Oletko etsinyt riisiuutetta sisältävää täysin luonnollista shampoota? Tässä tulee uusi Argan shampoomme!

Luonnollinen Arganöljy shampoo ja hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisen hyvin se sopii ohuille tai vaurioituneille hiuksille.

Tässä tulee uusi Argan shampoomme!

Kevät on ollut mahtavien lanseerausten ja uutuuksien aikaa, ja jälleen meillä on ilo esitellä sinulle paljon toivottua uutuus tuotetta! Nimittäin valikoimamme kasvaa uudella 100% luonnollisilla shampoolla ja hoitoaineella.

Eikä kyseessä ole mikä tahansa shampoo tai hoitoaine, vaan hiustenhoidon kultti-ainesosaa, Arganöljyä sekä riisiuutetta sisältävä shampoo ja hoitoaine.

Sulfaatiton luonnonkosmetiikan Arganöljy shampoo

Henkilökuntamme testasi shampoon ja hoitoaineen ensimmäisenä ja tässä heidän kokemuksensa:

”Hiusten kiilto ja pehmeys lisääntyi, pörröisyys väheni!”

”Uskomaton kiilto ja pehmeys! Olen käyttänyt Argan shampoota ja hiusnaamiota nyt kuukauden ja hiukseni ovat parhaimmassa kunnossa koskaan! Tuotteet tekevät paksuista, painavista ja kuivista hiuksistani upean kiiltävät ja tuuheat, mitään muuta ainetta en tarvitse eikä hiuksissani ole takun takkua. Hiukset ovat hyväkuntoiset myös lämpökäsittelyn jälkeen, mutta Argan hiustuotteet korostavat myös luonnollisia kiharoitani. Levitän hiusnaamion usein saunaan mennessä ja se suojaa hiuksiani hyvin. Hiukseni suoraan imaisevat hiusnaamion ja ovat todella kosteutetut. Jatkan näiden tuotteiden käyttöä!”

”Hiukset tulivat sileiksi ja tuoksui aivan ihanilta!”

”100% luonnollinen vaihtoehto joka on hyvin levittyvä sekä hyvin vaahtoava.”

”Tällä tuotteella saa todella kiiltävät ja sileät hiukset, kosteuttaa ja tuuheuttaa ja jättää tosi upean ilmaviksi ja silkkiseksi hiukset!”

”Ihanan tuoksuinen shampoo joka tekee hiuksista sileät ja eloisat. Ei litistä ohutta hiusta.”

”Hiukset eivät olleet littanat vaikka olivatkin sileät ja kiiltävät!”

Testaajien kokemuksia Argan shampoosta ja hoitoaineesta

Myös ulkopuoliset testaajat pääsivät kokeilemaan Argan Shampoota ja hoitoainetta ja tässä heidän kokemuksia tuotteista:


Argan shampoo testiryhmä kokemus

Enni S.

”Hiukseni tuntuvat nyt paljon pehmeämmiltä ja terveemmiltä, sekä kiilto on palannut hiuksiin. Huomasin eron jo ensimmäisen pesun jälkeen, ja tututkin huomasivat ja alkoivat kysellä olenko tehnyt hiuksilleni jotain.

Shampoota ei tarvitse laittaa paljoa, vaahtoutui hyvin, ja hiusmaski siloitti hiuksia samantien kun sen oli huuhdellut pois.

Tuoksu on miellyttävä, vaikutuksen huomasi ensimmäisen pesun jälkeen, yleensä hiukset jää hieman karheiksi pesun jälkeen näiden tuotteiden kanssa ei ole ollut sitä ongelmaa. Hiukset ovat paljon terveämmän näköiset.”

Julia P.

”Hieman taustaani: minulla on todella pitkät hiukset ja melko pörröiset luonnon kiharaan taipuvaisuuden vuoksi. Kuitenkin vaikka hiukset ovat pörröiset ja latvoista hyvin herkästi haaroittuvat, ovat ne loppujen lopuksi myös melko ohuet.

Jo ensimmäisen kerran jälkeen hiukset tuntuivat silkkisen pehmeiltä. Hiuksien kanssa ei tarvinnut lainkaan tuskailla saisiko ne harjattua auki, koska hiukset eivät olleet lainkaan takussa. Pidemmällä aika välillä saattaisi auttanee vielä paremmin hiusten kuntoon. Ehdottomasti kiiltoa lisäsi myös merkittävästi. Lisäksi hiuksiin jäi miellyttävä hento tuoksu.

Shampoo vaikutti heti kättelyssä todella riittoisalta selkeästi nestemäisen ja ohuen koostumuksensa vuoksi. Todella pitkiin hiuksiini riitti myös suhteellisen pieni määrä shampoota. Tuoksu muistutti etäisesti kaakaomaista tuoksua mikä miellytti.

Hoitoaine puolestaan oli koostumukseltaan hyvin geelimäinen monista muista hoitoaineita poiketen. Usein hoitoaineet ovat töpäkkää tatinaa. Hoitoaine ikäänkuin suli hiuksiin. Myös iholle jäi pehmeä tunne hiusten pesun jälkeen.”

Arganöljy hiuksille

Arganöljy shampoo on sulfaatiton luonnonkosmetiikan shampoo, joka sopii kaikenlaisille hiuksille tuuheuttamaan ja hoitamaan niitä tehokkaasti.

Arganöljy on yksi korkealuokkaisimmista öljyistä kauneudenhoidossa ja sitä kutsutaankin nestemäiseksi kullaksi! Sen edut hiuksille ovat ylivertaiset. Arganöljy sisältää runsaasti hiuksia syvältä kosteuttavia rasvahappoja sekä vitamiini E:tä, joka taltuttaa harottavat hiukset sekä lisää hiusten kiiltoa.

Riisivesi hiuksille

Riisiveden hyödyistä hiuksille on puhuttu jo pitkään ja sen kerrotaan tekevän hiuksista paksut, kiiltävät ja vahvemmat. Riisiuute sisältää samoja hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia ainesosia kuin riisivesikin, mutta uutteessa niitä vain on enemmän!

Riisiuutteen sisältämien ravinteiden ansiosta se auttaa korjaamaan ja vahvistamaan vaurioituneista hiuksia. Sen antioksidantit auttavat torjumaan hiuspohjan tulehduksia ja rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Riisiuute myös auttaa lukitsemaan kosteuden hiuksiin ja vähentää pörröisyyttä.

Vihreä tee hiuksille

Vihreä tee auttaa kuivaa ja kutiavaa päänahkaa voimaan paremmin. Se parantaa verenkiertoa hiuspohjassa, mikä puolestaan voi edistää hiusten kasvua. Lisäksi sen antioksidanttiset ominaisuudet auttavat suojamaan hiustuppia ja vähentämään hiustenlähtöä.

Rosmariini hiuksille

Rosmariini vahvistaa hiustuppea vähentäen hiustenlähtöä. Se stimuloi hiuspohjaa ja nopeuttaa uuden hiuksen kasvamista.

Arganöljy shampoo ja hoitoaine

Luonnollinen Arganöljy shampoo ja hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisen hyvin se sopii ohuille tai vaurioituneille hiuksille.

Arganöljy shampoo ja hoitoaine sisältää runsaasti päänahan toimintoja stimuloivia luonnollisia kasviuutteita.

Tutustu uutuuksiin nyt! Saatavilla vain pieni ensi-erä!

Lue alkuperäinen postaus tässä blogissa: this site

Share:

Follow