan iholle laskeutuneet bakteerit ja epäpuhtaudetkin. 

Saaren Taika Teepuusaippua on monipuolisuudessaan ja hellävaraisuudessaan joka kodin tehokas moniottelija, sillä se sopii niin käsille, kasvoille, vartalolle ja jopa hiuksillekin!

Tosin, mikäli kärsit rasvoittuvista hiuksista, kannattaa houstenpesuun valita mieluummin Teepuushampoo, joka ei sisällä yhtä paljon ihoa helliviä öljyjä, eikä siten rasvoita hiuksiasi enempää. 

Älä unohda kosteutusta!

Kosteutettu iho ei ole vain miellyttävän tuntuinen, vaan se takaa sinulle myös kokonaisvaltaisemmin paremman terveyden.

On nimittäin tutkittua, että kuiva iho saa aikaan ihon suojamuurin vahingoittumisen, joka taas voi johtaa useisiin terveysongelmiin ja iho-ongelmiin, koska se heikentää ihon kykyä toimia tehokkaana esteenä ympäristön haittavaikutuksia ja patogeenejä vastaan.

Tässä joitakin terveysongelmia, joita vahingoittunut ihon suojamuuri voi aiheuttaa:

1. Kuivuus ja Ihottumat
Kun ihosi suojamuuri on vahingoittunut, ihon kyky säilyttää kosteutta heikkenee, mikä johtaa ihon kuivuuteen. Tämä voi puolestaan aiheuttaa sinulle ihottumia, hilseilyä ja kutinaa.

2. Herkistyminen
Vaurioitunut ihon suojamuuri voi tehdä ihostasi herkemmän kosmetiikalle, saasteille ja muille ympäristötekijöille. Tämä herkistyminen voi ilmetä punoituksena, ärsytyksenä tai allergisina reaktioina.

3. Infektiot
Ihon suojamuurin heikentyessä patogeenit, kuten bakteerit, virukset ja sienet, voivat tunkeutua ihoosi helpommin, mikä voi johtaa infektioihin. Esimerkkejä tällaisista infektioista ovat follikuliitti, impetigo ja sieni-infektiot.

4. Atopia ja Ekseema
Vahingoittunut ihon suojamuuri on yleinen tekijä atooppisen dermatiitin (ekseeman) taustalla. Tämä voi pahentaa olemassa olevia oireita, kuten kuivuutta, kutinaa ja tulehduksia.

5. Akne
Kun ihon suojamuuri on vaurioitunut, se voi häiritä ihosi talintuotantoa ja follikkelien toimintaa, mikä voi edistää aknen muodostumista tai pahentaa sitä.

6. Ihon ikääntyminen
Vahingoittunut ihon suojamuuri voi nopeuttaa ihosi ikääntymisen merkkien näkymistä, kuten ryppyjen ja juonteiden muodostumista sekä ihon veltostumista, koska ihosi menettää kykynsä säilyttää kosteutta ja suojautua ympäristövaurioilta.

Huolehdi ihosi suojamuurin kunnosta näin

Käytä Saaren Taika Teepuusaippuaa ihosi pesuun, sillä se ei sisällä ihon suojamuuria vahingoittavia sulfaatteja, eikä muitakaan synteettisiä ja ihon normaalia tilaa häiritseviä ainesosia. 

Käytä ihollesi sopivaa kosteusvoidetta, joka ravitsee ihoasi ja huolehtii ihosi suojamuurin kunnosta. Vältä voiteita, joissa on ihohuokosia tukkivia ainesosia, kuten silikoneja, keinotekoisia haitta-aineita, kuten parabeeneja ja ihoa kuivattavia ainesosia, kuten alkoholeja.

Voit tehdä ilmaisen ihoanalyysin verkkokaupassamme, jonka avulla saat parhaiten omalle ihollesi sopivien tuotteiden suositukset. 

Tai valita itsellesi jonkin alla näkyvistä asiakkaidemme suosikeista:

Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide

Kollageeni A-vitamiini (retinoli) kasvovoide näppyjä, juonteita ja ryppyjä vastaan

Mustikka kasvovoide, hillitsee juonteita ja pigmenttimuutoksia, sopii käytettäväksi myös kesällä

Aloe Vera 24H Kosteuttaja, sis. Sheavoita & Kauransiemenöljyä

Lue alkuperäinen postaus tässä blogissa: this site

Share:

Follow