Sheavoi auttaa palanutta ihoa paranemaan sekä suojaa ihoa hieman auringolta ja parantaa rusketusta

Sheavoi on paras apu palaneelle ihollesi, sillä se se sisältää tulehduksia ehkäiseviä ainesosia, joiden avulla se nopeuttaa palaneen ihon paranemista. Sheavoi rauhoittaa ihoasi ja vähentää ihosi punoitusta.

Suojaa ihoasi auringon aiheuttamilta haittavaikutuksilta sheavoin avulla

Saaren Taika käyttää sheavoiteissaan maailman korkealuokkaisinta puhdistamatonta ja luomulaatuista sheavoita, jossa on luonnostaan pieni suojakerroin.

Saaren Taika sheavoiteet valmistetaan menetelmällä, joka takaa ihoa hoitavien ja uudistavien vitamiinien sekä antioksidanttien maksimaalisen säilymisen sheavoissa.

Menetelmän ansiosta Saaren Taika sheavoiteet auttavat parhaiten ihoasi palautumaan auringonoton jälkeen. Saaren Taika sheavoiteet auttavat sinua myös saamaan kauniin ja pitkäkestoisen rusketuksen, mikäli käytät sheavoidetta ennen auringolle altistumista.

Huomaathan, että vaikka sheavoissa onkin luonnostaan aurinkosuojaa, ei se yksinään riitä käytettäväksi aurinkosuojana, mutta on oiva lisä ennen auringonottoa aurinkovoiteen alla tai auringonpolttaman ihon jälkihoidossa!

“Omaan jonkin verran punapigmenttiä ja ihoni normaalisti palaa vain punaiseksi ilman ruskettumista. Alettuani käyttää Saaren Taika sheavoiteita ihollani ennen ja jälkeen auringonoton, olen alkanut ruskettua nopeammin eikä palamista tulipunaiseksi ole enää tapahtunut. Rusketukseni myös kestää pidempään.”


Joskus harrastuspäivät on pitkiä ja unohtuu lisätä aurinkosuojaa. Kokeilin heti kotiintullessa Kamomilla Shea voidetta palaneeseen ihoon ja päätin lisään koko ihon paranemisen ajan. Kamomilla rauhoittaa ihoa ja kuumotus helpotti,iho ei edes alkanut kouriutumaan.

”Joskus harrastuspäivät on pitkiä ja unohtuu lisätä aurinkosuojaa. Kokeilin heti kotiintullessa Kamomilla Shea voidetta palaneeseen ihoon ja päätin lisään koko ihon paranemisen ajan. Kamomilla rauhoittaa ihoa ja kuumotus helpotti,iho ei edes alkanut kouriutumaan.”

”Työpaikkani kesäaikaan on ulkona veden äärellä ja väriä tulee pintaan urakalla. Näillä helteillä 9 tuntia +32 asteessa suorassa auringonpaisteessa saa tälläisen tummempihipiäisenkin polttamaan ihonsa! Illalla laitoin palaneille alueille Saaren Taian ihmettä, Kamomilla-Sheavoidetta ja kuva puhukoon puolestaan; aamulla iho oli liki normaali eikä yhtään arka! ❤ Tää voide on mulla aina mukana niin rinkassa kun töissä!”

Jalostamattoman sheavoin eli käsittelemättömän karitevoin ominaisuudet

Sheavoi

Sheavoi sisältää erityisiä ainesosia, kuten skvaleenia, lanosterolia ja amyyriinejä, joita ei usein löydy muista kasviöljyistä. Kun sheavoita jalostetaan, sen sisältämien tiettyjen aineiden, kuten tokoferolien (E-vitamiinin lajit) ja steroleiden (rasvaliukoiset yhdisteet) määrä vähenee.

Erityisesti sheavoin steariiniosassa (kiinteä osa) näiden aineiden määrä putoaa huomattavasti jalostuksen jälkeen, kun taas oleiiniosassa (nestemäinen osa) niiden määrä kasvaa.

Jalostuksen jälkeen oleiini- ja steariiniosista katoavat kokonaan tietyt tokoferolit (γ- ja δ-tokoferolit).

Jalostus vähentää myös kokonaisfenolipitoisuuden ja kokonaiskatekiinipitoisuuden määrää sekä steariini- että oleiiniosassa.

Nämä muutokset vaikuttavat sheavoin ja sen osien antioksidantti-, antimikrobisiin ja sieniä vastustaviin ominaisuuksiin. Käsittelemätön sheavoi on erityisen tehokas sieniä vastaan, koska siinä on yhdistelmä erilaisia antioksidantteja. Oleiiniosa puolestaan on tehokas mikrobeja vastaan korkean antioksidanttien ja bioaktiivisten ainesosien määrän ansiosta.

Sheavoi on luonnollinen apu palaneelle iholle

Jos ihosi on palanut, kannattaa välttää voiteita, joiden ainesosaluettelossa on maaöljypohjaisia öljyjä, kuten parafiini, mineraaliöljy, jne, sillä nämä ainesosat saattavat pahentaa palamista, vangitessaan lämpöä allensa.

Kun aurinko on haihduttanut kaiken kosteuden iholtasi, kannattaa ihoa huoltaa tarjoamalla sille luonnollista kosteutusta sheavoiteen muodossa.

Sheavoi sisältää iholle elintärkeitä rasvahappoja, jotka ovat samankaltaisia rasvahappoja, joita ihollasi on luonnostaankin. Siksi ihosi pystyy parhaiten hyödyntämään sheavoita sisältävien ihonhoitotuotteiden ainesosat osaksi suojautumis-, uusitumis- ja paranemis prosessejaan.

Puhdistamaton ja luomulaatuinen sheavoi sisältää runsain määrin linolihappoa, oleiinihappoa, steariinihappoa ja palmitiinihappoa.

Nämä rasvahapot imeytyvät nopeasti ja palauttavat ihosi lipidit, eli ihosi luonnollisen suojakerroksen, joka on vastuussa kosteuden säilymisestä ihollasi. 

Paras apu palaneelle iholle on korkealaatuinen sheavoi

Korkealaatuinen puhdistamaton (valkaisematon) sheavoi sisältää eniten infektiota vähentäviä ravintoaineita ja vitamiineja, jotka auttavat ihoa paranemaan auringon aiheuttamilta vahingoilta. 

Sheavoi on paras apu palaneelle ihollesi, sillä se se sisältää tulehduksia ehkäiseviä ainesosia, joiden avulla se nopeuttaa palaneen ihon paranemista. Sheavoi rauhoittaa ihoasi ja vähentää ihosi punoitusta.

Sheavoissa on luonnostaan pieni aurinkosuoja

Puhdistamattomassa sheavoissa on luonnostaan suojakerroin n. SPF 6. Tämä ei kuitenkaan yksinään riitä kunnolliseksi aurinkosuojaksi, mutta se on oivallinen voide käyttää aurinkosuojan alla, sillä se pitää ihosi kimmoisana, suojaa sitä liialta kuivumiselta sekä antaa ravintoaineita, joiden avulla ihosi taistelee auringon aiheuttamia haittoja vastaan. 

Se on paras voide kenen tahansa iholle, sillä se on siedetyin luonnollinen öljy, eikä se tuki ihohuokosia. Sheavoi sisältää vain vähän proteiineja ja on siksi siedetty myös pähkinäallergisille.

Puhdistamattomassa sheavoissa ei ole kemiallisia, ihoa ärsyttäviä ainesosia tai niiden jäämiä ja sen imeytymiskyky on yksi parhaimpia. Siksi se onkin paras hoito ihollesi niin auringonoton jälkeen, kuin ennen auringolle altistumistakin.

Mahdollinen vaikutus syöpää vastaan

Tutkimuksissa, joissa tarkasteltiin lipopolysakkaridilla aktivoituja makrofaagisoluja, sheavoi on osoittanut tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia estämällä iNOS:aa, COX-2:ta ja sytokiineja NF-κB reitin kautta. Lisätutkimuksissa on havaittu, että sheavoita sisältävä voide oli yhtä tehokas kuin keramidiprekursorituote atooppisen dermatiitin (AD) hoidossa.

Tutkimuksissa on myös löydetty, että sheavoista uutetut triterpeeniesterit, kuten alfa- ja beeta-amyyriiniasetaatit, lupeoliasetaatti ja butyrospemoliasetaatti sekä niiden sinnaamaatit, osoittivat merkittävää tulehdusta estävää aktiivisuutta. Erityisesti yksi yhdiste, lupeolisinnamaatti, osoitti erittäin korkeaa aktiivisuutta. Nämä yhdisteet osoittivat myös kohtalaisia inhiboivia vaikutuksia Epstein-Barr -viruksen varhaisantigeeniin, mikä on ensimmäinen askel kasvaimen edistäjien inhibiittorien seulonnassa. Lisäksi lupeolisinnamaatti osoitti inhiboivan vaikutuksen ihokasvaimen edistämiseen kokeellisessa kaksivaiheisessa karsinogeneesitestissä, mikä viittaa siihen, että sheavoi ja erityisesti sen sisältämät triterpeeniesterit voivat tarjota suojaa syöpää vastaan.

Yksinkertaistettuna, sheavoi sisältää ainesosia, jotka voivat auttaa ehkäisemään tulehdusta ja jopa tarjota suojaa tietyntyyppisiä syöpiä vastaan. Tämä tekee siitä paitsi ihonhoitotuotteiden suosikin myös mahdollisesti tärkeän ainesosan tulevaisuuden terveystutkimuksissa. (*Lähteet artikkelin lopussa)

Luonnolliset fysikaaliset aurinkovoiteet

Pidä huolta ihosi terveydestä ja kauneudesta, valitse markkinoiden paras aurinkorasva meiltä! Tarjoamme korkealaatuisia fysikaalisia aurinkosuojavoiteita, jotka auttavat sinua suojaamaan ihoasi auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä.

  • Ei nanopartikkeleita
  • Ei haitallisia kemiallisia ainesosia
  • Ei jätä ihollesi valkoista kerrosta
  • Nopeasti imeytyvä, ei tahmeaa tunnetta
  • Probiootit ja kasviöljyt ravitsevat ja tasapainottavat ihoa
  • Suojaa haitallisilta UVA ja UVB säteiltä sekä ehkäisee ihovaurioita
  • Sopii päivittäiseen käyttöön kaikille yli 3 vuotiaille

Tutustu valikoimaamme ja valitse paras aurinkorasva itsellesi. Säästä ihoasi ja anna sen hehkua terveyttä ja hyvinvointia aurinkosuojavoiteidemme avulla.

Valitse joko Aurinkosuoja SPF 30, probioottinen tai Aurinkosuoja SPF 50, probioottinen.

Lue alkuperäinen postaus tässä blogissa: this site

Share:

Follow