Nuoren ihonhoito

Nuoren ihon hoito kannattaa aloittaa silloin, kun teini-ikäisen iholle alkaa ilmaantua ensimmäisiä epäpuhtauksia. Nuoren ihon hoidossa tärkeintä on puhdistus ja kosteutus riittävän tehokkailla, mutta kuitenkin nuoren vielä ohuelle ja herkälle iholle hellävaraisilla tuotteilla.

Nuoren ihonhoito, Ihonhoitotuotteet nuorelle tytölle ja pojalle

Nuoren ihonhoito, turvalliset tuotteet nuoren iholle

Nuoren iho

Nuoren ihon hoito kannattaa aloittaa silloin, kun teini-ikäisen iholle alkaa ilmaantua ensimmäisiä epäpuhtauksia. Nuoren ihon hoidossa tärkeintä on puhdistus ja kosteutus riittävän tehokkailla, mutta kuitenkin nuoren vielä ohuelle ja herkälle iholle hellävaraisilla tuotteilla.

Ihonhoitotuotteet nuorelle tytölle ja pojalle

Nuoren ihon hoidosta kannattaa tehdä mahdollisimman helppo ja miellyttävä rutiini, jotta nuori muistaa ja jaksaa noudattaa sitä. Aivan kuten aikuisenkin ihonhoidossa, nuoren iholle saa parhaimmat tulokset, kun noudattaa ihonhoitorutiinia säännöllisesti. 

Nuoren ihonhoitoon riittää mainiosti puhdistus ja kosteutus sekä tarvittaessa jonkin täsmätuote esimerkiksi akneen tai finneille. 

Nuoren iholle kannattaa valita mahdollisimman luonnollisia ja  hajusteettomia ihonhoitotuotteita, sillä hajusteet, parabeenit, sulfaatit ja muut voimakkaat aineet saattavat ärsyttää herkkää ihoa tai aiheuttaa myöhemmässä elämänvaiheessa iho-ongelmia, kuten allergisoitumista tai herkistymistä tietyille aineille.

Saaren Taika Glowy skin on nuoren ihon tarpeisiin suunniteltu trendikäs ja turvallinen ihonhoitosarja. Glowy skin -sarja on hajusteeton, mutta sisältää herkullisten mansikan, vesimelonin ja kurkun aitoja hedelmäuutteita, joiden avulla herkkä, nuori iho saa tarvitsemansa kosteutuksen, suojan ja hehkun!

Ihonhoito nuorelle

Ihonhoitorutiinit ja kokeilut voivat olla nuorelle tärkeä ja kavereita yhdistävä tekijä. Nuorelle saattaa olla merkityksellistä saada osallistua ihonhoidon trendeihin esimerkiksi somessa.

Siksi onkin tärkeää viestiä nuorelle millaiset tuotteet sopivat parhaiten nuorelle iholle, jotta yleisiltä ei-toivotuilta vaikutuksilta voitaisiin välttyä.

Trendikäskin voi olla turvallista, kuten Glowy skin, nuorille suunniteltu ihonhoitosarja!

Teinin ihonhoito

Teini-ikäisen nuoren iho saattaa alkaa rasvoittumaan, sillä teini-iässä ihon talintuotanto kiihtyy ikään kuuluvan hormonitoiminnan muutosten myötä. Rasvoittuvalle iholle voi myös alkaa muodostumaan mustapäitä, finnejä tai aknea.

Epäpuhtaalle teinin iholle voidaan käyttää mustapäihin, finnehin tai akneen tehoavia täsmätuotteita, joita levitetään paikallisesti ongelma-alueelle.

Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi luonnollinen ja hellävarainen Saaren Taika Teepuusaippua, joka on dermatologisesti testattu ja sopii hellävaraisena tuotteena erinomaisen hyvin kasvojen puhdistukseen. Saaren Taika Teepuusaippua estää tutkitusti aknea. 

Saaren Taika Teepuusaippualla apu teinin pahaan akneen! 

”Ajattelin pistää teille kuvia siitä kuinka hyvin teidän Saaren Taika Teepuusaippua on auttanut minua todella pahassa aknessa.

Vuoden olen käyttänyt teidän Teepuusaippuaa, enkä vaihtaisi sitä kyllä enään mihinkään muuhun. Kaikkea apteekki tuotteista marketti tuotteisiin on tullut testattua, mutta tämä saippua pelasti naamani.

Olen tässä ollut ihan ihmeissään, että miten tämä on mahdollista ja aloin jo uskoa, että aknesta en pääse ikinä eroon. Plussaa on myös, että teepuusaippua on todella riittoisaa ja kestää pitkään!”

Täsmätuotteet teinin epäpuhtaalle iholle

Teepuusaippuan lisäksi teinin epäpuhtaalle iholle suositellaan täsmätuotteina parabeenitonta Spot Control tehovoidetta, joka toimii erityisen hyvin alkaviin näppyihin ja finneihin, tai parabeenitonta Salisyylihappovoidetta jo syntyneille finneille.

Spot Control tehovoide poistaa näpyt nopeasti

”Minulla on hyvin rasvoittuva sekaiho ja taipumusta epäpuhtauksiin. Olen aiemmin testannut erilaisia tuotteita laidasta laitaan, selektiivisistä merkeistä markettituotteisiin.

Mikään ei oikein ole toiminut, en ole huomannut selkeää vaikutusta tai löytänyt luottotuotteita. Sen takia käytössä onkin ollut vähän mitä sattuu.

Viime joulukuussa ystäväni, jolla on hyvin samankaltainen iho, antoi minun testata omaa Saaren Taika Spot Control tehovoidettaan. Laitoin sitä illalla yhden näpyn päälle ja aamulla se oli poissa. Olin vaan, että wow, onpa hyvää tavaraa!

Tästä innostuneena hankin itsellenikin samaa voidetta ja lisäksi Saaren Taika Teepuusaippuaa. Vähän aikaa sitten otin käyttöön myös Aktiivihiili & Savi kasvonaamion. Nyt kun olen löytänyt nämä tuotteet, en aio enää hankkia muita.

Teepuusaippua jättää iholle ihanan puhtaan pinnan, mutta ei kuivata ihoa. Siitä on tullut ehdoton lemppari sekä nestemäisenä, että palasaippuana, enkä voisi kuvitella olevani ilman sitä. Saippua lähtee aina mukaan esimerkiksi yökyläilyille.

Spot Control sen sijaan on todella hyvä täsmähoito epäpuhtauksille, itse käytän sitä esimerkiksi leuan alueelle. Naamio jättää ihohuokoset putipuhtaiksi ja tuo kasvoille todella freesin olon. Kombona nämä tuotteet ovat ratkaisseet hyvin ihohaasteitani.

Haluan pitää mahdollisimman hyvin ihosta huolta, mutta toisaalta arvostan helppoutta, Minusta ei olisi monen putelin toimenpiteisiin joka aamu, joten on hienoa löytää pari hyvää tuotetta, joilla pääsee eteenpäin.”

Salisyylihappo tehovoide näppyjä vastaan

“Kun sain Salisyylihapon kotiin, kokeilin sitä heti näppyyni kasvoilla. Seuraavana päivänä näppylä oli kuivunut pois. Olen todella tyytyväinen tuotteeseen.”

Näpyt pienenivät heti, ihoni näyttää paljon paremmalta vain viikon Salisyylihapon käytön jälkeen.”

“Salisyylihappo tehovoide on viimeinkin tuote joka tehosi hormoni finneihin leuassa.”

Paras ihonhoitosarja nuorelle

Nuoren ohuempi ja herkempi iho ei kestä samoja raaka-aineita aktiiviaineita, happoja, ja hajusteita kuin aikuisen iho. Liian voimakkaat raaka-aineet voivat vaurioittaa nuoren ihoa ja altistaa sen tarpeettomalle kemikaalikuormalle.

Siksi olisi syytä huomioida voimakkaiden aktiiviaineiden mahdolliset vaarat ja kääntää katse luonnollisempiin sekä hellävaraisiin ihonhoitotuotteisiin, sillä nuoren ihonhoito ei ole vain trendi, vaan välttämättömyys nuorille, sillä myös nuoret haluavat pitää ihonsa mahdollisimman terveenä.

Ihon rakenteen, suojamuurin, ihon uusiutumisen ja sen öljyntuotannon erot nuoren ja aikuisen ihon välillä ovat suuret. Nuoren ihon altistuminen liian voimakkaille aineille voi johtaa nuorella ikäviin iho-ongelmiin, jotka vanhempien tulisi ottaa vakavasti.

Saaren Taian nuorelle iholle suunnitellut hellävaraiset ihonhoitotuotteet tarjoavat turvallisen vaihtoehdon, joka auttaa välttämään iho-ongelmia ja kehoon kertyvää voimakasta kemikaalikuormaa.

Saaren Taika Glowy skin on uusi turvallinen ihonhoitosarja nuorille

Glowy skin

Saaren Taika Glowy skin on nuoren ihon tarpeisiin suunniteltu trendikäs ja turvallinen ihonhoitosarja.

Glowy skin -sarja on hajusteeton, mutta sisältää herkullisten mansikan, vesimelonin ja kurkun aitoja hedelmäuutteita, joiden avulla herkkä, nuori iho saa tarvitsemansa kosteutuksen, suojan ja GLOWN ravinteet!

Saaren Taika Glowy skin on täydellinen ihonhoitosarja nuorelle, joka haluaa käyttää trendikkäitä tuotteita, ilman huolta niiden mahdollisesti aiheuttamista haitoista.

Nuoren ihonhoitotuotteet

Nuorelle iholle suunniteltuun, hajusteettomaan Glowy skin -ihonhoitosarjaan kuuluu kuusi trendikästä tuotetta:

  • Ihon hellävaraiseen puhdistukseen Kurkku & Vesimeloni kasvojenpuhdistusaine
  • Puhdistuksen viimeistelyyn ja ihon kosteutukseen Aloe vera 2 in 1 kosteuttava kasvovesi
  • Rasvaiselle ja sekaiholle aamu- sekä iltakäyttöön Aprikoosi 24h kosteuttaja
  • Normaalille ja kuivalle iholle aamu- sekä iltakäyttöön Hunaja 24h kosteuttaja
  • Epäpuhtaalle iholle vähentämään näppyjä Mansikka kasvokuorinta smoothie
  • Kaikille ihotyypeille kosteuttava Mansikka & Pinkki Savi kasvonaamio

Kasvojen puhdistus nuoret

Nuoren kasvojen ihon puhdistus tulisi tapahtua hellävaraisilla tuotteilla. Liian voimakkaasti pesevät vaahtopuhdistajat tai alkoholeja sisältävät puhdistusaineet poistavat iholta myös ihon kosteudesta huolehtivat hyvät rasvat. 

Kuivan ihon suojamuuri on vahingoittunut, eikä se enää pysty suojaamaan nuoren ihoa ihon ulkopuolisilta haittavaikutuksilta. Vahingoittunut ihon suojamuuri voi johtaa ihoärsytykseen, punoitukseen, hilseilyyn, kutinaan, ihottumiin tai ihon talintuotannon kiihtymiseen, joka taas voi johtaa näppyjen ja aknen syntymiseen. 

Miten Teepuusaippuaa käytetään kasvojen pesuun

  1. Kostuta kasvot haalealla vedellä.
  2. Kasta pesulappu, sipaise sillä saippuaa, kasta pesulappu uudestaan ja purista liiat vedet pois, pyyhi kasvot hellästi kauttaaltaan, vältä saippuan joutumista silmiin.
  3. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä. Vältä lämmintä vettä, sillä se saa ihohuokoset laajenemaan.
  4. Kosteuta kasvot pesun jälkeen kasvovedellä ja kosteusvoiteella.

Seerumi nuorelle iholle

Saaren Taika kotimaista luonnonkosmetiikkaa Bakuchiol booster kasvoöljy

Nuorelle iholle ei yleensä tarvitse käyttää seerumia, mutta mikäli kärsii esimerkiksi aknesta, voi luonnollista retinolia sisältävistä seerumeista olla suuri apu. 

Bakuchiol on luonnon oma bio-retinoli, joka sopii sopii myös nuorelle iholle sekä päivänkäyttöön kesälläkin.

Kosteusvoide nuorelle iholle

Nuoren iho kaipaa erityista kosteutusta, sillä nuori iho on ohut ja sen suojamuuri on vielä keskeneräinen.

Vain riittävästi kosteutetun ihon suojamuuri toimii tarkoitetulla tavalla ja puutteellinen kosteutus voikin johtaa myöhemmässä vaiheessa hankaliin iho-ongelmiin, kuten atopiaan, ruusufinniin, ja jopa psoriaasin ilmentymiseen. 

Kosteusvoiteiden valinnassa kannattaa olla kuitenkin tarkkana, sillä nuoren ihon talintuotanto voi hormonitoiminnan vuoksi olla epätasaista ja iholle levitetyt silikonit, mineraaliöljyt ja muut ihohuokosia tukkivat aineet voivat aiheuttaa iholla nopeasti näppyjä tai aknea.

Saaren Taika Glowy skin ihonhoitosarjan kosteusvoiteet sopivat erityisen hyvin nuorelle iholle, sillä ne sisältävät tarkkaan valikoituja luonnollisia kasviöljyjä yhdessä, jotka tuovat iholle kosteutta tukkimatta ihohuokosia. 

Lue alkuperäinen postaus tässä blogissa: this site

Share:

Follow