Tiedätkö mitä laitat ihollesi, kun käytät kipugeelejä? Saaren Taika kylmägeeli on mikromuoviton, väriaineeton, lääkeaineeton, eikä se ole haitallista terveydelle tai vesistölle

Kipugeeli, kipuvoide, kylmägeeli, kylmävoide. Tiedätkö mitä laitat ihollesi, kun käytät kipugeelejä? Saaren Taika kylmägeeli on mikromuoviton, väriaineeton, lääkeaineeton, eikä se ole haitallista terveydelle tai vesistölle!

Tiedätkö mitä laitat ihollesi, kun käytät kipugeelejä? Saaren Taika kylmägeeli on mikromuoviton, väriaineeton, lääkeaineeton, eikä se ole haitallista terveydelle tai vesistölle

Kipugeeli, kipuvoide, kylmägeeli, kylmävoide!

Tiedätkö mitä laitat ihollesi, kun käytät kipugeelejä? Saaren Taika kylmägeeli on mikromuoviton, väriaineeton, lääkeaineeton, eikä se ole haitallista terveydelle tai vesistölle.

Kipugeeli

Ruotsalaisapteekeissa diklofenaakkia sisältävät kipugeelit ovat tästedes myynnissä vain tiskin takana.

Ruotsin apteekkiliiton äskettäisen päätöksen syynä ovat diklofenaakin vesistölle aiheuttamat ympäristöriskit.

Linkki artikkeliin: https://yle.fi/a/74-20021497

Vesistöille erittäin haitallista diklofenaakkia on neljässä eri itsehoitolääkkeinä käytettävissä kipugeeleissä, jotka ovat luultavasti tuttuja meille jokaiselle. 

Suomen luonnonvesissä onkin jo havaittu sellaisia pitoisuuksia diklofenaakkia, että se voi aiheuttaa muutoksia kalojen munuaisissa.

Jätevedenkäsittelyssä diklofenaakki on hankala aine, eivätkä nykyiset jäteveden puhdistusmenetelmät kykene juurikkaan poistamaan diklofenaakkia puhdistusprosessien aikana. 

Saaren Taika kylmägeeli, tehokas valinta

”Apua vaivoihini! Ristiselkävaivani lievittyy – voin nukkuakin! Käsien nivelrikon aiheuttamat jomotukset eivät aina mielessä.”

”Loistava tuote. Leikkauksen jälkeiset jumit on historiaa. Näitä tulee tilattua jatkossakin. Nopea vaikutus myös suuri plussa.”

”MAHTITUOTE! Loistavasti viilentää ja vähentää turvotusta sekä rauhoittaa niin jalkoja kuin kipeätä olkapäätä.

Yleisten kipugeelien muut haitat

Kipugeelien vastuullisesta käytöstä on kampanjoitu Suomessakin ja muistutettu, että näitä yleisiä kipugeelejä ei pidä käyttää pitkiä aikoja kerrallaan ja, että myös kädet tulisi pyyhkiä paperiin ennen käsien pesua, jottei tätä haitallista ainetta pääsisi vesistöihin.

Yleisesti myynnissä olevien kipugeelien muita tunnettuja haittavaikutuksia ovat muun muassa:

 • ihon ärsytys tai kutina, jossa geeliä on käytetty
 • ihon kuivuus, hilseily tai punoitus
 • ihonäpyt tai kystat
 • nokkosihottuma tai turvotus
 • tunnottomuus ja kihelmöinti
 • pahoinvointi tai oksentelu
 • vatsakipu
 • vatsanpuru
 • ripuli ja turvotus

Huolestuttavan ympäristösaasteen listalle

Diklofenaakki, ei-steroidinen tulehduskipulääke, on muodostunut huolestuttavaksi ympäristösaasteeksi; siksi se on sisällytetty EU:n vesipuitedirektiivin tarkkailulistalle. 

Diklofenaakille altistumisen lisääntyminen ei ainoastaan herätä terveyshuolia haaskalinnuille, vesieläimille ja kasveille, vaan aiheuttaa myös vakavia uhkia nisäkkäille.

Diklofenaakin kaikkialla läsnä olevaa luonne pinta-vedessä (joki, järvi, kanava ja meri) voi ennustaa sen pysyvyyttä ympäristössä, mikä voi johtaa lääkeresistenttien kantojen kehittymiseen ja uusien nousevien saasteiden muodostumiseen.

Saaren Taika kipugeeli, parempi valinta!

Luonnollisesti Saaren Taian kipugeeli ei sisällä tällaisia aineita, jotka voisivat olla haitallisia pitkässä käytössä terveydelle, eikä myöskään mitään sellaisia aineita, joista olisi haittaa vesitöille tai ympäristölle.

Saaren taika kylmägeeli on turvallinen ja luonnollinen valinta, eikä sen käytölle ole rajoituksia. 

”Helpotusta SI-nivelkipuun! Vihdoin kipugeeli, joka auttaa ainakin minulla myös selän tulehtuneesta SI-nivelestä aiheutuvaan selkäkipuun. En tiedä vaikuttaako enemmän niveleen vai lihakseen, mutta helpottaa jomotusta ja jäykkyyttä. Tästä tuli luottotuote!”

”Ihan huippu tuote ja minulle apu tuli heti. Polvi parempi.

”Olen aika hämmentynyt, epäuskoinen ja tietysti onnellinen saamastani avusta Viilentävästä kylmägeelistä. Jo toista vuotta olen kärsinyt pahasta nivusvaivasta, mihin aikaisemmat käyttämäni kipugeelitkään ole mitään apua tuonut. Kipu oli jo todella paha istumasta ja kyykystä noustessa. Ostin teiltä tätä Viilentävä kylmägeeliä aktiivisena liikkujana, tarkoituksena lieventää rasittuneita lihaksia tarvittaessa. Kokeilin myös nivuseen, enkä voinut millään uskoa pitkään kärsimääni kivun hellittäessä heti ja parin kerran jälkeen kipu oli kokonaan poissa! Aivan uskomatonta, mutta totta! Mahtava tuote myös rasittuneille lihaksille! Kiitos tästä mahtavasta tuotteesta!”

 • Ei terveydelle haitallisia ainesosia
 • Ei vesistöille myrkyllisiä ainesosia
 • Ei ympäristölle myrkyllisiä ainesosia
 • Ei lääkeaineita
 • Ei mikromuoveja
 • Ei väriaineita

Saaren Taika Ecolution Viilentävä kylmägeeli helpottaa välittömästi lihaskipuja sekä jalkojen turvotusta ja väsymystä.

Saaren Taika Ecolution Kylmägeeli on nopeasti imeytyvä kipugeeli, jonka viilentävä vaikutus auttaa vähentämään turvotusta ja lievittämään kipua tehokkaasti. Voit tuntea helpotuksen jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen!

Väriaineeton, viilentävä kylmägeeli sisältää luonnollisia vaikuttavia ainesosia, jotka on valittu huolellisesti niiden viilentävien ja rauhoittavien ominaisuuksien perusteella.

Mentolilla on viilentävä ja rauhoittava vaikutus ihoon. Kun mentolia levitetään iholle, se stimuloi ihon reseptoreita ja aiheuttaa viilentävän tuntemuksen. Mentoli auttaa myös rentouttamaan ja lievittämään kipua. Se on erityisen hyödyllinen esimerkiksi lihaskipujen, nyrjähdysten tai hyönteisten pistojen hoidossa. Mentoli auttaa vähentämään tulehdusta ja turvotusta, mikä voi edistää nopeampaa paranemista ja helpottaa epämukavuutta.

Siankärsämö lievittää tehokkaasti paikallista kipua sekä auttaa rauhoittamaan myös ärtynyttä ihoa. Lisäksi siankärsämö voi auttaa vähentämään tulehdusta ja punoitusta iholta. Se myös auttaa vähentämään arpia ja edistämään ihon uudistumista. Siankärsämö sopii lihaskipujen lievittämiseen erityisesti sen anti-inflammatoristen ja rauhoittavien ominaisuuksien ansiosta.

Kultapiiskun sisältämät flavonoidit ja karotenoidit auttavat vähentämään tulehdusta ja turvotusta lihaksissa. Lisäksi kultapiisku auttaa kosteuttamaan ihoa ja ylläpitää sen luonnollista kosteustasapainoa.

Rosmariinilla on stimuloiva vaikutus verenkiertoon, mikä auttaa lievittämään lihasjännitystä ja kipuja. Sen sisältämät rosmariinihappo ja kamferi voivat auttaa rentouttamaan lihaksia ja lievittämään kipua. Rosmariinilla on myös tulehdusta vähentäviä ominaisuuksia, mikä voi olla hyödyllistä esimerkiksi urheiluvammoista johtuvien lihaskipujen hoidossa. Sen antioksidanttiset ominaisuudet voivat auttaa vähentämään tulehdusta ja edistämään nopeampaa paranemista.

Hevoskastanja vähentää tulehdusta ja parantaa verenkiertoa. Tämä tekee siitä hyödyllisen ainesosan erityisesti lihaskireyden tai verenkierron ongelmien hoidossa. Hevoskastanja myös ehkäisee tehokkaasti nesteiden kertymistä sekä auttaa vähentämään turvotusta.

Männynsiemenöljy tunnetaan sen anti-inflammatorisista ja kipua lievittävistä ominaisuuksista. Männynsiemenöljy sisältää runsaasti antioksidantteja ja tulehdusta vähentäviä yhdisteitä, jotka voivat auttaa vähentämään tulehdusta lihaksissa ja lievittämään lihaskipuja. Se voi myös auttaa vähentämään reumatyyppistä kipua.

Rautamyrtti auttaa rentouttamaan lihaksia ja sillä on tehokkaasti rauhoittava vaikutus. Rautamyrtillä on myös antiseptisiä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa estämään tulehduksen leviämistä ja edistämään lihasten paranemista.

Lue alkuperäinen postaus tässä blogissa: this site

Share:

Follow