Glowy Skin, turvallinen ihonhoitosarja nuorille

Saaren Taika Glowy skin on nuoren ihon tarpeisiin kehitetty ihonhoitosarja, jossa on käytetty tieteellisesti tutkittuja ja huolella valittuja raaka-aineita. Jokainen tuote sisältää vain parhaimpia, sertifioituja raaka-aineita.

Saaren Taika Glowy Skin – Turvallinen ihonhoitosarja nuorelle.

Uusi trendikäs ihonhoitosarja nuorille, turvallisuus edellä!

Nuorten ihonhoito on ollut mediassa runsaasti esillä viime aikoina, sillä lasten ja nuorten keskuudessa somessa trendaa parhaillaan erilaiset ihonhoitorutiinit ja ihonhoitotuotteet.

Ammattilaiset sekä terveydenhuolto ovat kuitenkin huolissaan nuorten käyttämien ihonhoitotuotteiden kemikaalikuormasta ja liian voimakkaista aktiiviaineista nuoren herkälle ja vielä kehittymättömälle iholle.

Moni näistä trendaavista ihonhoitotuotteista ei ole lainkaan tarkoitettu nuorelle iholle, sillä näissä tuotteissa saattaa olla voimakkaita anti-age raaka-aineita, happoja ja hajusteita.

Valveutuneiden asiakkaidemme toiveista inspiroituneena me Saaren Taialla halusimme luoda nuorille oman turvallisen ihonhoitosarjan. Olemme sitä mieltä, että ihonhoito kuuluu kaikille – iästä ja sukupuolesta riippumatta! Tästä Saaren Taika Glowy Skin sai alkunsa.


Glowy skin nuorten ihonhoitosarja

Miten nuoren ihonhoito eroaa aikuisen ihonhoidosta?

Nuoren iho

Nuoren herkän ja ohuemman ihon vuoksi nuoren ei tulisi käyttää aikuiselle iholle suunniteltuja tuotteita.

Nuoren iho on läpäisevämpi kuin aikuinen iho ja liian voimakkaiden ihonhoitotuotteiden mukana kehoon voi imeytyä haitallisia kemikaaleja.

Nuorelle iholle suunnitellut luonnolliset ihonhoitotuotteet ovat turvallinen valinta, koska niiden avulla voi välttää myöhemmiltä iho-ongelmilta ja kehoon mahdollisesti kertyvältä kemikaalikuormalta.

Nuoren ja aikuisen ihot eroavat toisistaan paljon:

Ihon rakenne: Nuoren iho on aikuista ihoa ohuempi ja sen suojamuuri on läpäisevämpi. Tämän vuoksi erilaiset aineet imeytyvät helpommin lapsen ja nuoren ihon läpi, jonka vuoksi tulee olla erityisen tarkka siitä, millaisia ihonhoitotuotteita lapsen tai nuoren iholla käytetään.

Ihon uusiutuminen: Nuoren iho uusiutuu nopeammin kuin aikuisen, jolloin ihon uusiutumista kiihdyttäviä aktiiviaineita ei ole suositeltavaa käyttää.

Ihon uudistuminen on jatkuvasti käynnissä oleva prosessi, jossa ihosolut nousevat ja samalla kehittyvät ihon syvemmistä kerroksista kohti ihon näkyvää pintaa. Liiallisesti vauhditettu ihon uusiutumisprosessi voi johtaa ihon kuivumiseen, ihon ärtymiseen ja moniin muihin iho-ongelmiin.

Öljyntuotanto: Teini-ikäisen ihon talirauhaset ovat aktiivisempia ja tuottavat enemmän öljyä kuin aikuisen ihon talirauhaset. Tämä johtuu osittain murrosiän hormonaalisista muutoksista. Liiallinen öljyntuotanto voi aiheuttaa kiiltoa ja tukkeumia, mikä taas altistaa epäpuhtauksille ja aknelle.

UV-säteily: Nuoren ihon altistuminen UV-säteilylle voi olla erityisen haitallista, koska iho on vielä kehitysvaiheessa ja alttiimpi vaurioille. Siksi onkin tärkeää käyttää aurinkosuojaa ja suojautua muutenkin auringolta asianmukaisesti.

Glowy Skin; uusi turvallinen ihonhoitosarja nuorille

Saaren Taika Glowy skin on nuoren ihon tarpeisiin kehitetty ihonhoitosarja, jossa on käytetty tieteellisesti tutkittuja ja huolella valittuja raaka-aineita. Jokainen tuote sisältää vain parhaimpia, sertifioituja raaka-aineita.

Saaren Taika Glowy skin ei ainoastaan hoida nuorta ihoa, vaan tuo esille sen luonnollisen kuulauden, antaen sille terveen ja raikkaan hehkun.

Kurkku & Vesimeloni kasvojenpuhdistusaine

Saaren Taika Glowy Skin kasvojenpuhdistusaine sisältää runsaasti nuorelle iholle hyödyllisiä ainesosia.

Aprikoosinsiemenöljy pehmentää ihoa ja torjuu tulehduksia, kun taas auringonkukkaöljy auttaa pitämään ihohuokoset puhtaina ja suojaamaan ihoa vanhenemiselta.

Avokadoöljy rauhoittaa ja tukee erityisesti kuivan tai akneen taipuvaisen ihon hoitoa.

Kurkku- ja meloniuutteet tarjoavat tehokkaan kosteuttavan ja rauhoittavan vaikutuksen, vähentäen punoitusta ja tarjoten viilentävän tunteen.

Lisäksi kaura rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää ihoa, auttaen sen paranemisprosessia.

”Tuote poisti hyvin esimerkiksi meikin. Tuote myös putsasi ihon jättäen sen oikeasti puhtaaksi. Tuotteen käytön jälkeen iho tuntui pehmeältä. Uskon pidemmän käytön jälkeen vaikuttavan todella positiivisesti akneen.”

Aloe Vera 2 in 1 kosteuttava kasvovesi

Nuoren iholle suunniteltu Aloe vera kasvovesi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, samalla vähentäen epäpuhtauksia.

Antioksidanttinen kaura vahvistaa ja rauhoittaa ihoa, sekä edistää kosteutumista ja ravitsee sitä tehokkaasti.

Aloe Vera 2 in 1 kasvovedessä oleva C-vitamiini kuorii ihoa hellävaraisesti, tasoittaen sävyeroja ja torjuen tulehduksia erityisesti akneen taipuvaisella iholla.

”Raikas tuote ja tyylikäs ulkoasu. Myös sopivan kokoinen tuote otettavaksi aina mukaan.”

Aprikoosi 24h kosteuttaja, kevyt kosteuttaja

Nuoren iholle suunniteltu kevyempi kosteuttaja on optimaalinen normaalilla tai rasvoittuvalla iholla.

Oliiviöljy ravitsee ja kosteuttaa kuivaa ihoa tehokkaasti, jättäen sen kimmoiseksi ja pehmeäksi.

Kookosöljy suojaa ihoa ja lukitsee kosteuden sisään, säilyttäen sen pitkään.

Aprikoosinsiemenöljy kosteuttaa ja hemmottelee ihoa, säilyttäen sen pehmeyden ja hehkun.

”Tuote teki ihosta todella kosteutuneen. Iho ei ollut läheskään niin kuiva, kuin ennen tuotteen käyttöä. Iho oli viel pitkään tuotteen laittamisen jälkeen hehkuva, eli vaikutus kesti kauan. Meikki ei jäänyt niin epätasaiseksi kuin ennen. Kokonaisuudessaan loistava tuote (etenkin kuivalle iholle), koska tuote oikeasti kosteuttaa!!”

Hunaja 24h kosteuttaja, runsaasti kosteuttava

Kuivalle ja erityistä suojaa kaipaavalle nuoren iholle suunniteltu kosteusvoide sisältää luonnollisia banaanin ja granaattiomenan hedelmäuutteita.

Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja lisää sen kimmoisuutta ja siloisuutta.

Aito hunaja auttaa ihoa taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan samalla rauhoittaen ihoa.

Sheavoi kosteuttaa ihoa syvältä, palauttaen sen luonnollisen öljytasapainon ja ehkäisten ihon kuivumista. Lisäksi sheavoi on tulehduksia hillitsevä, ja se sisältää A- ja E-vitamiineja, jotka auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja kirkastavat ihoa.

”Tuotteen ulkoasu oli mielestäni kaunis ja pidin erityisesti pakkausselosteen väristä. Tuote oli myös helppokäyttöisessä pumppupullossa, josta tarvittava määrä oli helppo annostella. Koostumukseltaan tuote oli täyteläinen mutta helposti ja nopeasti imeytyvä. Tuote vaikutti kosteuttavan ja pehmentävän ihoa nopeasti.”

Mansikka kasvokuorinta smoothie

Tämä nuorelle iholle suunnatun kasvokuorinnan mansikkauute auttaa rasvaisen ihon hoidossa kontrolloimalla talineritystä ja ehkäisemällä näppyjen muodostumista. Se kirkastaa ihoa ja vähentää tummentumia, tuoden terveen hehkun ja tasaisemman sävyn.

Vesimeloniuute ja sitruunaöljy edistävät ihosolujen uusiutumista, saaden ihon säteilemään kauneuttaan.

Avokadoöljy syväkosteuttaa ihoa ja suojaa sitä antioksidanttisesti, samalla pehmentäen ja hilliten tulehduksia.

Pumice eli hohkakivi poistaa tehokkaasti kuolleet ihosolut, jolloin iho näyttää raikkaammalta ja elinvoimaisemmalta.

”Täydet pisteet smoothiemaisesta koostumuksesta mitä ei voi tarpeeksi olla kehumatta! Laavajauhe kuori ihoa ihanan hellävaraisesti. Jälleen kaunis keväinen, pirteä mutta luonnollisesti hillitty ulkoasu, slogania unohtamatta.”

Mansikka & pinkki savi kasvonaamio

Nuoren ihon kasvonaamio sisältää karpalo-, meloni- ja mansikkauutteita, jotka tarjoavat nuorelle iholle sen tarvitsemia ravintoaineita.

Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja auttaa hillitsemään ikääntymisen merkkejä.

Kaoliinisavi tarjoaa hellävaraista kuorintaa ja imee ylimääräistä talia, sopien erityisesti kuivaihoisille ja herkälle iholle.

Alkanetilla on tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia, rauhoittaen ja tasapainottaen ihoa.

Mansikan C-vitamiini kirkastaa ihoa ja suojaa sitä antioksidanttisesti.

Naamio poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja talin, jättäen ihon puhtaaksi ja raikkaaksi, sopien erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, mutta myös kaikille muille ihotyypeille.

”Erittäin helposti levittyvä ja ihoa rauhoittava vaikutus! Iholle jäi ihanan raikas ja puhdas tunne aina käytön jälkeen. Iho myös tuntui kosteutetulta ja näytti kirkkaalta ja eloisalta.

Testiryhmämme kokemuksia Saaren Taika Glowy Skin nuorten ihonhoitotuotteista

”Tuotteet olivat sopivia iholleni. Ihossani on akne/ epäpuhtaus ongelmaa ja tuotteet auttoivat niihin. Kasvovesi on tosi raikas ja tuo ihanan raikkauden kasvoihin. Kasvokuorinta- smoothie auttoi parantamaan epäpuhtauksiani. Kasvonaamio oli ihana tuote. Tuoksui niin hyvälle ja imeytyi kivasti kasvoihin. Tykkäsin!!”

”Suosittelisin. Nuorille naisille etenkin. Olisi myös ihania lahja ideoita nämä tuotteet. Tuotteet auttavat epäpuhtauksiin ja antaa iholle upean hehkun käytöstä. Tuotteet ovat riittoisia. Kasvovedessä raikas aloeveran tuoksu”

”Yhdessä käytettynä tuotteet antoivat iholleni kaiken sen mitä se vain voisi kerralla tarvita: puhdistuksen, kuorinnan sekä rauhoittavan naamion. Iho kaikkien näiden kolmen tuotteen jälkeen tuntui silkin pehmeältä, kosteutetulta, ravitulta sekä näytti luonnollisen säkenöivältä. Epäpuhtaudet ja punoitus vähenivät huomattavasti. Migreeniin taipuvaisena ison plussan tuotteiden käytettävyyteen teki niiden hajusteettomuus

”Suosittelisin tuotteita todella lämpimästi oman kokemukseni jälkeen! Etenkin nuorille, herkkäihoisille, hajusteherkille sekä epäpuhtauksista kärsiville. Suosittelisin tuotteita ennenkaikkea hyvillä henkilökohtaisilla kokemuksillani, sillä nämä tuotteet ovat juuri sitä mitä lupaavat! Tuotteet ovat kaikinpuolin erittäin hellävaraisia. Sopivat herkemmällekkin ihotyypille, epäpuhtauksista kärsivälle ja hajusteettomuutensa ansiosta herkkänenäisillekkin! Kertoisin myös näiden tuotteiden toimivan hyvänä sarjana ja/tai aloitussarjana nuoren henkilön ihonhoidossa.”

”Positiiviset vaikutukset yleisesti: Glowy Skin tuotteet sopi todella hyvin herkälle- ja akneiholle, jonka ansiosta ei ole oikeastaan mitään huonoa sanottavaa. Tuntuu, että jo tässä ajassa iho on yleisesti paljon kosteutuneempi ja hehkuvampi. Tuntuu myös, että akne on hieman rauhoittunut, joten innolla jatkan tuotteiden kokeilua vielä tästä eteenpäin.

”Jo lyhyenajan käytön jälkeen voisin todellakin suositella. Suosittelisin tuotteita ihmiselle, jolla on oikeasti tosi kuiva iho tai vaikka akne iho. Kertoisin mikä tuote on kyseessä ja mihin sitä kuuluisi käyttää. Kertoisin myös, millaisia positiivisia vaikutuksia tuotteilla on. Mikä parasta, voisin itse kertojana myös toimia hyvänä esimerkkinä siitä, kuinka en vain puhu vaan oikeasti voin todeta, että esimerkiksi tuote kosteuttaa. Tai vaikka puhdistaa.”

Ihoni tuntui kosteutetummalta, pehmeämmältä ja kiristyksen tunne väheni Glowy skin-tuotteiden käytön myötä. Lisäksi mielestäni kasvojeni ihon väri tasaantui ja punoitus väheni.

Glowy Skin Mansikka & pinkki savi kasvonaamio ennen jälkeen.

Glowy Skin Aloe vera 2 in 1 ennen jälkeen.

Glowy Skin Hunaja 24h kosteuttaja ennen jälkeen.

Lue alkuperäinen postaus tässä blogissa: this site

Share:

Follow