Niacinamide ihonhoidossa, eli niasiiniamidi B3-vitamiini, joka pienentää ihohuokosia, vähentää tummia läiskiä ja juonteita

Niasiiniamidi, eli B3-vitamiini tunnetaan tehokkaasta vaikutuksestaan epäpuhtauksien syntyvyyteen, ryppyihin, tulehdukseen ja ihon sävyyn. Niasiiniamidi vähentää ihosi ylimääräistä öljyä, epäpuhtauksia, punoitusta ja supistaa ihohuokosia.

Niacinamide ihonhoidossa, eli niasiiniamidi B3-vitamiini, joka pienentää ihohuokosia, vähentää tummia läiskiä ja juonteita

Mitä niasiiniamidi tekee?

Niasiiniamidi, eli B3-vitamiini tunnetaan tehokkaasta vaikutuksestaan epäpuhtauksien syntyvyyteen, ryppyihin, tulehdukseen ja ihon sävyyn.

Niasiiniamidi vähentää ihosi ylimääräistä öljyä, epäpuhtauksia, punoitusta ja supistaa ihohuokosia.

”Saaren Taika Niasiiniamidi B3-vitamiini boosteri on supistanut ihohuokosiani, sekä vähentänyt nenässä olevia mustapäitä, joiden kanssa olen kamppaillut niin kauan kuin muistan.”

Niasiiniamidiboosteri sai nenän, poskien ja otsan huokoset pienenemään jo parin päivän käytöllä. Koostumus on helppo levittää. Ilolla jatkan käyttöä!”

Niasiiniamidi seerumi

Niasiiniamidi B3-vitamiini boosteri on suosittu ihonhoidon moniottelija, joka silottaa ryppyjä, sopii akneiholle sekä pigmenttimuutosten hoitoon, auttaa pienentämään ihohuokosia ja ehkäisee mustapäitä. 


Niasiiniamidi 10% B3-vitamiini boosteri, supistaa ihohuokosiasi ja tasoittaa ihoasi

Saaren Taika Niasiiniamidi B3-vitamiini boosteri kokemuksia

”Minulla käytössä jo toinen pullo. Oikea luotto tuote! Ihon väri on paljon parempi ja huokoset pienemmät. Minulla rasvaisuuteen taipuva iho, vaikka ikä 60+. Iho voi nyt kaikin puolin paremmin”

”Tosi hyvä tuote! Tasoittaa ihon sävyä ja pienentää ihohuokosia. Tosi riittoisa, pari tippaa riittää hyvin koko kasvoille ja imeytyy hyvin.”

”Paras boosteri myös 60 + vuotiaille! Olen käyttänyt boosteria vasta 2 viikkoa, mutta jo nyt huomaan ihon värin tasoittuneen ja osan ihohuokosista pienentyneen.

”Käyttöä takana jo useampi viikko ja tuote osoittanut kyllä tehonsa. Näppyjen määrä iholla vähentynyt.

Niasiiniamidiboosteri sai nenän, poskien ja otsan huokoset pienentämään jo parin päivän käytöllä. Koostumus on helppo levittää. Ilolla jatkan käyttöä!”

Mikä on booster seerumi ja miten sitä käytetään?

Boosteri on seerumia tiivistetympi tuote, joka yleensä keskittyy yhteen tai kahteen aktiiviseen ainesosaan, tarjoten ihollesi suurimman mahdollisen hyödyn kyseisestä aineesta.

Niasiiniamidi B3-vitamiini boosteri sisältää vahvan, 10% B3-vitamiini-, eli niasiiniamidipitoisuuden.

Boosterin molekyylirakenne on samanlainen kuin seerumissa, mikä mahdollistaa sen imeytymisen syvemmälle ihoon.

Booster on kuin lisämauste, joka parantaa koko ihonhoitorutiinisi tehoa. Se antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa ihonhoitoasi tarpeidesi mukaan. Ehkä haluat lisätä kirkastavia tai ihohuokosia supistavia vaikutuksia ihonhoitorutiiniisi, tai lisätä silmänympärysihollesi kimmoisuutta?

Käyttö: Tipauta 2-3 tippaa kämmeniin, hiero yhteen ja levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ennen seerumien ja kosteusvoiteen levittämistä. Voit myös sekoittaa 2-3 tippaa seerumeihin, kosteusvoiteisiin ja kasvonaamioihin.

Miten käyttää niasiiniamidia?

Niasiiniamidia kannattaa lisätä omaan ihonhoitorutiiniinsa ja levittää sitä iholle heti puhdistuksen ja mahdollisen kasvoveden jälkeen.

Saaren Taika Niasiiniamidi B3-vitamiini boosterissa riittää, että tipautat 1-3 pientä tippaa kämmeniisi ja hierot nopeasti yhteen ja levität kasvoille joko hieromalla tai taputtelemalla.

Voit myös tipauttaa tipan, pari suosikki seerumisi tai kasvovoiteesi sekaan ja levittää ne yhdessä ihollesi. 

Niasiiniamidi ja retinoli

Retinoli ja niasiiniamidi ovat molemmat suosittuja ja tehokkaita ihonhoidon ainesosia. Yksinään käytettynä ne voivat vähentää epätasaista sävyä ihollasi, vähentää aknen syntymistä, tasoittaa ihoa ja vähentää ikääntymisen merkkien näkymistä.

Voiko niasiiniamidia ja retinolia sitten käyttää yhdessä? Kyllä voi, ja itseasiassa niiden käyttö yhdessä voi vielä tehostaa kummankin ainesosan vaikutusta ihollasi. 

Mihin niasiiniamidia käytetään?

Niasiiniamidia käytetään käytetään usein auttamaan ja hallitsemaan:

 • ikääntymisen merkkejä
 • aknea
 • ruusufinniä
 • atooppista ihottumaa
 • autoimmuunisia rakkulatauteja
 • hyperpigmentaatiota
 • kutinaa (pruritus)
 • aurinkovaurioita

Mihin retinolia käytetään?

Ihonhoidossa retinolia käytetään auttamaan minimoimaan tai hoitamaan:

 • aknea
 • ikääntymisen merkkejä
 • hyperpigmentaatiota

Mitä ei saa käyttää niasiiniamidin kanssa?

Yleinen nettimyytti on, että niasiiniamidia ei saisi käyttää yhdessä C-vitamiinin kanssa, mutta tämä perustuu vanhentuneeseen tutkimukseen. Tutkimuksessa käytettiin puhdasta niasiiniamidia yhdessä askorbiinihapon (C-vitamiinin muoto) kanssa, ja ne yhdistettiin hyvin korkeassa lämpötilassa, jolloin osoitettiin niiden muodostavan nikotiinihappoa, mikä voi johtaa ihon ärsytykseen.

Koska todennäköisesti säilytät ja käytät ihonhoitotuotteitasi huoneenlämmössä, et todellisuudessa ole vaarassa muodostaa nikotiinihappoa, vaikka käyttäisit niitä samaan aikaan ihollasi.

Niasiiniamidia ja C-vitamiinia voi tosiaan käyttää yhdessä, mutta optimaalisen tuloksen ja ihon sietokyvyn varmistamiseksi on suositeltavaa käyttää toista tuotetta illalla ja toista aamulla.

Jos kuitenkin haluat käyttää molempia tuotteita samaan aikaan, on tärkeää totuttaa iho vähitellen näiden aktiiviaineiden yhteiskäyttöön, erityisesti jos olet uusi näiden tuotteiden käyttäjä. Tämä tarkoittaa tuotteiden käytön aloittamista pienillä määrillä ja harvemmin, jotta iho ehtii tottua uusiin ainesosiin ilman ärsytystä.

Mihin niasiiniamidi vaikuttaa

Monet kasviperäiset ja luonnolliset molekyylit ovat osoittaneet vaikuttavansa melanogeneesiin eli melanin synteesiin eri mekanismien kautta. Esimerkkejä ovat arbutiini, atselaiinihappo, C-vitamiini,  niasiiniamidi, α- ja β-hydroksihapot, maitohappo ja kamomillauute.

Jotkin laajalti käytetyt luonnolliset anti-aging-tuotteet, kuten luonnolliset antioksidantit, kollageeni, hyaluronihappo ja koentsyymi Q, voivat vastustaa reaktiivisten happilajien vaikutuksia ihosoluissa ja omata anti-aging-ominaisuuksia iholla.

Tehdyissä tutkimuksissa on todettu, että monet luonnontuotteet, mukaan lukien antioksidantit, voivat estää UV-säteilyn aiheuttamaa ihovauriota ja omaavat valkaisevia sekä anti-aging-vaikutuksia.

Nikotiiniamidinukleotidi transhydrogenaasi, lyhyemmin NNT, on entsyymi, joka auttaa vähentämään ihon tummumista aiheuttavan melanin tuotantoa solujen sisäisten muutosten kautta. Nikotiiniamidi on sama kuin niasiiniamidi, eli se on B3-vitamiinin muoto. 

Lue alkuperäinen postaus tässä blogissa: this site

Share:

Follow