Osallistu ilmaiseksi KauneusSummitiin netissä!

KauneusSummit on täysin uusi nettitapahtuma huippusuositun TerveysSummitin tekijöiltä ja se keskittyy luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviin aiheisiin. Osallistuminen on täysin ilmaista.

KauneusSummit on uusi upea kauneustapahtuma netissä!

KauneusSummit on uusi upea kauneustapahtuma netissä! KauneusSummitissa keskitytään luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviin aiheisiin.

Ilmoittaudu ilmaiseksi mukaan! 

Tietoa luonnollisen kauneudenhoidon uusimmista trendeistä

Tämä ainutlaatuinen tapahtuma on suunniteltu tarjoamaan sinulle kattavaa tietoa alan uusimmista trendeistä, tuotteista ja innovaatioista. Pääset kuulemaan asiantuntijoita ja ammattilaisia, jotka jakavat arvokasta tietoaan ja kokemuksiaan.

100% ilmainen tapahtuma netissä!

KauneusSummit on täysin uusi nettitapahtuma huippusuositun TerveysSummitin tekijöiltä ja se keskittyy luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviin aiheisiin. Osallistuminen on täysin ilmaista.

Osallistuminen on helppoa ja käy missä vain!

Kuuntele missä vain

Kuuntele lenkillä, luonnossa, kotisohvalla, tai vaikka naapurin puutarhatuolilla. KauneusSummit tapahtuu kokonaan netissä, joten sinun ei tarvitse matkustaa minnekään osallistuaksesi tapahtumaan. Haastattelut ovat katsottavissa ilmaiseksi 24 h ajan.

Tietoja KauneusSummitista

Tapahtuman aikana 23.-24.3.2024 näet kymmenen uutta ja ajankohtaista haastattelua täysin ilmaiseksi!

  • Haastattelut julkaistaan tapahtumapäivien aamuna klo 9.00 ja ne ovat ilmaiseksi katsottavissa 24 tunnin ajan julkaisusta.
  • Ohjelma ja puhujat julkaistaan lähempänä tapahtumaa tapahtuman etusivulla: www.kauneussummit.fi
  • Suorat linkit haastatteluvideoihin lähetetään sähköpostiisi päivittäin.
  • Ilmaisen katseluajan jälkeen kaikki haastattelut näkee rajattomasti päätapahtumamme TerveysSummitin VIP-jäsenyydellä.
  • TerveysSummit VIP-jäsenenä pääset katsomaan kaikki uudet haastattelut heti tapahtuman alkaessa ilman aikarajaa. Näet myös aiemmat KauneusSummit-haastattelut sekä yli 500 Terveyssummitin haastattelua VIP-videokirjastosta. Saat myös pääsyn privaattiin TerveysSummit-yhteisöön.

Saaren Taika mukana KauneusSummitissa

Olemme mukana KauneusSummitissa, ja tarjoamme sen kunniaksi:

🔥-30% alennuksen KauneusSummit kampanjatuotteista!*

*Löydät alekoodin kampanjasivulta. Alekoodia ei voi yhdistää muihin alekoodeihin.

Veera Amnelin Saaren Taika KauneusSummitissa

Kuva: Anne Barck /TerveysSummit

Saaren Taika on asiantuntijana mukana KauneusSummitissa kertomassa terveen ihon vaikutuksista itsetuntoon sekä keskeisimmistä tekijöistä terveen ihon ylläpitämisessä.

KauneusSummitissa kuulet myös mitkä ovat ne yleisimmät iho-onhgelmat, joihin Saaren Taika tuotteet ovat tuoneet nopeaa apua, sekä vaikuttavista ainesosista esimerkiksi akneihon hoidossa.

Tule mukaan kuulemaan ja saa lisätietoa ja vinkkejä terveen ihon ylläpitämiseksi!

Legendaarinen Saaren Taika Teepuusaippua

”Aikuiselle akneiholle verraton tuote! Aikuinen akneiho on rauhoittunut teepuusaippuan käytön myötä. Montaa eri arvokkaampakin tuotetta testattu ennen tätä, olen todella tyytyväinen tuloksiin!”

Ruusufinni: Töissä joutuu pitämään maskia ja leuan ruusu kukkii välillä. Saippua rauhoittaa ihoa ja näpyt parenevat nopeammin.”

”Tyttären aknen punoitus ja näppylät vähentyneet kasvoista jo muutaman päivän käytön jälkeen selvästi.”

Teepuusaippuamme on myös nestemäisenä

”Ei kuivata ihoa ,ennen tullut pientä näppylää otsaan kesäisin enää ei tule, hormooni näppylät pysynyt kurissa”

”Erittäin hyvä; pitää ihon pehmeämä, poistaa ns. Hikinäppylöitä ja hankaumia esim rintojen alta. Riittoisaa.”

”Tuote on auttanut ohimoillani aktivoituvaan ruusufinniin. Tuotteen avulla lyhyt hiusmalli ei enää ole täysi mahdottomuus.”

Puhdas ja turvallinen Jojoba teepuu kasvoöljy

”Aivan loistotuote aikuiselle ruusufinni-akneiholleni. Viimeinkin olen löytänyt tuotteen, mikä pitää ihoni puhtaana näpyistä. Parin viikon käytön jälkeen kasvojeni iho alkoi näyttää jo paremmalta.”

”Jojoba Teepuu kasvoöljy onsaanut akneihoni kiiltäväksi ja pehmeäksi. Nykyään uusia epäpuhtauksia tulee vain todella harvoin yksittäisinä, kun ennen ne eivät lähteneet millään pois ja tuli joka päivä lisää.
Olen kokeillut kaikkea, eikä mikään toiminut ennen tätä. Olen kyllä super tyytyväinen!”

”Olen kärsinyt kaksivuotta pahasta hormonaalisesti komedoaknesta (valkopäistä). Nyt olen käyttänyt kaksi viikkoa kasvojen pesuun teepuupalasaippuaa jonka jälkeen Jojoba & teepuu kasvoöljyä ja kamomilla sheavoidetta koko kasvoille. Tulos on jo tässä vaiheessa uskomaton, 90% aknesta on poissa, muutama valkopää enään jäljellä!”

Aktiivihiili Teepuusaippua tuo tehoa epäpuhtaan ihon puhdistukseen

”Suosittelen lämpimästi! Tämä on auttanut tehokkasti jopa hormonaaliseen akneen eikä kuivata ihoa samalla tavalla kuin aiemmin kokeilemani teepuusaippuat muilta valmistajilta. Jää ehdottomasti käyttöön.”

”12v tyttärelle ostin näppyläisen otsan takia. Iho on viikon käytön jälkeen huomattavasti parempi. Ei tulehtuneita kipeitä näppyjä. Tyttö on kiitollinen ja toivoo, että tämä tuote löytyy kylppäristä jatkossakin.”

”Jo parin päivän käytöllä ihosta on tullut paljon tasaisempi ja punoitus on hävinnyt. Selän akne on alkanut helpottaa jo viikon käytöllä. Tuote toimii täydellisesti!

Apua päänahan psoriasikseen, kutinaan ja hilseeseen

”Päänahkaan tuli paljon finnejä, mutta tulehtuneet näpyt ovat häviämässä viikon pesujen jälkeen. Päänahka ei kuiva eikä kutia.”

”Auttoi jo ensimmäisellä käyttökerralla! Kärsin kuivasta päänahasta ja paljosta hilseilystä. Jo ensimmäinen pesukerta auttoi siihen huomattavasti! Palashamppoon käytön opettelukin oli suht helppoa!”

”Täytyy kirjoittaa arvostelu, kun on niin hyvä tuote, poisti hilseilyn ja päänahan kovettumat todella nopeasti. Nopeampi ja tehokkaampi, kuin apteekin lääkeshampoo, jossa ketokonatsolia. Kuivattaa hiuksia, muttei päänahkaa, mutta hoitoaineen käyttö ei pitäisi olla ongelma keski-ikäiselle miehellekään. 🙂

Seuraa Summitia somessa

@kauneussummit_official @terveyssummit #kauneussummit #terveyssummit

Lue alkuperäinen postaus tässä blogissa: this site

Share:

Follow