Parhaat lahjaideat miehelle

Etsitkö täydellistä lahjaa miehelle? Saaren Taian valikoimasta löydät juuri oikean tuotteen; olipa kyseessä sitten tehokas Tervavoide kuiville ja halkeileville käsille, rauhoittava Partasaippua päivittäiseen parranajoon tai Rasvanäpin saippua autopajalla viihtyvälle.

Parhaat lahjaideat miehelle

Saaren Taialta parhaat lahjat miehelle!

Mitä lahjaksi miehelle? 

Saaren Taika tarjoaa laajan valikoiman myös miehille suunnattuja ihonhoidon ja kodin tuotteita, jotka ovat täydellisiä lahjoja jokaiseen tarpeeseen. Isänpäivä, ystävänpäivä, syntymäpävä, joulu… Kaikki parhaat lahjat löytyvät Saaren Taika shopista!

Kun etsit parasta lahjaa miehelle, löydät Saaren Taian valikoimasta juuri oikean tuotteen; olipa kyseessä sitten tehokas Tervavoide kuiville ja halkeileville käsille, rauhoittava Partasaippua päivittäiseen parranajoon tai Rasvanäpin saippua autopajalla viihtyvälle.

Saaren Taika tuotteet on suunniteltu myös miesten jokapäiväiseen hyvinvointiin ja niiden avulla voit hemmotella miestä arjen luksuksella.

Ota alta talteen parhaat lahjavinkit ja muista miestä!


Paras lahja miehelle

”Loistava tuote. Tällä parantunut varpaanväli hautumat, ihorikot ja kuivat kantapäät ym. Tuoksuu hyvälle, eikä tuoksu ole liian voimakas. Jo tervavoiteen tuoksu saa nostalgiselle mielelle”

Saaren Taika Tervavoide sisältää aitoa suomalaista hautatervaa. Tervavoidetta voidaan käyttää kasvojen iholle, huuliin, vartalolle, käsille ja jaloille. Terva on antibakteerista ja se on tehokas apu mm. erilaisten iho-tulehdusten sekä halkeilevan ihon hoidossa. Tervavoide sopii kaikille ihotyypeille!

”Öljy, ruoste, metallipöly, leikkunesteroiskeet ym. metallipajan liat ei lähde välttämättä kolmannellakaan pesulla tavallisella saipppualla. Rasvanäpin saippualla useimmiten yksi pesukerta riittää. Eikä kuivu kädet enää. Ei ole tarvinnut enää miettiä ostanko tätä saippuaa jatkossakin, että saan lähteä puhtain käsin työpäivän jälkeen kotiin.”

Monikäyttöinen ja täysin luonnollinen Rasvanäpin Saippua® on tehosaippua erittäin likaisille käsille!

”Yhden käyttökerran jälkeen tuntui, että mustapäät olivat vähentyneet ja iho tuntui puhtaammalta. Aktiivihiili & Savi- kasvonaamio jää kyllä jatkuvaan käyttöön!”

Detox-vaikutteinen ihohuokosia syväpuhdistava Aktiivihiili & Savi kasvonaamio on kehitetty erityisesti rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle, mutta sopii hellävaraisuutensa vuoksi aivan kaikille ihotyypeille!

 

Aktiivihiili Teepuusaippua

”Saippua tekee mitä luvataan. Ostin ystäväni kehoituksesta Aktiivihiili Teepuusaippuaa ja selkäni epäpuhtaudet ovat vähentyneet selvästi käytön aloittamisen jälkeen.

Aktiivihiili Teepuusaippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii akneiholle, näppylöistä ja kutinasta kärsiville!

”Aivan loistava tuote. Päänahan psoriasis rauhoittui toisella pesukerralla ja mikä parasta luonnonkiharat tykkäsivät myös, eikä tarvinnut laittaa hoitoainetta kun ihan vähän pesun jälkeen. SUOSITTELEN!”

Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo on suunniteltu kaikenlaisille hiuksille, mutta erityisesti se tarjoaa helpotusta kuivalle ja kutiavalle päänahalle sekä hilseen ehkäisyyn.

”Todella hyvä tuote. Ostin miehelleni, jonka iho oli joka sheivauksen jälkeen punainen ja ärtynyt. Tällä saippualla iho on pysynyt hyvänä eikä punoita lainkaan. Iho on myös huomattavasti pehmeämpi eikä niin kuiva.”

Sheivaussaippua sopii parran- sekä kaikkien muidenkin ihokarvojen ajamiseen. Sheivaussaippua sisältää ainesosia, joiden ansiosta se tekee höyläämisestä helpompaa sekä iholle hellävaraisempaa.

”Pyyhe on unelma kevyt ja hyvin kuivaava. Retkeilijä voi käyttää myös kevyenä peittona esim riippumatossa ja teltassa. Upea lahjaidea retkeilevälle ystävälle.”

Paras pyyhe herkkäihoiselle! Pehmeä hamam-pyyhe on todella imukykyinen, jolloin ihoa joutuu kuivaamaan huomattavasti vähemmän kuin perinteisellä froteepyyhkeellä. Näin herkkä iho säästyy liialta ”hankaamiselta” ja voi paremmin.

Jari Saario on Raumalta alunperin kotoisin oleva palomies, yksinsoutaja ja seikkailija, joka ylitti ensimmäisenä ihmisenä Atlantin valtameren soutamalla vuonna 2023.

Atlantin valtameren ylitse soutaminen ei ollut pelkästään fyysinen suoritus, vaan Jarille myös henkinen matka. Yksinolon lisäksi haasteita matkalle loi hankalat ääriolosuhteet sekä peseytymisen vaikeus.

Jari kertoikin olleensa 80 päivää peseytymättä, kunnes pääsi suihkuun Loch Nessillä ja pääsi peseytymään Saaren Taika -tuotteilla!

Lue alkuperäinen postaus tässä blogissa: this site

Share:

Follow