Paras kiiltoa tuova shampoo sisältää munaa!

Munankeltuaisshampoo on sulfaatiton luonnonkosmetiikan shampoo, joka tekee hiuksistasi uskomattoman säihkyvät!  Munankeltuainen sisältää runsaasti proteiineja, vitamiineja ja mineraaleja jotka ravitsevat ja vahvistavat hiuksia. Se pehmentää hiuksia sekä palauttaa niiden kiillon.

Munankeltuaisshampoo antaa lisää kiiltoa hiuksillesi, luonnollisesti!

Herkullinen uutuus, Munankeltuaisshampoo antaa lisää kiiltoa hiuksillesi, luonnollisesti!

Elottomat kiillottomat hiukset? Say no more!


Munankeltuaisshampoo on sulfaatiton luonnonkosmetiikan shampoo, joka tekee hiuksistasi uskomattoman säihkyvät! 

Munankeltuainen sisältää runsaasti proteiineja, vitamiineja ja mineraaleja jotka ravitsevat ja vahvistavat hiuksia. Se pehmentää hiuksia sekä palauttaa niiden kiillon.

Munankeltuaisshampoo, palauttaa kiillon, elvyttää ja korjaa hiusta, se on luonnollinen ja sulfaatiton

Luonnollinen Munankeltuaisshampoo sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisen hyvin se sopii kuiville tai vaurioituneille hiuksille.

Munankeltuaisshampoo sisältää runsaasti päänahan toimintoja stimuloivia luonnollisia kasviuutteita.

Kehäkukka tasapainottaa hiuspohjan kosteustasapainoa sekä ehkäisee hilseen syntymistä. Se nopeuttaa hiuspohjan paranemista sekä auttaa vähentämään hiustenlähtöä.

Aloe veralla on tulehduksia hillitseviä ominaisuuksia, joiden ansiosta se sopii hyvin myös kutiavalle päänahalle. Aloe vera sisältää runsaasti A-, C- ja E-vitamiineja sekä B-12-vitamiinia, joiden tiedetään edistävän solujen uudistumista, mikä edesauttaa päänahan ja hiusten hyvinvointia.

Saippuajuuren juurissa olevat saponiinit ovat luonnollisia puhdistusaineita, jotka auttavat poistamaan ylimääräistä öljyä, likaa ja tuotteiden jäämiä hiuksista ja päänahasta. Se tasapainottaa päänahan pH-arvoa sekä rauhoittaa ärtynyttä tai kuivaa päänahkaa.

Avokadoöljy imeytyy syvälle hiuksen sisään kosteuttaen hiusta ja ehkäisten hiuksen katkeamista.

Jojobaöljy shampoossa kosteuttaa päänahkaa ja ravitsee hiuksia. Se sisältää runsaasti B-, C- ja E-vitamiineja, sekä sinkkiä ja kuparia. Jojobaöljy edistää hiusten kasvua ja ehkäisee hiustenlähtöä.

Lue alkuperäinen postaus tässä blogissa: this site

Share:

Follow